Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| niko Napisao/la: | pozz
meni stigo odgovor, kazu da odem na paypal i platim, narucio u nedelju sad dobio odgovor i zaracunali postarinu
daju rok od 5 dana da se plati ili otkazuju narudzbu |
pa da ali kroz par dana ce ti vratiti iznos poštarine! tako piše tamo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 9:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| niko Napisao/la: | pozz
meni stigo odgovor, kazu da odem na paypal i platim, narucio u nedelju sad dobio odgovor i zaracunali postarinu
daju rok od 5 dana da se plati ili otkazuju narudzbu |
Znači jučer si naručio i stigao ti je mail prije meni koji sam naručio u petak. Hmmm zanimljivo . Možda imaju neki perverzni sustav LIFO obrade podataka.
Platiti ili ne pitanje je sad.
Barem imaš mogućnost da ne uplatiš.
To za poštarinu su i naveli da će zaračunati u početku i naknadno refundirati (dan dva nakon uplate)
Hoćeš li biti naš pokusni kunić?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako su rekli da će refundirati novac od poštarine onda će to i napraviti. Ipak su to Japanci, a i svjetsko poznat shop. Mislim da se ne bi crnili za tu svotu od poštarine i stavili na kocku buduća poslovanja.
Mada...eto i ja san napravija narudžbu u petak i još ništa od tog 3 maila. Možda ima veze sa stanjem zaliha određene narudžbe. Npr. moj naručeni Ersatz M10 je sad out of stock. A ko bi ga znao? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| niko
 | | Član od: 23 Sij 2006 | | Poruke: 291 | |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Hoćeš li biti naš pokusni kunić? [/quote]
ni prvi,a ni zadnji da popusim nekaj love , ide uplata sutra
kad vrate i ako vrate javim  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| shtimkily
 | | Član od: 11 Lip 2007 | | Poruke: 141 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: |
[i][b]In order to take advantage of this great free shipping offer, all you have to do is:
Place an order or orders between now and midnight (JST) on September 28, 2009
|
Ovako, ponoć 28.9. je 00:00 28.9., a to je odmah iza 23:59 27.9., što znači da je sve to odavno prošlo nakon ove naših nadanja, jer je to bilo kod nas 27.9. već u 16h (mi smo GMT+1 a oni GMT+9), je li tako?
Znači zakasnio sam jer sam naručio 27.9. u 22h i idem otkazati narudžbu. Je li to što pišem logično? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:02 pm Naslov poruke: |
|
|
niko, neces dobiti postarinu nazad. ljepo pise da u akciju ulaze oni koji naruce i plate do zadanog termina. ako ti platis sad ili sutra, nije bitno, nisi platio na vrijeme i nemoj se nadati povratu novca _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| shtimkily
 | | Član od: 11 Lip 2007 | | Poruke: 141 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
E super, ne radi im web, privremeno su ga ukinuli, kazu, radi odrzavanja Izgleda cu sve lijepo platiti: i postarinu i makete. Nema veze. Svaka skola se placa Drugi put cu bolje racunati vrijeme u Japanu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Dakle jednom riječju...odustati.Ako do sad nisi već dobio i uplatio, najbolje je odustati. Neda mi se za jednu stvar plačati poštarina i u totalu za nju potrošiti 100$.
barakuda: poruka promijenjena dana: Pon Ruj 28, 2009 10:10 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| shtimkily Napisao/la: |
Ovako, ponoć 28.9. je 00:00 28.9., a to je odmah iza 23:59 27.9., što znači da je sve to odavno prošlo nakon ove naših nadanja, jer je to bilo kod nas 27.9. već u 16h (mi smo GMT+1 a oni GMT+9), je li tako?
Znači zakasnio sam jer sam naručio 27.9. u 22h i idem otkazati narudžbu. Je li to što pišem logično? |
E sad šta je ponoć. Logično mi je da je ponoć nekog datuma sekunda tog istog datuma nakon 23:59:59. Ali trebalo bi naći definiciju.
Međutim vjerujem da si naručio kad je još uvijek trajala njihova akcija iz razloga što kad se išlo na njihovu stranicu, prva stvar koja te je lupila u oči je free shipping with paypal i tu reklamu su skinuli danas iza 17h. Znači vjerojatno je akcija trajala sve do danas u 17:00.
Osim toga nakon 17:00 h ne može se logirati s dobiveni accountom zbog server maintenance problema pa na taj način i ne možeš otkazati naraudžbu
E jesmo im razbucali server  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
shtimkily, to je vrijedilo do danas u 17 sati. ali u free shipping su usli samo oni koji su platili do tog vremena. tvoja opcija je da otkazes narudzbu (ako ju ne zelis ili ti je preskupa ako racunas postarinu) ili da ju platis kad dobijem mail sa linkom za naplatu na paypal.
dajte shvatite ljudi - nitko ne skida nikakve novce bez da se posalje obavijest o skidanju. a na paypalu vam uvijek ostaje opcija da se logate na svoj account i kliknete 'cancel payment' 24 sata od placanja _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
na HLJ ne mozete cancelat narudzbu sve dok nedobijete drugi email od njih.
prvi mail je samo confirmation email, sistemski mail da ste uspjesno predali narudzbu. ako se logate nakon toga i odete na svoj account i pogledate pod otvorene narudzbe - nema nista. to znaci da vas uopce jos nisu dozivjeli i tek kad vam posalju drugi mail mozete cancelat narudzbu jer su je tek onda skontali.
a tek u trecem mailu je link na paypal da mozete platiti. zato se prestanite tresti, ne mogu vam uzeti pare ako to ne odobrite  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| niko
 | | Član od: 23 Sij 2006 | | Poruke: 291 | |
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| low Napisao/la: | | niko, neces dobiti postarinu nazad. ljepo pise da u akciju ulaze oni koji naruce i plate do zadanog termina. ako ti platis sad ili sutra, nije bitno, nisi platio na vrijeme i nemoj se nadati povratu novca |
odustajem, LOW imas  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro. Zaključak je da se platiti ne mora, jedino je upitno da li vraćaju poštarinu ili ne.
A da fucking upitamo na neki kontakt e-mail od hlj.com i dobijemo neki službeni odgovor vezano za naše dvojbe? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| Bero Napisao/la: | | jedino je upitno da li vraćaju poštarinu ili ne. |
bero, kako je to upitno?!?!
pa pisalo je na stranici da treba naruciti i platiti do zadanog roka. sto je jos nepoznanica? ako si narucio, a nisi platio na vrijeme (iz bilo kojeg razloga) nema free shippinga. naravno da puno ljudi nije dobilo email o placanju na vrijeme, mislite da je to slucajno? kao japanci su ipak japanci? ok, nek oni budu japanci, gazda im se zove Scott T. Hards.
jel vam to zvuci kao japansko ime? kapitalisticka je to biljka  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
|
Upisano: Pon Ruj 28, 2009 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Još jutros sam dobio drugi mail samo je prblem šta se zbog navodnih radova na održavanju sistema nekako nije moguće logirati na njihove stranice i otkazati narudžbu.
Vi'š vraga.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|