Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 12:17 pm Naslov poruke: Toyota 2000Gt - malo morgen |
|
|
Evo, gotovo je. Neki detalji mi nisu bas uspjeli kako sam planirao, ali sve u svemu sam i vise nego zadovoljan kako je ispalo. Slika ima malo vise jer su neke u hladu, a poslije je i sunce izaslo pa sam iskoristio priliku
Suncane:
I to je to  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Auto predobro zgleda... od hrge na haubi, amera ispod doticne, lipa na zadnjoj haubi do felgi, boje...
Baš mi se sviđa! svaka čast! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Nakon toliko vremena i truda isplatilo se,motor je jako dobar kao i BMF i završna boja i lak . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Lip 26, 2010 8:18 pm Naslov poruke: |
|
|
stari, makina je bombon
sve, od ravnih povrsina koje si kitao (uopce se nista ne kuzi), zadnji lip, besprijekoran paintjob, wash, BMF, odabir felgi, cjelokupan dojam....
izvanredno odradjeno, nebih ga se posramio ni na svojoj polici.
auto ima liniju talijanskih trkaca iz 60-ih, sa americkom grbom na haubi, i sve mu odlicno stoji. nikad nebi rekao da su ovo mali zuti smislili.
mislim da je ovo tvoj najbolji uradak, mrvicu ispred maxa _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Ned Lip 27, 2010 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
odličan, od boje, sve šta je rađeno na njemu super , wash na motoru, felge, samo me zanima jel zadnja kola moraju bit malo unazad il mi se to samo čini... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 27, 2010 9:47 am Naslov poruke: |
|
|
Prekrasan...
Izgleda kao da bas tako mora i biti, a ne kao neki tvoj ludi hibrid...
Sve mu pase... izbor felgi je odlican, ride-height taman... ma sve
Svaka chast, slazem se s kolegom... mozda tvoj najbolji rad  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Ned Lip 27, 2010 2:24 pm Naslov poruke: |
|
|
O, sa guštom sam ovo stranicu više puta pogledao i zaista si fantastično napravija, doradija liniju auta a tek motor koji puca od silne snage je fenomenalan, felge koje su zaista prelipe... a i Toyota je u pitanju . Ukratko odličan posal si napravija posli toliko vermena. Sjedni 5 a kad dođem u Rjeku častim te pivom za dobar rad.  _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Lip 27, 2010 9:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Hala svima na pohvalama, tim vise sto dolaze od vrsnih automaketara sav trud i zivciranje(a da ne govorimo 2x farbanje i lakiranje karoserije ) se isplatio.
2 D : da, dobro si to primjetio. Dok sam radio test fit kotaci su bili malo pomaknuti unazad, ali je cijeli donji dio imao nekih pol mm hoda unaprijed pa se to s tim kompenziralo. Nazalost, maketa jako lijepo nasjeda kad sve dijelove stavis na mjesto(kako je ovo bilo cudno napisati ) , tako da kad je doslo prednje staklo tabla se nasonila na nj i izgubio sam taj hod na koji sam racunao, a bilo je prekasno da cijelo podvozje prepravljam. Cak bih osobno volio da sam mogao prednje kotace jos mrvicu uvuci u blatobrane, ali to fizicki nije bilo moguce.
2 Bugy : Svidja mi se na koj nacin nagradjujes dobar rad  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pon Lip 28, 2010 12:32 am Naslov poruke: |
|
|
| Lijepo si to priveo kraju, stvarno mi se sviđa linija kad ga gledaš sa strane. Veoma kvalitetno si uklopio različite stilove. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Uto Lip 29, 2010 7:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Vrhunski, stari vrhunski! Sve tip top i mislim da si napravio najbolji rad do sada. To moram doć vidjet uživo.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomislav gogic
 | | Član od: 06 Tra 2010 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 30, 2010 12:58 pm Naslov poruke: |
|
|
maketa je odlicna
felge su mi se tako svidjele da te moram pitat di si nabavio i za koliko para |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Lip 30, 2010 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| tomislav gogic Napisao/la: | maketa je odlicna
felge su mi se tako svidjele da te moram pitat di si nabavio i za koliko para |
Felge su Pegasusove 19" DZ's, evo npr ovdje
http://www.modelexpress.net/cgi-bin/modelexpress/shop/PGH_1296.html _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Ned Jul 04, 2010 10:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlican! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tony
| | Član od: 04 Ožu 2010 | | Poruke: 50 | | Mjesto: sl.brod |
|
Upisano: Sri Lis 20, 2010 10:35 pm Naslov poruke: |
|
|
uuuu ovo je predobro a felgice su mi se posebno svidjele  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|