Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Odvajac kondenzata

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ben-66

Član od: 25 Pro 2010
Mjesto: slavonski brod
PorukaUpisano: Uto Velj 08, 2011 10:03 pm    Naslov poruke: Odvajac kondenzata Citiraj ovaj komentar

Trebao bih za kompresor ,odvajac kondenzata iliti filter za vlagu na izlazu iz kompresora pa me zanima zna li netko gdje se moze povoljno nabaviti takav ili ako ima kakvu ideju kako ga napraviti .Hvala
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 08, 2011 10:17 pm    Naslov poruke: Re: Odvajac kondenzata Citiraj ovaj komentar

ben-66 Napisao/la:
Trebao bih za kompresor ,odvajac kondenzata iliti filter za vlagu na izlazu iz kompresora pa me zanima zna li netko gdje se moze povoljno nabaviti takav ili ako ima kakvu ideju kako ga napraviti .Hvala

Može poslužiti i ovo:

http://www.alpha.hanich.hr/slikebaza/50-2014s.jpg

von Stuck: poruka promijenjena dana: Sri Velj 09, 2011 8:59 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Velj 08, 2011 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da,Ovo što je Von Stuck napisao sam dobio uz svoju iwatu i nemam nikakvih problema,osobna preporuka
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Thundercat

Član od: 13 Tra 2007
Mjesto: Hirvatistan
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 1:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ti se ne baca puno novaca za "brand name" kondenzator, možeš negdje u liniji od kompresora do airbrusha ugraditi filter za gorivo.

Nešto ovakvo:

Plastiku akbar!

3D Glasses for 3D Prints...

Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak...
Natrag na vrh
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 8:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam kupio na e-bayu za oko 25 $ sa poštarinom (onaj sa metalnim navojima, ne plastičnim)
Natrag na vrh
ben-66

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 10:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Raspitat cu se kod Hanocha za cijenu ali mi je ovo sa filterom za gorivo prikladnija ( citaj jeftinija i povoljnija Very Happy opcija ) samo me zanima dali on moze dovoljno odvojiti vlagu i moguce ulje iz kompresora ,Dali ga je netko ugradio i ima li iskustva sa tim ?
Natrag na vrh
Kruger

Član od: 19 Sij 2010
PorukaUpisano: Pet Velj 11, 2011 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam kupio na e-bayu ovaj:
http://cgi.ebay.co.uk/MOISTURE-FILTER-IWATA-PAASCHE-AIRBRUSH-COMPRESSOR-/370476641216?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564220ebc0

Odlican je i stigao je dosta brzo.
Vjerojatno ce trajati koliko i kompresor.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Pet Velj 11, 2011 9:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam kupio ovaj od istog tipa ili dućana (kaj već je), ima regulator tlaka i odvlaživač
http://cgi.ebay.co.uk/MOISTURE-FILTER-W-REGULATOR-AIRBRUSH-COMPRESSOR-/260724523780?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb4648304
Natrag na vrh
ben-66

PorukaUpisano: Sub Velj 12, 2011 8:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jazzo ,dali je to taj sa metalnim navojima ?Izgleda OK za tu lovu .
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma