Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Tra 09, 2010 9:01 pm Naslov poruke: Gdje: revellov bismarck 1/350 |
|
|
pozz, dakle u vezi doticnog broda, gdje bi najbolje bilo kupit? vidio sam da po Online shopovima zna bit i do 150 Dolara -.-' jel zna neko? ili ako neko ima za prodat XD _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Remy
 | | Član od: 29 Ruj 2008 | | Poruke: 53 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Zagrebački City Centar- Muller ima Revell-ov Bismarck, te ima jedan u Mulleru u West Gate-u, ali od Tamiya-e. Cijena cca. 50 eura! Ovaj posljednji vidio jutros.
pozdrav! _________________ We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| VooDoo
 | | Član od: 27 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Zagreb / Ravnice |
|
Upisano: Pon Tra 12, 2010 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Dal ste vi sigurni da je revell-ov bismarck u 1/350 ja sam samo vidio Tamyin u mulleru, a u TL nisam ni znao da imaju nekaj novo od revella kaj nisu prekinuli suradnju s revellom !??????? kaj imaju svega ??
Dali je tko vidio eurofigter u 1/32 negde i F-4 od revella ????
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| VooDoo
 | | Član od: 27 Lis 2005 | | Poruke: 319 | | Mjesto: Zagreb / Ravnice |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Marco Polo HR Napisao/la: | | Vidio sam 1/72 Revell F4 Phantoma u Intersparu u City Centru,Zagreb prije oko 2 tjedna |
F4 u 1/32 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 4:07 pm Naslov poruke: |
|
|
koliko ja znam u muller u city centru nema revell bismarcka, samo tamiya. bio prosli tjedan _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
vidim da nema bas, a uostalom sam iz Rijeke, a tu nema bas. Iz inozemstva narucit je malo bed jer je paket ogroman pa nezz kako bi prosao kod carine. A mozda, hmm..posto planiram stavit na njemu Lion roar set, i paluba, jel moze i Tamiya mozda? jer nedostaci ce se pokrit tako _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mskukan
 | | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 1680 | |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
ma moze, iako ovaj ima sitnije detalje bolje, al za to se inako mozes sam pobrinuti.
pogotovo ak mislis uzimati wooden deck.
a preporucam uz sve sta si nabrojao i ovo (ak ces raditi Tamiyu):
http://www.steelnavy.com/WEM350BismarckDecks.htm
istina je da ce neke dijelove pokriti deck al neki dijelovi su jednostavno must (kad vec postoje ) _________________ Skuki
Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | vidim da nema bas, a uostalom sam iz Rijeke, a tu nema bas. Iz inozemstva narucit je malo bed jer je paket ogroman pa nezz kako bi prosao kod carine. A mozda, hmm..posto planiram stavit na njemu Lion roar set, i paluba, jel moze i Tamiya mozda? jer nedostaci ce se pokrit tako |
Koliko je meni poznato u Zagrebu (znači onda i u Hrvatskoj) više nema kupit Revellov 1/350 Bismarck. Ja sam bio jedan od "us few, us lucky few" sretnika koji ga se dočepao čim je bilo stiglo ono nešto primjeraka (hvala i ovom prigodom još jednom kolegi Timmyju). Maketa je drugi Sunčev sustav za Tamiyu ali po mom mišljenju samo ako ga misliš radit OOB (ili uz minimalna aftermarket ulaganja) tako da ja na tvom mjestu ipak ne bio očajavao. Tamiya se i dan danas itekako da složit u krasnu maketu ali su ti nužna oba WEM seta (uvjet bez kojeg se nikako ne može). Konkretno, da sam ja kojim slučajem već imao Tamiyu i oba ova WEM-a ne bi ni uzimao Revella. KA Models drvena paluba je poželjna jer je plastična iz tri dijela, s uzdignutom panelizacijom, što kitanje i brušenje spojeva bez njenog oštećivanja čini praktički nemogućim. Topovske cijevi za glavno, sekundarno i PZ topništvo dodatno bi podigle maketu. Tamiyini malokalibarski (20 i 37 mm) topovi su kriminalno loši, njih bi također valjalo zamijenit. Još dosta detalja na Tamiyi se da pokrit generičkim Kriegsmarine PE setovima, ovisi sve koliko si daleko spreman ić.
Zaključak bi bio da te čekaju veća ulaganja nego na Revellu ali bože moj, to je sve razumljivo s obzirom na godište same makete |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zec 1
 | | Član od: 02 Stu 2006 | | Poruke: 414 | | Mjesto: ivanic grad |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Evo sad sam stigao iz Austrije, Bizmark i Tirpitz 78 eura. Da sam znao da ima zainteresiranih dofural bi dva,tri kom.Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
jao jao, dakle Tamiya +Lion roar +deck i jos koja sitnica bi moralo taman bit? a jel Lion Roar samo za Revell ili moze i na tamiyu? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lion Roar je za Revell |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
hmm, al kolika moze bit razlika da ne pase PE? vecina djelova se skida i ljepi gore PE , sto ima toliko razlike onda? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 10:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ima li neki poseban razlog zašto si toliko zapeo za LR set? Jer mislim da nitko od nas ovdje ne želi da isprsiš 100 eura za set i da na kraju saznaš da ti pola dijelova uopće ne paše za Tamiyinu maketu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|