Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

kompresor za ovaj AB

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
karlokk

Član od: 04 Jul 2010
Mjesto: blizu Zagreba
PorukaUpisano: Ned Ruj 26, 2010 3:17 pm    Naslov poruke: kompresor za ovaj AB Citiraj ovaj komentar

pozdrav!
imam iskustva sa Revellovim starter airbrushom, i mislio sam kupit nesto bolje... pa imam par pitanja.

1. jel ovo dobro:
http://www.telack.hr/shop/product_info.php?cPath=2&products_id=18

2. koji je kompresor dobar za to?

HVALA
karlokk

Član od: 04 Jul 2010
Mjesto: blizu Zagreba
PorukaUpisano: Ned Ruj 26, 2010 10:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e, da, ako nema nikakvih preporuka za to onda bi mi mogli pomoc oko neceg drugog!

1. koji bi bio dobar AB za manje od 800kn
2. kompresor za taj AB za manje od 700kn

ponovo Hvala
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Ruj 27, 2010 3:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pregledaj malo stare postove, o nabavci zračnog kista je već jako puno pisano. Mnogi su naručivali neki AB s eBaya za 20-ak $ i bili njime super zadovoljni.
Što se kompresora tiče, imaš ih od Bauhausa i Peveca za 600-800 kn do Juričeka za duplo toliko (ali vjerojatno i nešto kvalitetniji od ovih prvih). I možeš sam napraviti od kompresor uzevši onaj iz frižidera. Koliko vidim, mnogi su zadovoljni kompresorima iz Bauhausa i Peveca, jedini im je nedostatak što su bučni, pa nisu opcija za (mali) stan. Dok je kompresor iz frižiderskog super tih, ali nema svoj rezervoar, pa ga treba nadograditi, te dodati ventile i sl. Takva opcija je najjeftinija, ali ćeš ipak potrošiti na dijelove, a i rad, ako nisi vičan tokarenju i/ili zavarivanju.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
U-48

Član od: 01 Tra 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Ruj 28, 2010 12:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

karlokk Napisao/la:
e, da, ako nema nikakvih preporuka za to onda bi mi mogli pomoc oko neceg drugog!

1. koji bi bio dobar AB za manje od 800kn
2. kompresor za taj AB za manje od 700kn

ponovo Hvala

http://www.weda-airtool.com/

Mislim da se nesto ovdje moze naci samo ako imas koga da ti to nekako saljne, mislim da Kinezi ne salju U HR barem se meni desavalo za Bosnu, mislim da su isti ovi brushevi na e-bay-u samo odavde izaberi model pa vidi na ebay-u ovaj lik sa e-bay je mislim u Engleskoj . Ja sam imao neku semu za nabavku jer mi je prijatelj dobavljao robu siroke potrosnje preko nekog svog agenta iz Kine koja stize kontejernom do Ploca cini mi se , samo sam odustao jer sam izgubio kontakt s njim. Steta.
black

Član od: 03 Ožu 2007
Mjesto: Crab's Creek Croatia
PorukaUpisano: Uto Ruj 28, 2010 5:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ovaj je uzela većina ekipe
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140339257692
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
U-48

PorukaUpisano: Uto Ruj 28, 2010 10:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

[quote="black"]Evo ovaj je uzela većina ekipe
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140339257692
[/quote
Mislim da su to ti WEDA AIRBRUSH-evi jer sam na njihovoj stranici nasao isti ovaj identican micro ovo-ono sa 0,2 i 0,3mm ima i ovaj koji se meni svidio jer ima malo vecu lulu jos se ona moze pomicati samo je 0,3mm o,5 i 0,8mm. Evo saljem kontaktu pitanje da vidim, fin je ovaj vas 0,2 0,3 nema sta.

http://www.weda-airtool.com/En/ProductInfo.asp?ProID=365 to
black

Član od: 03 Ožu 2007
Mjesto: Crab's Creek Croatia
PorukaUpisano: Uto Ruj 28, 2010 10:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa jesu,zato sam i stavio link! Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
U-48

PorukaUpisano: Uto Ruj 28, 2010 11:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

black Napisao/la:
Pa jesu,zato sam i stavio link! Wink

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed do mene
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma