Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Pro 12, 2010 11:32 am Naslov poruke: Airbrush problem - Paasche VL |
|
|
Dakle, imam problem sa airbrushom, dobro bi mi došao neki savjet, pogotovo ako netko ima iskustva sa ovim modelom airbrusha... Radi se o Paasche VL airbrushu, odjednom kao da zrak slabije prolazi kroz njega, kao da mu je manji tlak. Prvo sam provjerio da nije problem u kompresoru ili crijevu, i ustanovio sam da je problem upravo u airbrushu, negdje u zračnom ventilu. E onda sam rastavio taj zračni ventil, da vidim da nije negdje zaštopan, ali nije. Nakon što sam ga vratio nazad, opet sam ga isprobao, i dalje je ista situacija... U međuvremenu sam gledao na netu da li se može naručiti samo taj ventil, međutim paasche je u međuvremenu prešao na novu tehnologiju, i više ne koriste taj model ventila niti ga proizvode... E sad stvarno više ne znam šta da radim, pomagajte drugovi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Pro 12, 2010 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
E jesam ispo tutluz hvala, uputio si me u pravom smjeru, taj dio je bio čist, nego mi se u dizni uhvatilo neko smeće... a bio sam 100% da je čista... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|