Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 2:02 pm Naslov poruke: Danas u Mulleru. (City center one) |
|
|
Bacite oko dolje desno.
Svi plivamo u !! Valjda je zato..  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
kometirao sam ja vec njihove cijene...mislim da ima i neka tamiya od 500 il 600 kuna....zakon  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 2:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo nije nista novo. CEsto sam u Mulleru, pa bacim oko. Maketa 500 kn. Sta je to 1/2 mjerilo? _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
To su Austrijske cijene. Zašto se čuditi? Malo su nas razmazili LOMovi popusti... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 3:43 pm Naslov poruke: |
|
|
hehehe...i ja sam cesto u city centru u muilleru...nekada se zna naci stogod po vrlo prihvatljivim cijenama....ali boze dragi ima i ovih malo skupljih....ja sam svog pzkpwf. IV ausf D -a platio 159,90 kn....1/35 ali je maketa mrak... _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas sam saznao da muller u city c. nije isti dučan ko onaj na trgu,dali su tamo makete ako ih ima možda jeftinije _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 3:58 pm Naslov poruke: |
|
|
muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar...jedino sto je na trgu veci....a makete i maketarski pribor je isti,cak mi se cini i da ovdje u city-u ima mozda cak i vise _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 4:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ženska koja radi u mulleru mi je tako rekla,zašto ne znam ali znam da je tako sa pevecovim centrima. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 4:05 pm Naslov poruke: |
|
|
a gle...vrijedi pogledati..ako imas vremena skoknes i do jednog i do drugog...pa si vidis sto ti pase a sto ne,vjerujem da ces vise naci ovog drugoga
ono sto drze je uglavnom revell,slijedi tamya i dragon....uglavnom ja tamo idem kada trebam boje ili kit,nije mi daleko a cijena je 5-7kn niza a dobijem samo 1ml manje boje u onim kanticama _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 4:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| BuffaloBoy Napisao/la: | | muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar... |
Nebih se slozio s tobom...jer cijena za odredeni artikal u Mulleru na Trgu i u CCO nemoraju biti iste na te dvije lokacije...mogu biti "razlicite" cijene...Oni dijeluju kao jedna "jedinka" pod nazivom, dok ipak ducan kao ducan djeluje zasebno i ne ovisi o drugome (osim oko medusobnog kolanja sa robom).
Lijep pozdrav.
Sponge |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
e baš to, znam da je tak bilo s pevecom jer sam delao tamo. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 5:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| imate u Mulleru maketu broda nekog japanskog Tamiya oko 1200kn i bismarka oko 600 kn, ak idem danas u CC1 slikam ako nisu prodali |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 5:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | To su Austrijske cijene. Zašto se čuditi? Malo su nas razmazili LOMovi popusti... |
Sve 5 al mi nismo Austrija..u francuskoj je u Domino's pizza velika pizza 45 eura i njima je to ok jer imaju takvu plaću i takav standard, ovdje bi dostavljača napucao medju oči da mi kaže 200kn za pizzu.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| sponge Napisao/la: | | BuffaloBoy Napisao/la: | | muiller je muiller....isto kako je getro getro...i na trgu i u city centru je ista stvar... |
Nebih se slozio s tobom...jer cijena za odredeni artikal u Mulleru na Trgu i u CCO nemoraju biti iste na te dvije lokacije...mogu biti "razlicite" cijene...Oni dijeluju kao jedna "jedinka" pod nazivom, dok ipak ducan kao ducan djeluje zasebno i ne ovisi o drugome (osim oko medusobnog kolanja sa robom).
Lijep pozdrav.
Sponge |
da...moram se jednim dijelom sloziti sa tobom,jedan je na trgu a drugi u CCO....i odrzavanje i najam su nebo i zemlja izmedju ta dva ducana...moglo bi biti da je u muilleru na trgu nesto vislja cijena posto je u samom centru grada,cime su i dadzbine vislje...ali sa druge strane,ipak je to jedan ducan,tj. jedna firma...npr.gledas promo letak od muillera na kojem pise da je XYZ majica 75kn,ti dodjes u CCO a ono majica 100kn dok je na trgu 75kn,ili obrnuto.....sto ne bi trebali kao jedna firma imati iste cijene ma gdje god se nalazili,tipa land of magic koji i u Zg-u i u St-u i gdjegod ima iste cijene prozivoda iako su to razliciti ducani ali ista firma,isti vlasnik,isti nabavljac?
eto...no hard fealings...nezelim se svadjati,da me ne bi krivo razumio  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
|
Upisano: Ned Ožu 13, 2011 5:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| 101Airborne Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | To su Austrijske cijene. Zašto se čuditi? Malo su nas razmazili LOMovi popusti... |
Sve 5 al mi nismo Austrija..u francuskoj je u Domino's pizza velika pizza 45 eura i njima je to ok jer imaju takvu plaću i takav standard, ovdje bi dostavljača napucao medju oči da mi kaže 200kn za pizzu.. |
heheheheheheh
200kn za pizzu????!!
a moj boze ti francuzi....
a sto se tice cijena...sve je to igra vodjena posla,npr.ti kupis na koridoru u BiH,sta ja znam,npr.nove čizme...nek su neke poznate marke i proci ces 3 puta jeftinije nego u npr.magmi.....zato sto je ovaj na koridoru oslobodjen poreza i raznih gluposti i sta ti ja znam sta vise...ovi u muilleru stvarno pretjeruju sa svim cijenama,ali priglupi ljudi(ponekad ukljucujuci i mene) idu tamo kupovati samo zato sto je to"onaj"ducan...ljudi imaju novaca,barem neki,svi znamo da se vecina te robe moze nabaviti po duplo manjim cijenama u drugim centrima...a vodje biznisa su skuzili da to mogu i da to ide..pa ko ne bi da moze?  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|