Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 9:24 pm Naslov poruke: RapidShare - premium account ? |
|
|
Pozzz, uplatio sam na RapidShare Premium Account tako da nemoram cekati odredjeno vrijeme izmedju dva downloada koje zna da potraje i po 2 sata, sa ovim accountom mogu da downloadujem vise fajlova odjednom e sad ono sto mene interesuje, jel ima neki program koji recimo skida fajl za fajlom sa rapida,znaci ubacim desetak linkova i program sam skida???? Do sada sam koristio US Downloader dok nisam imao premium account,ali znamo da on radi tako sto mijenja IP adresu e sad jel se moze on podesiti da se negdje ubaci username i password za premium account na rapidu i da on skida fajl za fajlom, dakle kad zavrsi jedan da pocne drugi i kako da to podesim??? Ili ako nemoze US Downlader, jel ima neki drugi program za to??
Pozzzzz _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
imam i ja premium acc. Skini si flash got add on programcic za mozillu firefox, i on to omogucuje da obuhvatiš više linkova odjednom i da sa desnim klikom stisneš opciju flash got links i krene ti skidati sve linkove odjednom!
znači nema copy paste linkova vec samo oznacis linkova koliko hoces, desni klik nad njima i flash got i on ti skida!!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
OK,imam ja vec flash got mada ga jos nisam koristio ali ja necu da skidam odjednom 5-10 linkova, nemam toliko dobar internet tako da bi dolazilo do pucanja konekcije pa sam mislio da skijdam jedan po jedan, znaci jedan zavrsi a drugi automatski pocne, da nemoram ja sjediti za racunarom stalno i zadavati nove downloade nego da se automstski skida jedan po jedan? _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
eto neznam kako, ja imam 2 megabita flat, bežični, tako da ja bubnem 10tak fajlova odjednom i ono se skida! e sada fajl za fajlom to neznam kako, ali mislimd a bi tako nešto flash got mogao!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| garfild
| | Član od: 22 Lis 2009 | | Poruke: 5 | | Mjesto: Bitola Makedonija |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 12:50 am Naslov poruke: |
|
|
Probaj ovaj program http://jdownloader.org/ mislim da je dobar i mozes da stavis vise fajlova istovremeno, a on avtomatski skida jedan po jedan fajl ili mozes da podesis da skida nekoliko u isto vreme. za rad ovog programa potrebno je i da se instalira java.
Samo u njega treba da stavis svoj user i pasword za rapidshare da bude premium user. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Čet Pro 31, 2009 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
CryptLoad
skida 3 ili 4 fajla odjednom u slučaju premijum acc, a jedan fajl kao free korisnik.
Uz to kad se skinu svi fajlovi možeš ih automatski raspakirati čak i ako RARovi imaju pass.
PS.
I sa premium acc. na rapidu imaš ograničenje od 4 GB dnevno. Dobra stvar je što ti se ograničenje akumulira pa ako dva dana ne skidaš ništa treći možeš skinuti 12GB _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
|
Upisano: Pet Sij 01, 2010 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Rijesio sam problem sa RapidShare manager koji ima da se skine na zvanicnom sajtu i skida mi fajl po fajl,bas ono sto mi treba  _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Sij 01, 2010 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Postoji i program za Mozilu a zove se Rapidshare Downloader, pored njega uopce ne treba premium acc. samo se ubace linkovi i oni se skidaju sami sa pauzama izmedju linkova! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|