Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

bmw r75 zvezda 1:32

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Ožu 21, 2010 6:10 pm    Naslov poruke: bmw r75 zvezda 1:32 Citiraj ovaj komentar

evo, mali vikend projekt, maketa je prekrasna, tipove sam maknul, svinja prodana HerFlicku za kolinje Very Happy
fali jos macketina koju mi je P-51 poslao ( fala!) ali sam ju tak dobro spremio da ju ne mogu nac Cool

i da, uprljan je, al se ne vidi dobro kao uzivo Smile

Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Ožu 21, 2010 8:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda jako lijepo, sam šteta kaj su žbice tak debele, al bolje ikak neg nikak.
slider
Gost
PorukaUpisano: Ned Ožu 21, 2010 9:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Izgleda jako lijepo, sam šteta kaj su žbice tak debele, al bolje ikak neg nikak.

ali u odnosu na tamiyu i italery (imam oba) su vrhunski....
ali tamiyu sam radio u voznji, pa sam izrezao spice i stavio prozirne diskove... Very Happy
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Ned Ožu 21, 2010 11:54 pm    Naslov poruke: Re: bmw r75 zvezda 1:32 Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:

i da, uprljan je,

Amen
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 12:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svidja mi se. Nisam znao da Zvezda uopce ima ovaj motor, koji je inace prva klasa
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:

Ma znam i ja imam Italeriev, al sam se nadao da će Zvezda to ipak malo bolje odraditi, kao naprimjer ti svoj dio posla Wink
slider
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 9:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Citat:

Ma znam i ja imam Italeriev, al sam se nadao da će Zvezda to ipak malo bolje odraditi, kao naprimjer ti svoj dio posla Wink

pa znas kaj, gledam ga sad pred sobom i puno bolje izgleda uzivo, pogotovo ti kotaci i zbice..ima dva put vise dijelova od italerija, puno finiji detalji
u kutiji dobijes tri figure-jedna verzija je ( ima i origigi fotka) lik koji u prikolici vozi svinjce , a druga je klasika, jedan za volanom, jedan za mitraljezom....obzirom da mi nisu neki, a i da nisam imal farbu za uniforme, ostavil sam ovak...ikonu sam sprintak z neta i ofarbal zlatno okvir i zadnju stranu
ono kaj mi se kod zvezde svidja je kaj daje dva guvernala - jedan ovaj kaj je gore, i jedan kaj ima na sebi sake od vozaca....time su rijesili pravilan grip bez lufta.....
zakljucak - nisam bas u oklopu, ali ovo je definitivno najbolji motor koji sam vidio/slozio - a slozil sam tamiyu ( nisam siguran koji je, zundap ili bmw u onom setu s 88micom), i italerijeve zundapa i bmwa....
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 9:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Khm. ovo je BMW R-17 u mjerilu 1/35. Inače uvjerljivo najbolja plastična maketa nekog njemačkog motora do sad. Dobro si ga napravio, ali zašto ne staviš vozača i prasca? Figure su odlične i cijela scena je baš maketarski duhovita. (iako za lokalne ruske seljake realna scena sa fotografije nije nimalo bila duhovita...). Žbice na felgama su super kad se usporede sa Italerijevim ili Tamiyinim "pločicama" sa ogromnim srhovima. Jedina je mogućnost sam napraviti žice ili negdje nabaviti PE set, koji je doduše 2D, ali ipak uvjerljiviji od plastičnih.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 9:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni se sviđa motorček Wink

Žbice bi bile lijepše tanje ali ukupni dojam sve 5.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
slider
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 22, 2010 9:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Khm. ovo je BMW R-17 u mjerilu 1/35. Inače uvjerljivo najbolja plastična maketa nekog njemačkog motora do sad. Dobro si ga napravio, ali zašto ne staviš vozača i prasca? .

ok, ionak se ne kuzim u motore, fala na isprafci Cool
vozac i prasac su otisli HerFlicku na kolinje..... Very Happy
a ova druga dvojica su jos u manastiru, skidaju ikone sa zida Very Happy
rekel sam, fali macka , ali ju moram prvo nac...
Natrag na vrh
Kamikaza22

Član od: 22 Stu 2007
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Čet Ožu 25, 2010 11:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo lijepo. ja bi možda stavio nešto kablova na njega. Npr. sajlu od prednje brenze i kumplunga i stavil kablove kaj ideju na lulice.

Ali sve u svemu, vrlo lijepa maketa Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma