Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
da, nisam jos to ni otvorio ni poceo slagat, ali vidio sam kroz plasticnu kesu da je level detalja odlican, samo ce biti tesko ''ocistit'' sve te djelove od resina... _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Tra 25, 2009 6:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Bože koliko je toga. Al će biti lijep. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sub Ruj 05, 2009 6:18 pm Naslov poruke: |
|
|
evo, dizem temu iz bunara. Poslje vruceg ljeta i zabave dosla mi opet volja radit na Yamata, nastavljam sa PE setom, nazalost kako mozete vidjet slike se ne vide vise, radi toga sto je Hosting za slike propao i izbrisali su se linkovi. Nemogu ni nove slike stavljat jer oba digitalna aparatu su prdnula, a sa mobitelom su lose slike.
Nadam se da cu uskoro nabavit neki digic, ako ne i posudit pa da zakacim neke nove slikice.
Uglavnom samo sam vam htjeo rec da nisam zaboravio na forum, na maketarenje i na Yamata. Pozz _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ruj 05, 2009 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Drago mi je da si opet s nama  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Ruj 05, 2009 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
..samo navali. U međuvremenu kolega Esex vas je mjenjao i radio za troje.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2009 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
Je li to samo do mene ali ja ne vidim niti jednu fotku...!?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2009 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Je li to samo do mene ali ja ne vidim niti jednu fotku...!?  |
da niko ne vidi slike. Jer img hosing je propao gdje sam ja uploadao. Morao bi sve slike stavit u Zip i upload negdje, kakva ideja? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2009 6:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | Je li to samo do mene ali ja ne vidim niti jednu fotku...!?  |
da niko ne vidi slike. Jer img hosing je propao gdje sam ja uploadao. Morao bi sve slike stavit u Zip i upload negdje, kakva ideja? |
..Imageshack...meni osobno više paše Photobucket...imaš linkove na početku foruma u "Kako postaviti slike na forum".. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2009 7:09 pm Naslov poruke: |
|
|
al problem je da nemogu opet stavit svaku sliku na pripadajuci post, ima ih previse, i neznam gdje ide sta. Mislio sam stavit sve slike u jednom folderu (mozda 15-20MB) i linkat cijeli file sa nekog uploadera (rapidshare bi mogao ali limitiran je i on sto se skidanja tice), tako ako neko zeli vidjet stare slike skida sve od jednom. Moram jos malo razmislit kako _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ruj 08, 2009 1:29 am Naslov poruke: |
|
|
neda mi vrag mira, moram vam pokazat kako napradeju rad. Slike su katastrofa ali bolje ista nego nista.
Uglavnom, zavrsio sam glavne topovske kule. Napravio sam onih 6 komada 12,7cm, dodao par jetkanih djelova na 25mm kule (jos samo ogradice fale)
dosta toga sam jos dodao po glavnoj strukturi (skale, vrata i sl) i napokon sam poceo radit na krmi broda, uhvatio sam se, nacrtao shemu panela, i urezao sa scriberom (radi savrseno). trenutno radim na tracnicama i onaj linoleum dio, uglavnom ima jos posla ko u prici.
evo mutne slike
[img=http://img401.imageshack.us/img401/4481/dsc00654r.jpg]
[img=http://img245.imageshack.us/img245/6044/dsc00653kf.jpg]
**Potroseno vrijeme: 145:00h**
**Potroseno novaca: 1800KN** _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Ruj 10, 2009 1:01 am Naslov poruke: |
|
|
bez kvalitetnih slika nema ni komentara, al eto, saljem jos par slika samo da bi mogao rec sto sam radio. Dakle most, dimnjak i jos neke djelove strukrure su zaljepljeni gore. Zavrsio sam sa detaljiranjem tih djelova, donade su jos lampe od resina, desetinu dalekozora i one ''voice pipes''.
Pozz ljudi.
(teska i laka ''masineria'' ju postavljene gore samo tako, nije to jos fiksno)
**Potroseno vrijeme: 160:00h**
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| matej
 | | Član od: 10 Kol 2009 | | Poruke: 75 | |
|
Upisano: Čet Ruj 10, 2009 2:26 pm Naslov poruke: |
|
|
meni ne radi nijedna slika osim ove zadnje....jesi ovo sve stavljao u isti album??
ako da daj mi link da sve pregledam.
baš me zanima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Ruj 10, 2009 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| matej Napisao/la: | meni ne radi nijedna slika osim ove zadnje....jesi ovo sve stavljao u isti album??
ako da daj mi link da sve pregledam.
baš me zanima |
nazalost, kako sam rekao prije img host koji sam koristio za upload se srusio, ako zelis, posljem ti slike rada, posalji mi mail na PM pa ti posaljem .rar od svih slika _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Ruj 10, 2009 6:55 pm Naslov poruke: |
|
|
dodane 460mm cijevi na tri glavne topovske kule. pozz
**Potroseno vrijeme: 165:00h**
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
nastavljam sa radom na yamatu, glavna struktura je skoro pa gotova, trenutno radim na krmi, tako da ju zavrsim. Imam jedan problem, dakle pogledajte ovo
http://www.modelwarships.com/reviews/pe/lionroar/ls350003-yamato/lr350003-p-06.jpg
kaze da avion mora lec na dio C12, al po referenciji, avion bi morao bit na to, i ne dirat pod, nazalost taj dio je prekratak, pa nemoze ''dic'' avion tako kako bi trebalo, jer zna netko u cemu je problem, jel je uopce na tome stajao ili?
hvala unaprijed
**Potroseno vrijeme: 195:00h**
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|