Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 12:20 pm Naslov poruke: TRACKS & TROOPS |
|
|
Molim vas kolege ako tko ima iskustava sa doticnim web shopom. Prije 3 dana sam napravio narudzbu i stalno je u tijeku processing, nije jos narudzba obradjena. Pa vas molim ako znate koliko treba da obrade paket i da stigne posiljka do mene...
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Thundercat
 | | Član od: 13 Tra 2007 | | Poruke: 1825 | | Mjesto: Hirvatistan |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 1:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Processing ti traje tako dugo dok narudžba nije poslana. Ovisno o stanju zalihe naručenih stvari to zna potrajati od 2-8 tjedana.
Problem sa T&T je da on relativno malo stvari ima na skladištu, a naručuje kad mu se skupi...
Preporučam ti da zaboraviš na tu narudžbu i ugodno će te iznenaditi jednog dana kada ti se paket pojavi doma...  _________________ Thundercat
Plastiku akbar!
3D Glasses for 3D Prints...
Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam čekao gotovo 6 mjeseci, i tako se meni dotični gospodin javi i pita da li sam još uvijek zainteresiran za naruđbu. Mislim ono, koja politika...
Asortiman mu je svakako veliki, ali ako nema trenutno na lageru i ako ne šalje odmah u nekom normalnom roku, predlažem da mu se javiš i naručiš od nekoga drugoga. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 10:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| tiger Napisao/la: | | Ja sam čekao gotovo 6 mjeseci, i tako se meni dotični gospodin javi i pita da li sam još uvijek zainteresiran za naruđbu. Mislim ono, koja politika |
Apsolutno ista stvar; naručio sam 20. 09. a prika se javio oo 01.03. Jednom - dva puta sam nasjeo jer je imao nešto što je samo on na planetu taj tren imao (npr. Stuart M3A3 1/72) ali više ne bi ni za zlato. Nemaš potrebe sebe mučit jer kad ti se i javi već si zaboravio i šta si radio i šta si htio od njega. Doslovno. Zaobići, lik je smiješan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|