Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Samo prijedlog - bike BO
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 8:13 pm    Naslov poruke: Samo prijedlog - bike BO Citiraj ovaj komentar

Jedno pitanje,dali ima zainteresiranih za bilokakav BO koji je još nedefiniran pa bi se mogli dogovoriti ili ćemo ostati privatni ,sami za sebe?

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 8:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U principu, ako ima zainteresiranih za dogovaranje BO-a, samo naprijed...
Treba samo vidjeti kako ekipa na forumu diše...
Ali eto, ja nažalost nisam u mogućnosti trenutno se upuštati u takvo što Sad

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bi Bo, ali s manje kotaca Wink Laughing
Mario

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Ja bi Bo, ali s manje kotaca Wink Laughing

E to je dobra ideja,možda se skupi još ekipe koja je u mogučnosti sudjelovat u tome na to bez četiri kotača Wink .Čekamo i daljne opcije. i ideje.

Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja cu uzivati gledajuci sto god se vi dogovorili. Trenutno nemam vremena za makete, 3 mjeseca samo gledam kutije, to je to Sad

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
ja cu uzivati gledajuci sto god se vi dogovorili. Trenutno nemam vremena za makete, 3 mjeseca samo gledam kutije, to je to Sad

Ma nema beda ovako i onako je ovo samo da se vidi jel ima zainteresiranih koji su voljni i u mogučnosti sudjelovat u bilo kojem BO kojeg dogovorimo.

Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A što bi ti slagao, Mario? Predloži nešto... Ne, čekaj, znam... Ferrari Question Razz

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 9:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

PowerPlant Napisao/la:
A što bi ti slagao, Mario? Predloži nešto... Ne, čekaj, znam... Ferrari Question Razz

Shinobi ima dobru ideju.Ferrarije smo već odradili u ITA BO-u. Laughing Very Happy

Natrag na vrh
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 10:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da ja sam za ali isto za nesto manje od 4 kotaca. Wink Ovak, ja imam u planu napravit Yamahu '09 tako da ako mislite nesto u tom smislu... Laughing

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 10:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Također sam za BO motori, imam u planu Yamahu YZR-M1 '04, ali nakon što završim P34, pa onda mirno slažem uz Sukhoia su-17
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Mario

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 10:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo nas četvero za Bike BO,mada i druge opcije stoje a moj prijedlog je bike ili isključivo Freestyle Drifting auti pa nek se nađe.Prijedloge i dalje, ima nas dosta na forumu pa valjda nas se može skupiti barem šestero a i nagrada je tu Wink .

Natrag na vrh
Mario

PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 11:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da odmah rezerviram bike ako ovaj BO oživi a to je Ducati 916 Tamiya 1/12 Very Happy .A drifteri koji bude bude?

Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 09, 2011 11:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Drift BO isto nije losa ideja, ali bike mi je no. 1. A ako bude nes od toga, posto me Mario pretekao s Dukcem onda ce moj izbor biti nes od starijih klasika Wink
Mario

PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Drift BO isto nije losa ideja, ali bike mi je no. 1. A ako bude nes od toga, posto me Mario pretekao s Dukcem onda ce moj izbor biti nes od starijih klasika Wink

Nije valjda da si na isti bajk imo pik Very Happy Sorry al moro sam ga rezervirat za svaki slučaj jer motor je mrak Wink .A o driftu rapravit ćemo još BO-ofovima koji će biti ali i ja mislim da bajk broj jedan dosta smo napravili autića u BO-u.Čekat ćemo da si ljudi malo promisle oko ideje Idea

Mario: poruka promijenjena dana: Čet Velj 10, 2011 12:12 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Velj 10, 2011 12:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam za drift,bajk nemam
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed
Stranica 1/7

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma