Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Bf-109E-3 JKRV 1/72 ICM

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
PELE

Član od: 10 Kol 2008
Mjesto: Pancevo, Srbija
PorukaUpisano: Pet Stu 13, 2009 3:21 am    Naslov poruke: Bf-109E-3 JKRV 1/72 ICM Citiraj ovaj komentar

Na takmicenju u Nisu, uzeo sam ovaj Messer da bih odmorio malo od jet-ova koji me cekaju sklopljeni i spremni za farbanje... Poceo sam maketu pre dve nedelje i kaci cu slike kako je tekla izrada...

Zastavu na repu sam ofarbao, nisam imao poverenja u dekale...

I danas je odradjena shema... koristio sam:

RLM 70
RLM 65

i za stajni tram RLM 02

Ostaje da ofarbam jos crne panele na krilima i to je to. Lakiranje moze da pocne... Smile

Pozz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pet Stu 13, 2009 9:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U ljepo to tebi ide ovako po fotkama posto nisi stavio sibicu nebi nikada rekao da je 1/72!!
Jel ce to biti L-80 kada spominjes crne povrsine za hodanje?

PS. Poslje svakog linka tumblera stisni enter da ti prebaci u novi red jer su ti ovako fotke jedna s drugom sljepljene u nizu.
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Stu 13, 2009 10:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda odlično Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Stu 13, 2009 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svakako posloži zadnje fotografije u dva reda jer se ovako razbija širina stranice. Maketa izgleda OK iako mi nije jasna mrljavost po gornjoj površini, kao da si radio mottling sa malo pregustom potamnjenom istom bojom. Jesi li siguran da je unutrašnjost kutija stajnog trapa RLM02? Noge stajnog trapa i unutrašnjost poklopaca na E-3 je obično RLM02, ali je unutrašnjost kutija prirodni metal sa opšavom od crne kože na vertikalnoj površini dijela u koji ide kotač. Topovi u krilima koje si, koliko vidim, radio od igala, malo se čine predugi, a i nemaju skrivače plamena?

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
PELE

Član od: 10 Kol 2008
Mjesto: Pancevo, Srbija
PorukaUpisano: Pet Stu 13, 2009 12:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
U ljepo to tebi ide ovako po fotkama posto nisi stavio sibicu nebi nikada rekao da je 1/72!!
Jel ce to biti L-80 kada spominjes crne povrsine za hodanje?

PS. Poslje svakog linka tumblera stisni enter da ti prebaci u novi red jer su ti ovako fotke jedna s drugom sljepljene u nizu.

Ne, bice L-26, bela slova. A sto se tice fotki, mislio sam da ce ovako lepse izgledati, ali sledeci put kacim standardno samo velike fotke. Smile

Pozz
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma