Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Crna Kraljica 2009. - Fotke (Oprez! puno slika)
Idi na stranicu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 7:32 pm    Naslov poruke: Crna Kraljica 2009. - Fotke (Oprez! puno slika) Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima,

Još jedna Crna Kraljica je za nama, naravno, sada vec tradicionalno odlicno organizirana od clanova klubova MK Grunf i Hrvatske udruge vojnih minijaturista. Lokacija je svima vec dobro poznata, OS Gracani koja se danas pretvorila u maketarsku meku. Od odlicnih buvljaka koji su se protezali kroz 4 - 5 ucionica, preko izlozbe zeljeznickih modelara pa sve do onog najbitnijeg - maketarskog natjecanja. Brojcano je bio priblizno jednak broj maketa proslogodisnjem natjecanju a kako su organizatori najavili, slijedece godine se valjda ocekuje jos i vise sudionika buduci da ce se slijedeca Crna Kraljica odrzavati ne jedan nego dva dana. No dobro, da ne drvim puno... saljem ponesto slika da oni koji nisu bili u mogucnosti prisustvovat ovom natjecanju mogu steci okviran dojam kako je bilo. Jos jednom, cestitke organizatorima na natjecanju i vidimo se i dogodine Palac gore

Tanelorn: poruka promijenjena dana: Čet Stu 26, 2009 1:36 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Tanelorn

PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 7:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i jos....

Tanelorn

PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 7:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...jos i jos...

Tanelorn

PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 7:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tanelorn

PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 7:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i kraj Smile

P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 8:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala, moram priznati da sam jedva čekao vidjeti nešto odozgo. Kako nemam informacije još ( a i ne vidim sve slike, neće iz nekog razloga otvoriti sve ) čestitam svima na organizaciji a posebno pobjednicima. Živili, lipo je ovo viditi i gotovo Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, vidim sve. Nikad bolje, mislim. Bravo još jednom.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Ruj 19, 2009 11:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na fotkama. Impresivno!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
guuba

Član od: 12 Ruj 2009
Mjesto: Kopačevo
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo za natjecatelje i autoru fotografija. Impresivno. Valjda ću i ja na godinu biti tamo sa ili bez makete. Very Happy
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala na slikama, ja nisam imao fotić, ali lijepo si me uslikao daok sam pregledavao naoružanje! Hvala! Cool

bilo je predivno hvala svima organizatorima koji su se potrudili da se osjećamo kao u maketarskom raju!
grah je bio fenomenalan!!! njam njam njam!!!!
Natrag na vrh
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 9:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro je bilo,ali prošle godine je bilo bolje,al sta ces... kriza Smile

U biti jedina stvar koja je možda bila bolja od ovogodišnjeg Kupa Zagreb je ručak Laughing

Pozzdrav svima koje sam upoznao i naravno pobjednicima Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 11:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ustvari, meni je bilo bolje nego prosle godine..... Istinabog, recesija se malo osjetila u nekim dijelovima, ali je to obilato nadokadjeno na drugim mjestima, tako da je ukupni dojam i vise nego odlican..... Jedva cekam sljedece, ako je sudeci po ovom, to ce tek biti ludnica.....

Jedino mi je ostao misterij, tocno kome, kada i na koji nacin je trebalo najaviti i rezervirati parking mjesto...... Ocigledno sam propustio to procitati (moja greska), ali objasnjavanje sa nekim na rano jutro, na polupraznom parkingu, kako se ne mogu tu i tu parkirati jer nema mjesta, a isto sam trebao rezervirati.......hmmm..... mislim, wtf...... zar nije logicno da ce se prije pustiti nekoga tko je proputovao pola hrvatske (a ne mislim ovdje na sebe) i ima pun auto maketa, da se parkira blize dvorani, nego cuvati mjesto za nekoga tko ce doci, parkirati, i onda sa rukama u djepovima setati cijeli dan..... A ovi ostali, neka se natezu i svadjaju sa ljutitim bakicama, ili ostavljaju aute po kakvim rupama i onda pola sata prenose kutije...... Laughing

Taman kad sam uhvatio zalet da zinem nesto, na srecu, kolega Tasma me je prepoznao, pa sam odustao od obasnjavanja......... Malo sale, ali ako na icemu treba poraditi, to je onda da se omoguci ljudima koji vuku kutije i kutije da barem privremeno stanu blize dvorani, dok se to ne istovari, a onda dalje je svejedno gdje ce auto stajati.....

Zahvale organizatorima, jos jednom ponavljam, meni je bilo odlicno. Hvaljeni rucak sam propustio, nekako mi klimatizacija u sali nije izgledala dovoljno jaka da se nosi sa tolikom kolicinom pojedenog graha, pa me cisto bilo strah dati svoj doprinos.......... Twisted Evil

Posebno bih (ako smijem) zahvalio kolegi Iwtchi, na nevjerovatnoj gostoljubivosti i darezljivosti, cjelodnevnom ugodnom drustu. fenomenalnoj veceri i pomoci u pronalasku puta iz bespuca Zagreba...... Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.... Puno hvala kolega.....

I jos jedna zahvala neimenovanom i nepoznatom geniju, koji je uspio izvesti ono sto niti moja nespretnost, hrvatske ceste, milioni rupa i lezecih policajaca nisu...... Majstore, bas bi me zanimalo na koji si nacin uspio skrsiti onog mog phantoma, pa da ga ja onda 5 minuta prije sudjenja moram krpati, trcati po dvorani i traziti ljepilo, i da ga sudci onda takvoga moraju ocjenjivati..... Javi se, bas me zanima kako ti je to uspjelo..... Vrag na vatri Bacac plamena

Cestitke svima koji su nesto osvojili, a posebno Aranzi i Dr. Vladi.....Svaka cast!

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 11:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jal zna netko ciji je ono bristol fighter ( dvokrilni) i u kojem mjerilu...??
po slikama, nesto vrhunsko.............
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 12:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pohvale organizatorima na lijepo odrađenom natjecanju i čestitke svima koji su nešto osvojili.

Pročitavši Reaperov komentar u vezi skršenog Phantoma, osvrnuo bih se na to što sam jučer na CK u nekoliko navrata vidio par ljudi kako prilikom slikanja maketa slobodno uzimaju neke makete u ruku i okreću ih kako im paše radi slikanja. To nisu bili organizatori ni profi fotografi već najobičniji posjetioci. Meni nije nitko skršio maketu kao Reaperu ali ako su na stolovima bili stavljeni znakići koji ukazuju da se rukama ne dira onda ne želim da mi netko s masnim prstima dira po maketi. Moja preporuka organizatorima je da sljedeće godine angažiraju osobu koja bi stajala s unutarnje strane stolova i kontrolirala da se takve stvari ne događaju.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Ned Ruj 20, 2009 12:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma nije meni sto je tih par djelova otpalo, to je najmanji problem srediti.... Problem je u tome sto sam to primjetio par trenutaka prije nego sto su sudci poceli sa pregledom, a onda je zeznuto pronaci ljepilo, trcati to popravljati, jer u toj zurbi nemozes sanirati stetu na kvalitetan nacin, a takodjer nemas vremena reci sudcima da se to i to desilo u dvorani, i da je posljedica popravljanja u zadnji tren, a ne nekakav tvoj propust kod slaganja..... Dali je to kod konkretne makete imalo kakvu ulogu kod ocjenjivanja, odnosno dali bi maketa bila bolje/losije ocjenjena da se to nije desilo uopce nije bitno... bitno je da se takve stvari nebi trebale desavati, odnosno ovo sto Timmy kaze - trebalo bi smisliti nesto da se to sprijeci......

Ja sam primjetio jednog gospodina, neznam dali je on nekakav sluzbeni fotograf ili ne, nije imao nekakvu majicu ili nesto sto bi upucivalo na to da je dio organizacijske ekipe, koji je odradio pravi foto session sa odredjenim maketama (bas ovo sto Timmy kaze), istinabog, izuzetno oprezno i pazljivo. Konkretno, radilo se o mojoj maketi, slucajno sam se zatekao tamo, i nimalo mi nije bilo drago, iako je covjek stvarno maksimalno pazljivo pomicao maketu i podlogu..... Nisam se htio upustati u objasnjavanja (jer nisam zaduzen za tako nesto), pomogao sam mu i pomaknuo maketu dok je nije slikao, ali ponavljam - nije mi bas bilo drago....... Definitivno se mora nesto rjesiti po tom pitanju, jer ljudi onaj znak nimalo ne dozivljavaju.....

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Naprijed
Stranica 1/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma