Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 5:48 pm Naslov poruke: IS 2 Zvezda |
|
|
Dakle dobro poznati IS 2 od zvezde,maketa je napravljena prije jedno 5-6 god.kad sam se tek vratio maketarstvu nakon jedne duže stanke,bio je samo sastavljen i pofarban i tu se stalo,sada sam se odlučio ga zgotoviti...grešaka kod sastavljanja je bilo to tek sad vidim ali onda mi je bio dobar a i nisam znao bolje,nanovo skidanje boje nije dolazilo u obzir jer mi se ne bi dalo ga nanovo raditi a i nisam n eki ekspert za ruse niti ih volim osobno raditi,najgore su gusjenice koje su vinilne i još su puknile pa sam ih žicom spajao tako da su sada nategnute previše ali ko ih j....
 _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 601 | | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odličan rad!Bravo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako izuzmemo gusjenice (znam kak ti je, ja bi radio rebuild svojeg ,a muče me gusjenice) ,ovo je definitivno vrhunski rad , dokaz da se od rudimentalnog kita da napraviti kvalitetna maketa.
Neg reci ti meni kak si radio ovaj efekt ulja/mokrog na stražnjem djelu? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 6:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Ako izuzmemo gusjenice (znam kak ti je, ja bi radio rebuild svojeg ,a muče me gusjenice) ,ovo je definitivno vrhunski rad , dokaz da se od rudimentalnog kita da napraviti kvalitetna maketa.
Neg reci ti meni kak si radio ovaj efekt ulja/mokrog na stražnjem djelu? |
mislim da je to obicni gloss lak, s mrvu zeljene boje za izgled ulja...
inace, prekrasan rad, bas je ugodan oku...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Izvrstan KV ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| T34
 | | Član od: 20 Ruj 2010 | | Poruke: 275 | | Mjesto: Dalmacija |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 8:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako misliš ne voliš raditi Ruse?
Lijepa maketa, još se i sad sjećam kada sam vidio originalno izdanje prije nekoliko godina. Možda si malo pretjerao s nekim efektima i mnogo sitnica se moglo doraditi i bez aftermarketa...a za gusjenice si mogao pitati, kod mene uvijek ima baš šaljem Pokiju jedne...
Oku ugodno i lijepo, čestitam!
Ps. ulje i sl. najbolja je kombinacija lanenog ulja, terpentina i malo smeđe/crne. No kao što Štuka kaže, gloss lak i boja također ide. _________________ ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 02, 2011 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo je drek boja na ovim slikama,uživo je dosta tamniji,prije sam imao vrhunski digitalac za slikanje a sada više ne nažalost pa slike nisu neke na 5,6,7 slici se najbolje vidi prava boja jer je slikano vani ostale slike izvana mi nisu uspjele zbog digitalca,a ulje ti je crna i smeđa boja + glos lak + razređivač. _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Plavac
 | | Član od: 01 Stu 2009 | | Poruke: 270 | | Mjesto: Novi Sad |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| InvisibleMan
 | | Član od: 12 Pro 2010 | | Poruke: 106 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Svi 03, 2011 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Excellent!!! _________________ The final triumph of evil will be when the good men do nothing. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 3:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan, odličan, osim gusjenica kao što si i sam rekao. I malo si previše skurio blatobrane, ali sve ostalo je super. _________________ U teoriji nema razlike između teorije i prakse, ali u praksi ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|