Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

T-84 1.GBr Tigrovi

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Velj 18, 2010 11:14 am    Naslov poruke: T-84 1.GBr Tigrovi Citiraj ovaj komentar

Evo jedina fotka mog posjeta bazi i jedne vožnje na tenku sa slike..
Lima u crnoj majici do zglobova sam ja..

Ostale slike su izgubljene, polijepljene po tuđim biografijama i slično...zamisli budale. Glavom u zid Nenene Cekic u glavu

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Velj 18, 2010 12:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prekrasna fotka!
Em M-84 nema štitnike sa strane, em ima stari raspored dimnih bacača! Krasno!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Taurus

Član od: 15 Stu 2009
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Čet Velj 18, 2010 1:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobra fotka,slikana jedno popodne u vojarni Dr Ante Starčević u Jastrebarskom,mislim da je slikano nakon "95 i da se radi o tenku sa brojem 1-105.A tko je lik koji se drži za glavu,ostale poznajem. Smile
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Velj 18, 2010 6:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Taurus Napisao/la:
Dobra fotka,slikana jedno popodne u vojarni Dr Ante Starčević u Jastrebarskom,mislim da je slikano nakon "95 i da se radi o tenku sa brojem 1-105.A tko je lik koji se drži za glavu,ostale poznajem. Smile

Ne znam kaj da ti kažem....svaka čast, kraj '95...
Lik koji se drži za glavu je Ljubomir Udiljak, rođak.
Imaš Pivo

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Panzer1

Član od: 18 Velj 2010
Mjesto: Sjever
PorukaUpisano: Pet Velj 19, 2010 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepa slika,samo znas kaj se pitam danas...kakva je zapravo buducnost tenka na modernom bojištu uz sve AT sustave ? Kolko ce se dugo i efikasno tenk moci odrzati na modernom bojistu...volim ih mnogo,ali nekako mi jednostavno prerizicno izgleda biti tenkista danas...
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pet Velj 19, 2010 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzer1 Napisao/la:
Lijepa slika,samo znas kaj se pitam danas...kakva je zapravo buducnost tenka na modernom bojištu uz sve AT sustave ? Kolko ce se dugo i efikasno tenk moci odrzati na modernom bojistu...volim ih mnogo,ali nekako mi jednostavno prerizicno izgleda biti tenkista danas...

ja mislim da nikad, ili barem ne tak skoro, nista nece zamjenit psiholoski ucinak koji ima tenk kad se pojavi na bojistu...po pricanju mojih poznanika koji su bili u ratu, oni koji su bili pjesadija i naisli na tenk, znaju o cemu pricam Wink
Mario Raguž

Član od: 09 Stu 2005
Mjesto: Dubrovnik
PorukaUpisano: Pet Velj 19, 2010 10:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzer1 Napisao/la:

Pa to je vječna priča. Uvijek netko PO oruđa ili tenk naprave iskorak, pa ga drugi sustigne, prestigne i opet sve ispočetka.
Slično je pitanje i za zrakoplove i PZO sustave.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma