Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Krešimir
 | | Član od: 31 Kol 2007 | | Poruke: 295 | | Mjesto: Hamilton, Waikato, NZ |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 12:50 pm Naslov poruke: KOMPRESOR... again.... |
|
|
jedno pitanje.... kompresor mi se negasi kada je pun...
znači kompresor je originalni, nije dys.... uključim ga i on radi, druka bocu, ali trebao bi se ugasiti, a on to neradi,.... što napraviti?  _________________ MK "Marsonia"... i dalje u srcu...
IPMS New Zealand... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
..provjeri da li negdje pušta zrak na boci ili na nekom drugom mjestu. Vjerojatno je tlačna sklopka u kvaru. Ukoliko imaš prekidač na njemu ( a trebao bi imati čim ga pališ), kada ti kazaljka pokaže pritisak pred kraj punjenja, isključi ga ručno. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
I meni se je to dogadjalo, ali se stvar "sama od sebe popravila"... Sada je sve ok. Nadam se da ce i kod tebe biti isto
Inace ti ostaje Aranzina metoda: Ukljuci kompresor, pusti ga da druka i kad je pritisak blizu zone isklapanja (u mom slucaju 8 bar), jednostavno isklopi motor putem prekidaca  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Krešimir
|
Upisano: Pon Ruj 14, 2009 8:50 pm Naslov poruke: |
|
|
stvar je u tome što mi dosta aparata radi na zrak kompresora, pa mi je potrebno da se sam pali kada padne tlak ispod neke razine... hmmm... daj Bože da se sama popravi, ušta čisto sumnjam.... tko inače to popravlja? neki električari ili? _________________ MK "Marsonia"... i dalje u srcu...
IPMS New Zealand... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Ruj 15, 2009 8:46 am Naslov poruke: |
|
|
| Krešimir Napisao/la: | | stvar je u tome što mi dosta aparata radi na zrak kompresora, pa mi je potrebno da se sam pali kada padne tlak ispod neke razine... hmmm... daj Bože da se sama popravi, ušta čisto sumnjam.... tko inače to popravlja? neki električari ili? |
..servisne radione (radionica) za popravak hidraulike (održavanje radnih dijelova viličara, hudraulika tlačnih strojeva i sl.) popravljaju i servisiraju kompresore. U "Đuri" ga riješe odmah.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Uto Ruj 15, 2009 7:05 pm Naslov poruke: Kvar |
|
|
Mislim da je verovatno sklopka u pitanju ,mozda se i ona vremenom rastelovala.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Krešimir
|
Upisano: Pet Ruj 18, 2009 11:44 am Naslov poruke: |
|
|
hvala na trudu, skinuo sam poklopac tlačne sklopke i malo je zapekla opruga koja iskoči... malo sam ju našpricao popularnim wd 40 i radi opet besprijekorno.... hvala na savjetima.... _________________ MK "Marsonia"... i dalje u srcu...
IPMS New Zealand... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pet Ruj 18, 2009 12:17 pm Naslov poruke: |
|
|
jesi ti ziv? ides sutra u zg, nije te sinoc bilo na sastanku...... _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|