Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Ožu 21, 2010 6:10 pm Naslov poruke: bmw r75 zvezda 1:32 |
|
|
evo, mali vikend projekt, maketa je prekrasna, tipove sam maknul, svinja prodana HerFlicku za kolinje
fali jos macketina koju mi je P-51 poslao ( fala!) ali sam ju tak dobro spremio da ju ne mogu nac
i da, uprljan je, al se ne vidi dobro kao uzivo
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5406 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 21, 2010 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda jako lijepo, sam šteta kaj su žbice tak debele, al bolje ikak neg nikak. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Ožu 21, 2010 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Izgleda jako lijepo, sam šteta kaj su žbice tak debele, al bolje ikak neg nikak. |
ali u odnosu na tamiyu i italery (imam oba) su vrhunski....
ali tamiyu sam radio u voznji, pa sam izrezao spice i stavio prozirne diskove...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 12:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Svidja mi se. Nisam znao da Zvezda uopce ima ovaj motor, koji je inace prva klasa |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5406 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 12:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | ali u odnosu na tamiyu i italery (imam oba) su vrhunski.... |
Ma znam i ja imam Italeriev, al sam se nadao da će Zvezda to ipak malo bolje odraditi, kao naprimjer ti svoj dio posla  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 9:17 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Citat: | | ali u odnosu na tamiyu i italery (imam oba) su vrhunski.... |
Ma znam i ja imam Italeriev, al sam se nadao da će Zvezda to ipak malo bolje odraditi, kao naprimjer ti svoj dio posla  |
pa znas kaj, gledam ga sad pred sobom i puno bolje izgleda uzivo, pogotovo ti kotaci i zbice..ima dva put vise dijelova od italerija, puno finiji detalji
u kutiji dobijes tri figure-jedna verzija je ( ima i origigi fotka) lik koji u prikolici vozi svinjce , a druga je klasika, jedan za volanom, jedan za mitraljezom....obzirom da mi nisu neki, a i da nisam imal farbu za uniforme, ostavil sam ovak...ikonu sam sprintak z neta i ofarbal zlatno okvir i zadnju stranu
ono kaj mi se kod zvezde svidja je kaj daje dva guvernala - jedan ovaj kaj je gore, i jedan kaj ima na sebi sake od vozaca....time su rijesili pravilan grip bez lufta.....
zakljucak - nisam bas u oklopu, ali ovo je definitivno najbolji motor koji sam vidio/slozio - a slozil sam tamiyu ( nisam siguran koji je, zundap ili bmw u onom setu s 88micom), i italerijeve zundapa i bmwa.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
Khm. ovo je BMW R-17 u mjerilu 1/35. Inače uvjerljivo najbolja plastična maketa nekog njemačkog motora do sad. Dobro si ga napravio, ali zašto ne staviš vozača i prasca? Figure su odlične i cijela scena je baš maketarski duhovita. (iako za lokalne ruske seljake realna scena sa fotografije nije nimalo bila duhovita...). Žbice na felgama su super kad se usporede sa Italerijevim ili Tamiyinim "pločicama" sa ogromnim srhovima. Jedina je mogućnost sam napraviti žice ili negdje nabaviti PE set, koji je doduše 2D, ali ipak uvjerljiviji od plastičnih. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 9:44 am Naslov poruke: |
|
|
Meni se sviđa motorček
Žbice bi bile lijepše tanje ali ukupni dojam sve 5. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 22, 2010 9:50 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Khm. ovo je BMW R-17 u mjerilu 1/35. Inače uvjerljivo najbolja plastična maketa nekog njemačkog motora do sad. Dobro si ga napravio, ali zašto ne staviš vozača i prasca? . |
ok, ionak se ne kuzim u motore, fala na isprafci
vozac i prasac su otisli HerFlicku na kolinje.....
a ova druga dvojica su jos u manastiru, skidaju ikone sa zida
rekel sam, fali macka , ali ju moram prvo nac... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kamikaza22
| | Član od: 22 Stu 2007 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Jastrebarsko |
|
Upisano: Čet Ožu 25, 2010 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo lijepo. ja bi možda stavio nešto kablova na njega. Npr. sajlu od prednje brenze i kumplunga i stavil kablove kaj ideju na lulice.
Ali sve u svemu, vrlo lijepa maketa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|