Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 21, 2011 6:09 pm Naslov poruke: HMS King George V 1:350 |
|
|
Evo nabavio sam od Tamiye maketu u 1:350 i narucio set od WEM-a za ovaj brod. Naruceno je jos dosta dodataka, neki su dosli, drugi su jos putuju, a ja sam krenuo lagano sa radom. Radit cu 1945. godinu, jer nakon nje do kraja sluzbe nije vise nista mijenjano niti dodavano.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Čet Jul 21, 2011 6:37 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda mi impresivno sto radis. Ja nikako da krenem sa svojim brodom, nekako me ubije 1000 pitanja u glavi oko jetkovine, kako baratati i obradjivati. No pratim ovakve projekte i trudim se nesto nauciti o brodomaketarstvu. Samo naprijed kolega
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 21, 2011 7:00 pm Naslov poruke: |
|
|
daj sto si skrt na slikama, meni saljes brdo na msn a tu nemos kacit par vise
gdje su silne cijevi ?
Inace kako ti uvijek kazem: "samo polako i strpljivo" _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
|
Upisano: Čet Jul 21, 2011 7:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | daj sto si skrt na slikama, meni saljes brdo na msn a tu nemos kacit par vise
gdje su silne cijevi ?
Inace kako ti uvijek kazem: "samo polako i strpljivo" |
A obrisao sam slike, pa moram ponovo slikati  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 26, 2011 9:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar izbor subjekta i vremenskog okvira. Isti je vrlo dobro dokumentiran u "British Battleships of WW2" od R & R-a, za slučaj da budeš imao pitanja.
Od iste makete možeš vrlo lako napravit i HOWE; preostali par iz sastava BPF-a ipak ne tako lako.
Jedino ti onaj jarbol neće izdržat zlostavljanje kad dođe vrijeme za rigging... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
|
Upisano: Sri Jul 27, 2011 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo stavljam slike da se vidi sto sam do sada napravio, sve je vise manje dryfit. Danas sam stavio palubu od MK1 Design, koja je nedavno izasla u prodaju za ovaj brod. Nije losa, samo na nekim mjestima sam morao malo rezati jer je bilo viška, koji se izdizao iznad svega, al sve u svemu ja sam zadovoljan. Slike su malo losije jer nisam slikao sa foticem kojim inace slikam, al sta je tu je
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Sri Jul 27, 2011 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
odlicno napravljeno, jedino kod 1. turete je amalo nabubrilo, bit ce jer je dyfit tj. nije jos zaljepljena paluba. A vidim i Buke je iza, gleda i ceka.  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
|
Upisano: Sri Jul 27, 2011 8:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Hehehe Buke ulijece u pauzama, kad mi se neda KGV radit hehe. A ovo kod prve paluba jos nije sjela do kraja, sve se to da sredit  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
|
Upisano: Sri Kol 03, 2011 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo napokon sam polijepio palubu i dijelove nadgrađa. Napokon je sve sjelo kako treba iako sam se sa palubom mucio 3 dana dok nije sve sjelo na svoje mjesto
Sad me ceka zabavan posao maskiranja
Do idućeg javljanja lijep pozdrav. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Čet Kol 04, 2011 8:11 pm Naslov poruke: |
|
|
evo napokon net pa mogu komentirat na miru. Paluba je sjela skoro super, ima tu par vidljivih greskica al to je normalno jer je prva a i sigurno nije 100% precizna. Samo tako dalje !! _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|