Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| karlokk
 | | Član od: 04 Jul 2010 | | Poruke: 10 | | Mjesto: blizu Zagreba |
|
Upisano: Ned Ruj 26, 2010 3:17 pm Naslov poruke: kompresor za ovaj AB |
|
|
pozdrav!
imam iskustva sa Revellovim starter airbrushom, i mislio sam kupit nesto bolje... pa imam par pitanja.
1. jel ovo dobro:
http://www.telack.hr/shop/product_info.php?cPath=2&products_id=18
2. koji je kompresor dobar za to?
HVALA _________________ ja volim cips ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| karlokk
 | | Član od: 04 Jul 2010 | | Poruke: 10 | | Mjesto: blizu Zagreba |
|
Upisano: Ned Ruj 26, 2010 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
e, da, ako nema nikakvih preporuka za to onda bi mi mogli pomoc oko neceg drugog!
1. koji bi bio dobar AB za manje od 800kn
2. kompresor za taj AB za manje od 700kn
ponovo Hvala _________________ ja volim cips ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Pon Ruj 27, 2010 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Pregledaj malo stare postove, o nabavci zračnog kista je već jako puno pisano. Mnogi su naručivali neki AB s eBaya za 20-ak $ i bili njime super zadovoljni.
Što se kompresora tiče, imaš ih od Bauhausa i Peveca za 600-800 kn do Juričeka za duplo toliko (ali vjerojatno i nešto kvalitetniji od ovih prvih). I možeš sam napraviti od kompresor uzevši onaj iz frižidera. Koliko vidim, mnogi su zadovoljni kompresorima iz Bauhausa i Peveca, jedini im je nedostatak što su bučni, pa nisu opcija za (mali) stan. Dok je kompresor iz frižiderskog super tih, ali nema svoj rezervoar, pa ga treba nadograditi, te dodati ventile i sl. Takva opcija je najjeftinija, ali ćeš ipak potrošiti na dijelove, a i rad, ako nisi vičan tokarenju i/ili zavarivanju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| U-48
 | | Član od: 01 Tra 2010 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Uto Ruj 28, 2010 12:29 am Naslov poruke: |
|
|
| karlokk Napisao/la: | e, da, ako nema nikakvih preporuka za to onda bi mi mogli pomoc oko neceg drugog!
1. koji bi bio dobar AB za manje od 800kn
2. kompresor za taj AB za manje od 700kn
ponovo Hvala |
http://www.weda-airtool.com/
Mislim da se nesto ovdje moze naci samo ako imas koga da ti to nekako saljne, mislim da Kinezi ne salju U HR barem se meni desavalo za Bosnu, mislim da su isti ovi brushevi na e-bay-u samo odavde izaberi model pa vidi na ebay-u ovaj lik sa e-bay je mislim u Engleskoj . Ja sam imao neku semu za nabavku jer mi je prijatelj dobavljao robu siroke potrosnje preko nekog svog agenta iz Kine koja stize kontejernom do Ploca cini mi se , samo sam odustao jer sam izgubio kontakt s njim. Steta. _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| U-48
|
Upisano: Uto Ruj 28, 2010 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="black"]Evo ovaj je uzela većina ekipe
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140339257692
[/quote
Mislim da su to ti WEDA AIRBRUSH-evi jer sam na njihovoj stranici nasao isti ovaj identican micro ovo-ono sa 0,2 i 0,3mm ima i ovaj koji se meni svidio jer ima malo vecu lulu jos se ona moze pomicati samo je 0,3mm o,5 i 0,8mm. Evo saljem kontaktu pitanje da vidim, fin je ovaj vas 0,2 0,3 nema sta.
http://www.weda-airtool.com/En/ProductInfo.asp?ProID=365 to _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| black
 | | Član od: 03 Ožu 2007 | | Poruke: 443 | | Mjesto: Crab's Creek Croatia |
|
Upisano: Uto Ruj 28, 2010 10:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa jesu,zato sam i stavio link!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| U-48
|
Upisano: Uto Ruj 28, 2010 11:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| black Napisao/la: | Pa jesu,zato sam i stavio link!  |
do mene _________________ Die Stunde hat geschalgen Britanniens Macht vergeht Durch U-Bootmanner kuhnheit Grossdeutsches Starke lebt ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|