Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Heinz s Mitraljezom
 | | Član od: 02 Ruj 2009 | | Poruke: 14 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 26, 2010 4:10 pm Naslov poruke: Hrvatski T34/85 |
|
|
Pozdrav!
Ja sam evo potražio po forumu ali nikako nać T34/85 samo T55 u HV nalazim
Pitanje koje sam htio postaviti je ima li dobrih slika ili ilustracija naših T34/85 iz Domovinskog? _________________ Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatata |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 26, 2010 4:50 pm Naslov poruke: |
|
|
?! Bilo je dosta spomena hv tristčetvorke, ako se ne varam i cijela tema sa slikama hv tenkova iz rata... Imaš i par maketa po forumu i potraži na googleu "vojarna sajmište Vukovar", navodno imaju stranicu pa vjerojatno ima i slika, tamo ti je poznati Belaj bager _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 26, 2010 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jedino što ti mogu preporučiti je da kupiš knjigu Vojislav Jereb : Vojna vozila u Domovinskom ratu tamo imaš groh fotki svega kaj je hrvatska imala a među njima i T34. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Uto Lis 26, 2010 5:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Cak mislim da je Veliki i presveti Mig Jimenez napravio t-34/85 iz domovinskog rata  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Uto Lis 26, 2010 11:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovdje ima fotki pravih
http://www.hrcappuccino.org/articles/misc/VerzijeT-34.htm
BTW, osvrt na T-34/85 od Miguela Jimenza. Ja sam kupio tu knjigu baš zbog tog članka i moram reći da je članak o hrv. T-34 jedan od najlošijih članaka koje sam pročitao, tj. bačen novac. Autor uopće ne poznaje tematiku DR-a (tj. koji bantu crnci su se mlatili s kojim drugim indijancima), niti poznaje zemljopis (Dubrovnik mu je u Bosni),
shema je potpuno ismišljena (ok, nije, preuzeta je sa hrv M-84) , ali zato pojašnjava nijansu blata koja se može pronaći u okolici Dubrovnika, a koju je on eto vjerno dočarao na svojoj maketi (koristeći valjda MIG Balkan mud pigmente). Svaka čast Miguelu, makete su mu vizualno fantastične, ali on je maketar umjetnik. Nije neka referenca kad njegove makete pokušamo staviti u neki povjesno, vremensko, prostorno, tehničko, logički kontekst. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|