Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

EPOXY RESIN CRYSTAL CLEAR- pomoc???

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Pon Pro 07, 2009 7:41 am    Naslov poruke: EPOXY RESIN CRYSTAL CLEAR- pomoc??? Citiraj ovaj komentar

Evo nadjoh na e-bay ovaj EPOXY RESIN CRYSTAL CLEAR pa me zanima jel to taj resin kojim se simuliraju vodene povrsine na dioramama,takodje se moze koristiti za kopiranje providnih dijelova maketa i sl, cini mi se i cijena OK za ukupnu kolicinu od 24 OZ= 680 grama, cijena 17.23 $ bez postarine, postarina na APO adresu je do 10$ otprilike ,mozda bude i manje a razmisljam da uzmem duplu dozu,jer postarina izadje otprilike isto kao i za jednu.

Evo link http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310123985135&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT
ZIGGY

Član od: 25 Lis 2005
Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 4:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zna li neko kakve su cijene kod nas za ovaj resin i gdje moze da se nabavi?
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Sri Pro 09, 2009 7:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bog
čini se da ovi nešto imaju http://www.barbarosa.hr/
http://www.barbarosa.hr/materijali/upload/file/PI_34_Mase_za_zalijevanje_GB.pdf
Znam da se koristi za odljeve, pripazi ako ga koristiš za vodu da ti ne ošteti maketu - epoxy kod kataliziranja grije.
Leo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma