Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

VOLVO F12 1/24 (Italeri)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
AK47

Član od: 20 Stu 2009
PorukaUpisano: Pet Ožu 12, 2010 12:55 pm    Naslov poruke: VOLVO F12 1/24 (Italeri) Citiraj ovaj komentar

Extra maketa za slaganje,bez većih problema tokom rada.Umjesto predvidjene plave boje karoserije izabrao sam ovu,a i felme su uradjene u drugoj boji-hrom.
Lično me više privlače stariji modeli kamiona,novi su mi nekako previše ,,sterilni'',tako da je ovaj bio baš po mome ukusu,a predstavlja reissue staro Italeri-evog modela
Jedino mi je ostalo da ubacim još nekoliko slika,pošto je slikanje bilo na brzinu

Pozdrav svima!

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kamaz

Član od: 13 Pro 2009
PorukaUpisano: Pet Ožu 12, 2010 5:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni su isto ova ˝kašunasti˝ stariji modeli lipši jer imaju neki duh proteklog vrimena i nekako su mi realniji od ovih novih ušminkanih, skoro identičnih modela.

Super ti je izrada, al kad smo već kod sterilnosti; nije li malo prečist? Wink
Natrag na vrh
AK47

PorukaUpisano: Sub Ožu 13, 2010 12:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A vjerovatno jeste,ali ih tako radim,a zao mi je da ih prljam i ostarjevam,mada bi sigurno tada imali realniji izgled...
Natrag na vrh
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Sub Ožu 13, 2010 11:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ponavljan se odličan je i ovaj nego jel ti malo ukrivo osta onaj komad na koji se kači prikolica ili je to samo tako radi slike...

PorukaUpisano: Ned Ožu 14, 2010 12:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jeste ukrivo,mislim da bi trebalo da stoji tako pod nagibom,ali opet nijesam 100 % siguran sad kad si pomenuo.Kad uradim nove slike bolje ce se vidjeti,pa ako neko zna neka kaze kako bi trebalo
Natrag na vrh
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Ned Ožu 14, 2010 12:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je! Da, treba taj dio biti malo nagnut,on se poravna kad se prikopča prikolica.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
kamaz

PorukaUpisano: Ned Ožu 14, 2010 11:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislin da se to zove ˝stopa˝ i da inače ima sloj od 1-2cm kolomasti na sebi. Wink (prika mi kad smo bili manji ˝slučajno˝ sta rukom na to dok smo se igrali, pa su ga posli iscipelarili kad je doša doma!) Twisted Evil
Natrag na vrh
D

PorukaUpisano: Ned Ožu 14, 2010 11:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

je triba stat u krivo al čini mi se da je nagnut u livo

kamaz Napisao/la:
Mislin da se to zove ˝stopa˝ i da inače ima sloj od 1-2cm kolomasti na sebi. Wink

e da ima samo cenat dva masti ima i više...

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 15, 2010 10:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo izgleda.
Natrag na vrh
kamaz

PorukaUpisano: Pon Ožu 15, 2010 8:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

D Napisao/la:

kamaz Napisao/la:
Mislin da se to zove ˝stopa˝ i da inače ima sloj od 1-2cm kolomasti na sebi. Wink

znači i ti imaš iskustva? Razz
Natrag na vrh
D

PorukaUpisano: Pon Ožu 15, 2010 9:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kamaz Napisao/la:
D Napisao/la:

kamaz Napisao/la:

znači i ti imaš iskustva? Razz

je kad san bija mači iša san tamo di mi nije misto pa bi poslin dobija Boga svoga hahaha, nemojmo u oftopik...

Član od: 16 Tra 2010
PorukaUpisano: Pet Tra 16, 2010 10:18 pm    Naslov poruke: Re: VOLVO F12 1/24 (Italeri) Citiraj ovaj komentar

[quote="AK47"]Extra maketa za slaganje,bez većih problema tokom rada.Umjesto predvidjene plave boje karoserije izabrao sam ovu,a i felme su uradjene u drugoj boji-hrom.
Lično me više privlače stariji modeli kamiona,novi su mi nekako previše ,,sterilni'',tako da je ovaj bio baš po mome ukusu,a predstavlja reissue staro Italeri-evog modela
Jedino mi je ostalo da ubacim još nekoliko slika,pošto je slikanje bilo na brzinu

Pozdrav!

Svaka čast, ovo je po mom ukusu. Kutiju za akumulatore si trebao ofarbat u crno.
Daj mi reci gdje si kupio taj model i jel je bio u ponudi daf 3300 ati, iveco 190.38 ili slično?
Natrag na vrh
Goran1989

Član od: 16 Tra 2010
PorukaUpisano: Pet Tra 16, 2010 10:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AK47 Napisao/la:
Jeste ukrivo,mislim da bi trebalo da stoji tako pod nagibom,ali opet nijesam 100 % siguran sad kad si pomenuo.Kad uradim nove slike bolje ce se vidjeti,pa ako neko zna neka kaze kako bi trebalo

inače, to se zove sedlo i da, mora bit ukoso kad nije poluprokolica prikvačena.
Ako vas što zanima u vezi kamiona pitajte staru iskusnu šoferčinu Wink
Natrag na vrh
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Tra 16, 2010 10:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super izgleda
AK47

PorukaUpisano: Sub Tra 17, 2010 11:43 am    Naslov poruke: Re: VOLVO F12 1/24 (Italeri) Citiraj ovaj komentar

Svaka čast, ovo je po mom ukusu. Kutiju za akumulatore si trebao ofarbat u crno.
Daj mi reci gdje si kupio taj model i jel je bio u ponudi daf 3300 ati, iveco 190.38 ili slično?

Kupljen na http://www.modelhobbies.co.uk/shop/index.php ,radi se o reizdanju stare makete,a i iveco-a imas u ponudi.
Sto se tice starih evropskih kamiona,uglavnom su ih radili Italeri i nesto manje Revell,ali se to sada moze naci slucajno,ili na e-bay aukcijama,a sa time nemam iskustva,inace bih dosad sigurno nabavio taj daf 3300 ati,i ja sam ga dugo trazio'Very Happy''Very Happy'
U pravu si za kutiju za akumulatore,moja greska
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma