Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 15, 2009 7:22 am Naslov poruke: 9A-HAC |
|
|
Pozdrav svima,
ne znam gdje bih stavio ovu molbu ali ako joj ovdje nije mjesto molio bih modove da ju pretovare.
Zamoljen sam od jednog pilota ZJ MUP-a RH koji je do samog kraja sluzbe Mi-8MTV-1 (9A-HAC) u MUPu na njemu letio da pokusam doci do sto vise fotografija iste za njegov privatni album. Neki ce se od vas pitati, pa ako je letio na tom helikopteru zasto ju nije i slikao? Nije ju slikao iz istog razloga kao i ja... jer je to bio posao . U helicu smo bili, hodali oko njega i po njemu gotovo svaki dan ali eto, na zalost, nismo ju slikali. Ja imam nekoliko slika 9A-HAC koje sam slikao 02.05.2005. (akcija Bljesak) i to sam mu vec scanirao i dao. Zbog svega gore navedenog, postovane kolege maketari (i ostali), molio bih Vas da pregledate svoje albume (i albume svojih prijatelja ) i ako ste voljni da slike koje imate posaljete meni a ja cu ih odnesti kojegi iz ZJ MUPa. Ili ako ce vam tako biti lakse mozete ih odnijeti direktno njemu na Lucko a u tom slucaju korespondencija ide na PM. Slike mi mozete poslati na promatrac385@gmail.com
PS Slike koje su se vec pojavile na airliners, warbirds itd. imamo, tako da iste ne morate slati.
Unaprijed se zahvaljujem. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|