Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| U-48
 | | Član od: 01 Tra 2010 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Ruj 23, 2010 10:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shmeegy Napisao/la: | Ja sam ovako ne upućen mladac pa evo da pitam gospodu koja voli avione... što će nama flota novih aviona i da imamo novaca za njih?
Šteta za miguše. Nek su piloti i ona gospođa koja je nastradala od ostataka aviona ok... |
Male zemlje kao Bosna i Hrvatska trebaju se okrenut protuzravnoj zastiti jer jejeftinije rijesenje. Tako sam cuo pouzdano da Estonija ulaze npr u protu-tenkovske rakete jer je raketa npr 10puta jeftinija od samog tenka..ako uzemo da je Estonija u Nato-u i da se ne mogu mjeriti tenkovima sa Rujama...mislim da i u slucaju aviona treba isto raditi. Mozda koji helić za spasliacke misije i SPEC OP-se koji borbeni helić da se nadje. Hrvatska ima Ratnu mornaricu kakvu takvu na te brodove postavit koji kvalitetan radar ciji ospeg djelovanja je veci... plus rakete... eto... _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tihi
 | | Član od: 10 Kol 2007 | | Poruke: 60 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Čet Ruj 23, 2010 11:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| šteta jer to je kraj hrz što se tiče mlažnjaka sada če naši dragi političari odlučit (mada su to več odavno odlučili ovo im je dobro došlo)da nama netrebaju zrakoplovi imamo nato koji če nas štitit i kojima čemo plačat grdu lovu za dva preleta godišnje a oni se budu i dalje svađali u saboru ko je više kral u ovih 20 godina a uništili su sve kaj got smo imali,a ona narodna ide "je... drzavu koja vojske nema". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 24, 2010 7:44 am Naslov poruke: |
|
|
| Krenulo u off topic , sorry, nema više. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|