Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Maketari-gameri...pozor!!!

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Tomy100

Član od: 07 Sij 2010
PorukaUpisano: Čet Tra 01, 2010 10:59 am    Naslov poruke: Maketari-gameri...pozor!!! Citiraj ovaj komentar

Odmah da napomenem-ako tema nije za forum obristie slobodno....htjeo sam samo da iznesem malu zanimljivost:)al mislim da ce vas zanimat

Znaci ovako -malo sam surfo po netu trazec svastarije za ovaj moj hobi novi....i naidem na jednu igricu izasla 2009-e......radi se o simulaciji rata na pacific -dakle amerikanci i japanci.........Igrica se zove Battlestations: Pacific........E sad hocu napomenuti da su brodovi i avioni toliko vjerni da je to strava=)...... Laughing Tek sam je počeo igrati ali sam i sam prpoznao brodove kao sto su USS Alabama pa slavni nosač Enterprise , onda USS South Dakota....ima ih mali milijon..........Tema je igrice poznata vec pretpostavljam....ides brodom ili avionom i boris se protiv japanaca ili amerikanaca(zavisi od kampanje)..............Igrica se moze skinit na btjunkie stranici preko torenta ja sam je skinio i na ovom adsl-u trajalo je oko dan jedan (malo vise) stalnog skidanja......Evo linkova screshootova i gameplaya:

http://images.google.hr/images?hl=hr&q=battlestations+pacific&rlz=1R2ADSA_enHR360&um=1&ie=UTF-8&ei=kV-0S7qSGMqe_Aa56ay-Dg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCMQsAQwAw
ovo je preko google

http://www.battlestations.net/en-UK/front
ovo je ako se nevaram official site

http://www.google.hr/search?q=battlestations+pacific&hl=hr&sa=N&rlz=1R2ADSA_enHR360&tbs=vid:1&tbo=u&ei=sF-0S9OVD5CC_Qbv8_m2Dg&oi=video_result_group&ct=title&resnum=8&ved=0CDEQqwQwBw
ovo su videa......

uzivajte Smile
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Čet Tra 01, 2010 11:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

javi dal valja....

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomy100

PorukaUpisano: Čet Tra 01, 2010 11:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

valja=) ja je skinio ima vec davno...............treba samo napravit offline profil na windows live inace nece saveat............igrica je odlicna ja sam vec doso do treceg levela u americkoj kampanji sad malo zapinjem al ide
Tomy100

PorukaUpisano: Čet Tra 01, 2010 11:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eo upravo sam preso i taj treci level
Nosonja

Član od: 16 Jul 2009
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Uto Tra 06, 2010 11:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja ti igram BATTLESTATIONS MIDWAY, malo je lošija po grafici ali super je probaj , ja sam je prešo.
Natrag na vrh
Tomy100

PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nemas frke........... Laughing jelda da je relanost do granica strave........nezna, za tebe al ja se dugo ne bavim ovim hobijem a stvarno sam lako prepoznao neke brodove i nosace...........ma prava igrica za vojne brodo-maketare.........
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Tra 08, 2010 3:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I sada , dosta.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma