Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| toni36
 | | Član od: 05 Lis 2007 | | Poruke: 301 | | Mjesto: Baška Voda |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 8:38 pm Naslov poruke: Kako naručiti kod "Bileka"? |
|
|
Kako se naručuje u "Bileka" vidio sam par stvari koje bi naručio ali se ne mogu registrirati jer nas (Croatia) nema!!!! među državama za log in.
Kako se plaća?
koliko se čeka?
i sve ostalo..... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Tra 13, 2010 10:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Ozbiljno? Dooobro! Narode...mislim da ćete se složiti s prijedlogom da kolektivno bojkotiramo Bileka...bez poltronizma i bojkotbrejkera. Stvar i maketarskog i nacionalnog ponosa.
Tko želi, neka im upućuje prosvjedno pismo. Za mene oni više ne postoje.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 4:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja naručio kod Starfigterdecals nešto sitnica i ista stvar,pošaljem mu poruku sa pitanjem zašto ima Slovenija i Makedonija a nema Hrvatska a on da ne može ništa po tom pitanju,nešto nije prihvatilo Hrvatsku itd,predložio mi je da odaberem bilo koju od ove dvi šta su na listi i da u napomene stavim da sam iz HR,i gle čuda,odbilo me,prihvaća samo YU,ok na kraju lupim i to do kraja da vidim ima li još nešto da me iznenadi,i ima,paket ide u:
CROATIA
YUGOSLAVIA(EX)
YU
tip mi kaže da će na paketu ostavit samo CROATIA,živi bili |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 4:53 pm Naslov poruke: |
|
|
I kinez i tajvanđanin i amer i rus, britaner.... Švicarac, njemac, taljan, kanađanin... svi su znali di je RH, a naš (veoma vjerovatno i turist ) ˝susjed˝ čeh, nezna...
Kako to? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| kamaz Napisao/la: | I kinez i tajvanđanin i amer i rus, britaner.... Švicarac, njemac, taljan, kanađanin... svi su znali di je RH, a naš (veoma vjerovatno i turist ) ˝susjed˝ čeh, nezna...
Kako to? |
sam si si odgovoril.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
ne zna čeh al ne zna ni američki debil,nakon šta san mu posla još dvi poruke sa adresom i on mi potvrdio da je sve ok evo potvrde kuda ide ta pošiljka !!!!!!
# Makarska, Croatia 21300
# YU YUGOSLAVIA |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1354 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
meni stvarno nije jasno jel njih sram,nije to da smo mi od jucer hrvatska,proslo je vec 20 godina od osamostaljenja,a to sta oni pisu jugoslavija ili ex jugoslavija za RH je odraz njihove kulture i obrazovanosti
e da da jos nadodam,slazem se sa Mozorovom i prikljucujem se bojkotu  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 16, 2010 11:59 pm Naslov poruke: |
|
|
cehi su posebna prica za sebe...
pazi ovo :
narucim robu od Artola iz Slovacke....sve super, povoljno, ja sretan ko crv.....iduci put nije imao kaj mi treba, i obzirom da on uzima od ceha ( ostale gore naljepnice), a meni hitno, pitam ceha....
a ono, em je skuplj 30 posto ( ko fol van EU smo), em mi je htio okinut takvu bijesnu postarinu da sam se smrzo...i prima placanje bankovnom uputnicom ili pay pay -om ( nije greska, nije pay pal nego nekakav pay pay....)
pitam za kartice...jok
poslo sam ga u ....opet zamolio Petera da vidi kaj moze napravit, i tip mi je nabavio sve za tri dana.....
samo da pojasnim , pricam o ducanima s materijalom, ne maketama... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1354 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 12:06 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | cehi su posebna prica za sebe...
pazi ovo :
narucim robu od Artola iz Slovacke....sve super, povoljno, ja sretan ko crv.....iduci put nije imao kaj mi treba, i obzirom da on uzima od ceha ( ostale gore naljepnice), a meni hitno, pitam ceha....
a ono, em je skuplj 30 posto ( ko fol van EU smo), em mi je htio okinut takvu bijesnu postarinu da sam se smrzo...i prima placanje bankovnom uputnicom ili pay pay -om ( nije greska, nije pay pal nego nekakav pay pay....)
pitam za kartice...jok
poslo sam ga u ....opet zamolio Petera da vidi kaj moze napravit, i tip mi je nabavio sve za tri dana.....
samo da pojasnim , pricam o ducanima s materijalom, ne maketama... |
ma sve je to isto materlijal,makete ili nesto skroz trece,to znaci da svi imaju slicnu politiku,a cuo sam da je postarina od eduarda za RH veca nego da narucujes iz japana _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 12:08 am Naslov poruke: |
|
|
| da pojasnim - materijal za makete - stiren, sipke i to... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 10:44 am Naslov poruke: |
|
|
Pa svakako se nešto zbiva po pitanju Hrvatske na online shoppingu, ja sam se jednom davno registrirao na jednom sajtu i bilo nas je i onda, kad su me frendovi pitali koji sajt sam im rekao i oni kažu da nema Hrvatske, a bilo je je kad sam se ja registriao, neznam jeste li primjetili ili se samo meni to dogadja i još nekima, na amazonu se više ništa ne može naručiti..uvijek ide poruka cannot ship to specified country....itd itd..  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Tra 17, 2010 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako netko baš želi naručivati od Čeha, evo jednog shopa koji je dobar i imaHrvatsku. http://www.hobbyshop.cz/shop/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|