Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| =VARP=Klingon
 | | Član od: 11 Pro 2010 | | Poruke: 20 | | Mjesto: Pregrada, Croatia |
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 5:41 pm Naslov poruke: pozz i pitanje!! |
|
|
Pozz svim maketarima i onima koji vole avione i ostalu tehniku!!
Naime dolazim iz zagorja,zovem se Željko imam 35 god oženjen 2 djece!!Slažem makete aviona,brodova i maketa iz Zvijezdanih staza!
E sad pitanje!!
Pišem to jer naravno svi koji slažu makete aviona vole avione i letenje pa bih tom prilikom želio malo upoznati ljude i o tome!
Naime imamo virtualnu eskadrilu(igra IL2 1946) i želim postat o njoj,to jest malo da ljudi vide o čemu se radi,da zainteresiramo ljude za to jer smo jedini Hrvatski Squad koji ide na svijetsko prvenstvo u Closed pittu te imamo i svoj server!Ovom prilikom bi želio upoznat malo ljude na forumu da ako netko ima afiniteta za to da nam se pridruži jer nas je jako malo u hrvatskoj i jedan od boljih squadova smo na ovim prostorima!! Između ostaloga tražimo pilote,pa bi molio za savjet gdje to mogu postati a da ne završi na groblju !!Hvala unaprijed na odgovoru!
=VARP=Klingon
Zamjenik zapovjednika Eskadrile |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
 | | Član od: 11 Ruj 2010 | | Poruke: 165 | | Mjesto: Kostanje |
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
prvo pozdrav napokon treki najveći sam obožavatelj star treka inače volim federaciju ali najdraži su mi borgovci
igra IL2 1946 jel to besplatno ako je daš link?
JOŠ jednom pozdrav i resistance is futile. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| =VARP=Klingon
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Skini preko torrenta ili rapidsharea,besplatno je! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| =VARP=Klingon
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Inače slažem makete koje su Federacijski brodovi,te mlazni avioni,propelerci i imam jednog Bismarcka!!
Ali trebam dozvolu od moderatora ili admina da postam o čem se radi,vrlo je interesantno,jer predstavljamo jednu veliku zajednicu zaljubljenika u avione iz 2 svj.rata!Stoga molim admina ili Moderatora za dozvolu za post,te da mi kaže gdje smijem postat,Hvala!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 8:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepi pozdrav i dobrodosao na forum
Shto se igre tice, ako postoji neki link, slobodno ga mozes objaviti u rubrici "internet linkovi"...iako nije rijec o temi vezanoj direktno za maketarstvo, logicno je da bi za nju ovdje bilo interesa. Ipak, posto je ovo iskljucivo maketarski forum, bilo bi dobro u postu napomenuti da je rijec samo o obavijesti, a da se daljnji dogovori i rasprave po tom pitanju sa zainteresiranima odvijaju putem PM-a ili maila...
Nadam se da ce takvo rjesenje odgovarati svima...
Uzivaj, a nadam se da cemo vidjeti i nesto tvojih maketa na forumu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| =VARP=Klingon
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na informaciji!!
Zato sam i mislio da stavim ovdje jedan takav post,jer ljubav prema maketarstvu i u ovom slučaju avionima je srodna s letenjem i ljubavlju prema virtualnom nebu.... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Pro 13, 2010 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
bok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Pro 14, 2010 7:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav! _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|