Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Uto Stu 24, 2009 7:16 pm Naslov poruke: Tamiya weathering set D iskustva |
|
|
| Pozdrav zanima me da li je neko koristio ovaj set i kavi su efekti da li se set nanosi nakraju radova ili se moze lakirati preko njega a da ga lak ne razlozi tj. da se ne izgubi efekat spaljenog metala .Ako neko zna neka okaci link gde se upotreba istog moze i videti.Dusko. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 9:01 pm Naslov poruke: Re: Tamiya weathering set D iskustva |
|
|
| dule Napisao/la: | | Pozdrav zanima me da li je neko koristio ovaj set i kavi su efekti da li se set nanosi nakraju radova ili se moze lakirati preko njega a da ga lak ne razlozi tj. da se ne izgubi efekat spaljenog metala .Ako neko zna neka okaci link gde se upotreba istog moze i videti.Dusko. |
Pozdrav Dule
Koristim ga već duže vrijeme,tj. ovo mi je 4 set D i odlična je stvar. Ja ga stavljam na oklop prije nego stavim završni matt lak. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Sri Stu 25, 2009 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savetima samo me jos zanima u kakvoj je formi to cudo da li je nesto kao zenski puderi ili je malo prasnjavije nesto kao pasteli?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 27, 2009 2:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| dule Napisao/la: | Hvala na savetima samo me jos zanima u kakvoj je formi to cudo da li je nesto kao zenski puderi ili je malo prasnjavije nesto kao pasteli?  |
Kao Mekana pastela,nanosi se spužvicom koja se dobije u paketu.
Isto tako Tamiya ima i olovku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 27, 2009 3:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| dule Napisao/la: | Hvala na savetima samo me jos zanima u kakvoj je formi to cudo da li je nesto kao zenski puderi ili je malo prasnjavije nesto kao pasteli?  |
...na pola puta....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
|
Upisano: Pet Stu 27, 2009 7:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| E stvarno ste drugari moram uzeti taj set jer sam do sada radio sa suvim pastelima ali se nekako tesko nanose i lako spadnu posto su jako prasnjave.Hvala pozz Dusko. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|