Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
da, vjerojatno je neka zabuna medju njima, ali eto, svejedno mi je sada, kada se zasigurno zatvara ovaj Splitski LOM, svarno steta, 90% maketa, pribora i boja sam tamo uzimao...
i ako se dobro sican akcija traje do 3.4, ili tako nesto, tako da ako jos itko ima sto doli uzeti neka ide, ostalo je jos par dobrih stvari, tipa Zvezdin Bf 109 F i onaj neki novi helic, Nashorn, dosta Hasinih i italjerijevih maketa, pa i Zvezdinih... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 10:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja znam da One2play i LOM rade koheziju tj. da će se LOM "utopiti" u One2play. _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, samo je pitanje hoce li imati makete u ponudi. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 10:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam jel netko vec postavio isto pitanje, ali jel ova akcija 2 za 1 vrijedi i za narucivanje preko neta? _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 29, 2011 11:44 pm Naslov poruke: |
|
|
ne...samo ako dodjes do shopa i kupis fizicki  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 7:42 am Naslov poruke: |
|
|
| možeš ih nazvati i naručiti telefonom, ja sam tako uradio, već sam pisao o tome |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Nema straha ostaje dobri "stari"(da se ne uvridi) Hanich,ako iko ima iz prve ruke ko zatvara a šta ostaje to je sigurno on,već mi je prorekao neke od ovih stvari kroz razgovore kad bi nešto naručio ili se raspita za neke kupovine,ljudi kruh ide preko 10 a benzin će do "samo je nebo granica" punite skladište maketama dok ne uvedu nekakav porez na luksuz i tu ih uvrste  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hrcak
| | Član od: 29 Jul 2010 | | Poruke: 162 | |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
A na dobrog starog Ha..... se takve stvari ne odnose, jer on posluje po drugim principima, a ocigledno i na drugom trzistu Zluradost moze biti kratka vijeka jer niti LoM nece prestati prodavati makete a i raniji moze ocekivati novu konkurenciju.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | Nema straha ostaje dobri "stari"(da se ne uvridi) Hanich,ako iko ima iz prve ruke ko zatvara a šta ostaje to je sigurno on,već mi je prorekao neke od ovih stvari kroz razgovore kad bi nešto naručio ili se raspita za neke kupovine,ljudi kruh ide preko 10 a benzin će do "samo je nebo granica" punite skladište maketama dok ne uvedu nekakav porez na luksuz i tu ih uvrste  |
ah, kaj se skladišta tiče ja više ne znam kud bih sa kutijama, a nemem vremena za slaganje  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 11:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hrcak Napisao/la: | A na dobrog starog Ha..... se takve stvari ne odnose, jer on posluje po drugim principima, a ocigledno i na drugom trzistu Zluradost moze biti kratka vijeka jer niti LoM nece prestati prodavati makete a i raniji moze ocekivati novu konkurenciju.  |
nije bio zlurad,jednostavno prati vjesti koje se šire,ne virujen da danas bilo tko sa privatnim obrtom može zapivat "kad si sretan ..." ,nemaju svi ni isti asortiman pa uzmeš boju ovde maketu tamo i ..ma preživit će se |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 2:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| jel ima kaj u ZG-ovim LOM-cima dal se isplati da protegnem noge do njih |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 2:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| nono_zg Napisao/la: | | jel ima kaj u ZG-ovim LOM-cima dal se isplati da protegnem noge do njih |
Sad ovisi. AK trebaš setove naoružanja za moderne avione, onda svakako
U biti, sve je probrano. Ostalo je još ponešto WWII japanskih aviona i hrpa setova naoružanja. Ostalo dobilo nogice. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| naoružanje mi ne treba, a tak treba ici po silver boju pa ce se baciti oko morti kaj bude, kada se sjetim kasno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Raguž Napisao/la: | | Ja znam da One2play i LOM rade koheziju tj. da će se LOM "utopiti" u One2play. |
| Vukic Napisao/la: | | Da, samo je pitanje hoce li imati makete u ponudi. |
Šefica butige LOM u Splitu potvrđuje zatvaranje LOMa u ST i u cijeloj HR,jer se taj brand gasi i ostaje samo One2play butiga,a prema njenim riječima nema šanse da u one2play butigama bude maketa i boja u prodaji!! Nažalost i ono malo šta vridi nestaje......... _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| rugby
 | | Član od: 16 Pro 2010 | | Poruke: 112 | | Mjesto: Vodice |
|
Upisano: Čet Ožu 31, 2011 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Nažalost ovo mogu samoi potvrditi Zadarski LOM se zatvara sa 31.04.2011 i Poduzeće kau takvo više neće postojati. _________________ bitno je jedno, a to su dvije stvari, red, rad i disciplina |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|