Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| brodomaketar
 | | Član od: 25 Jul 2008 | | Poruke: 120 | |
|
Upisano: Pon Svi 09, 2011 12:06 am Naslov poruke: BAKAR - Jadranski putnički brod |
|
|
Brod BAKAR, trenutno završen samo trup, kako budemo završavali maketu, objavljivaćemo faze izrade ovog predivnog Jadranskog broda.
Radimo i na izradi kompletnog plana za maketu BAKAR.
Pozdrav od maketara Latovljević i Bašić _________________ www.brodomaketar.net
brodomaketar: poruka promijenjena dana: Uto Svi 10, 2011 11:37 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Svi 09, 2011 8:30 am Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda. Je li to 1:50?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| brodomaketar
 | | Član od: 25 Jul 2008 | | Poruke: 120 | |
|
Upisano: Pon Svi 09, 2011 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
razmera je 1:66 , trup je radjen klasicno kobilica rebra i oplata , naravno uz pomoc stirodura koji je najbitniji da bi se postigla savrsena glatkoca trupa , jer Bakar je bio ipak brod sa metalnim koritom.
objavicemo u jednom od narednih postova kompletan nacin izrade korita pomocu stirodura . _________________ www.brodomaketar.net |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Svi 09, 2011 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislil sam da sam otkril Ameriku sa stirodurom (topic stari razarač Split), ali vidim da ga i drugi upotrebljavaju. Baš mi je drago i jedva čekam vidjeti nastavak. Imam neke stare nacrte Bakra iz Karake , čak sam ga mislio raditi u 1:100, ali mora čekati na red. Pozz  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| topalovicdj
| | Član od: 04 Velj 2010 | | Poruke: 39 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Uto Svi 10, 2011 5:53 pm Naslov poruke: |
|
|
samo napred momci i sa srecom.Plovio sam na njemu od Kraljevice do Raba i natrag leti 1957 i 58
pozdrav Djordje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|