Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 7:02 pm Naslov poruke: Gdje ima pomoć |
|
|
Pozdrav svima zovem se Filip i već sam neko vrijeme uvučen u maketarstvo iako sam početnik zapitao sam se gdje ima kupiti aribush.Gledao sam na internetu i našao od revella Spray Gun "starter class" no pošto dolazi bez kompresora treba mi onda i Kompressor "starter class".Pa ako bi mi netko od vas iskusnijih mogao odgovoriti na par pitanja:
1.Dali će mi ovo dvoje biti dovoljno za početk i gdje bi se to imalo kupiti kod nas,a daje u blizini Zagreba ali i nemora biti?
2.Na stranici od revella sam također našao i Complete Set "starter class"
te dali je to bolje i isplativije i kada se potroši plin u boci dali mogu crijevo spojiti na kompresor?
Jako biste mi pomogli kada bi mi neko dao savjet buditemi pozdravljeni i sretana nova.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nixy6000
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 97 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja takoder trazim ab i kompresor a stuka mi je reka da je on svoj platija 500-600 kn i da je dobija kompresor sa njin pa njega pitaj za vise informacija  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sve je moguće spojiti.Samo moraš imati odgovarajući adapter.Ako ga nemožeš nabaviti ja ću ti ga izraditi.Boce s plinom su samo alternativa,nepouzdane su i za cijenu desetak boca možeš kupiti kompresor koji je puno pouzdaniji.Ako trebaš kompresor javi mi se na pm. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, bilo je svojevremeno u Metrou kupiti taj komplet AB i kompresor za 700tinjak kn. Inace, pogledaj za Revell AB u Chipoteci, a za kompresor, ako buka nije problem onda neki Pevec/Bauhaus kompresor vulgaris, a ako je buka problem samogradnja ili dogovori sa kolegom Hemzom. Ovi "specijalizirani za maketarenje, bez njih nijedna maketa nece valjati" su cesto preskupi bez razloga. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nixy6000
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
A moze li se neki ab koji nije revell spojit na revell starter class kompresor??? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma mozes ti spojiti sve na sve, ako nisu isti navoji nabavis adapter i rijesen problem. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nixy6000
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Sorr ako je ovo ali imam jos jedno pitanje.
Kolika je minimalna sirina spricanja sa revell starter class ab? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:35 pm Naslov poruke: |
|
|
cijeli stol, doslovno! nemojte revell startere ni gledat, sranje su totalno. za te pare kolko košta on i njegov kompresor dobiš pošteni ab sa kompresorom. Odi to u metro, ako još imaju ovaj set, ja njega koristim i sasvim je dobar, jedino kaj me malo ab zeza al to je zato kaj nisam redovito čistil kak spada... imaš i u bauhausu i baumaxu isto neke jeftine kopije, tam tie štuka kupil... ugl revella zaboravite, skupi su, a nedaju rezultate za tu cijenu... _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Sij 02, 2010 9:38 pm Naslov poruke: |
|
|
uh, davno sam ga imao, ali mislim da nisam mogao ispod cca pol cm. Ali tada sam bio tudum za AB tako da nemoj to uzeti kao sigurnu informaciju. Ako se ne varam, kolega Torax sve one oklopne ljepote radi s starterom Al gle ovako, starter ti je 200tinjak kn, a za 600tinjak vec dobijes Revell profesional koji ti je , ako se ne varam, Vega 1000(ili 2000, ne znam koji je tocno gravity feed), sve u chipoteci. A razlika izmedju ta dva ti je ko izmedju konja i kocije i Docovog Deloreana  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 4:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala vam svima puno ste mi pomogli,ali za sada mi još ne treba jer sam početnik nego ovaj ako bi si uzimal kaj onda bi to možda bilo sa hanich web shopa i to VEGA 600 Airbrush pa ako bi mi neko znao reći nešto o njemu,a što se tiće hemez najveća ti hvala ali slab sam s parama (ubit će nas ova kriza ) možta ti se javim jednom no ponuda mi se ne čini loša hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pon Sij 04, 2010 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | | cijeli stol, doslovno! nemojte revell startere ni gledat, sranje su totalno. za te pare kolko košta on i njegov kompresor dobiš pošteni ab sa kompresorom. Odi to u metro, ako još imaju ovaj set, ja njega koristim i sasvim je dobar, jedino kaj me malo ab zeza al to je zato kaj nisam redovito čistil kak spada... imaš i u bauhausu i baumaxu isto neke jeftine kopije, tam tie štuka kupil... ugl revella zaboravite, skupi su, a nedaju rezultate za tu cijenu... |
u jesam posta nesta popularan u zadnje vrime
starter nije toliki waste (posebno ne za velike povrsine), koristio sam ga i ja u prvim svojim radovima i nije uopce bio los, ali jedino ako si vec spreman za non-stop maskiranje i slicno uzmi njega, ali moja preporuka je da sve te novce sacuvate za ovo sto je Fić rekao, ima pravo...
INACE pretrazite stare teme i naci ce te krcato toga za malo zelenbaca, sve je to vec spomenuto i prokomentirano... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
|
Upisano: Uto Sij 05, 2010 3:25 pm Naslov poruke: |
|
|
OK thanks bacam se na posao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|