Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Zond
 | | Član od: 25 Sij 2009 | | Poruke: 429 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 04, 2011 3:12 pm Naslov poruke: 6. zagrebački maketarski kup "Crna Kraljica" 2011. |
|
|
Poštovane dame i gospodo,
U ime organizatora - "Hrvatske udruge vojnih minijaturista" čast mi je pozvati vas na 6. zagrebački maketarski kup „Crna Kraljica“
Vrijeme i mjesto održavanja: 17.09.2011. - OŠ Gračani, Gračani 4A, Zagreb
Kotizacija za seniore iznosi 40 kn (6 eura) , juniori ne plaćaju kotizaciju. Svi natjecatelji dobivaju zahvalnicu i prigodni poklon.
Organizator je za prva 3 mjesta u svim kategorijama osigurao plaketu, medalju i nagradu.
Kao i prošle godine, nagrada „Best of show“ donosi osvajaču 100 eura!
Kategorije natjecanja: (23+6)
Juniori:
J1 - Juniori zrakoplovi sva mjerila
J2 - Juniori vozila sva mjerila
J3 - Juniori plovila sva mjerila
J4 - Juniori ostalo sva mjerila
Seniori:
Z1 - Zrakoplovi 1:72 prop
Z2 - Zrakoplovi 1:72 jet
Z3 - Zrakoplovi 1:48 i veći prop
Z4 - Zrakoplovi 1:48 i veći jet
Z5 - Zrakoplovi 1:144 i manji
V1 - Vojna vozila 1:72 i manja
V2 - Vojna vozila 1:48
V3 - Vojna vozila 1:35 i veća
D1 - Diorame i vinjete 1:72 i manje
D2 - Diorame i vinjete 1:48
D3 - Diorame i vinjete 1:35 i veće
D4 - Diorame i vinjete figura sva mjerila
P1 - Jedrenjaci i drvena plovila sva mjerila
P2 - Ostala plovila sva mjerila
F1 - Figure sva mjerila
SF - Science-Fiction sva mjerila
WI - What-If sva mjerila
SF & FANTASY figure sva mjerila
C1 - civilna i trkaća vozila sva mjerila
Posebne kategorije:
OSRH - Oružane snage Republike Hrvatske
BALK - Drugi svjetski rat na Balkanu 1941.-1945.
NOVJ - Narodno oslobodilačka vojska Jugoslavije 1941.-1945.
MIIT - "Made in Italy" - Makete, diorame i vinjete tehnike proizvedene u Italiji do 1945. godine
AB - Makete, diorame i vinjete Autoblinde
VNAM - Vijetnamski rat 1955.-1975.
Makete koje su sudjelovale na pretodnim izdanjima maketarskog kupa „Crna Kraljica“ ne smiju se natjecati osim u posebnim kategorijama.
Sve ostale informacije kao i on-line prijave biti će uskoro dostupne na službenoj stranici natjecanja: www.crna-kraljica.com
Unaprijed se zahvaljujem i srdačan pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pet Kol 05, 2011 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Poštovane kolege
Na web stranici www.crna-kraljica.com objavljene su kategorije, a o načinima prijave i samu prijavnicu možete pronaći na:
www.crna-kraljica.com/prijave.php
Također je omogućena i registracija i online prijava vaših maketa.
Ovim putem vas pozivam da iskoristite pogodnosti online prijave i da se u što većem broju prijavite online načinom, kako bi na sam dan natjecanja, sebi i nama skratili vrijeme nepotrebno utrošeno na administrativne poslove.
Hvala.
Pozdrav. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5407 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 05, 2011 6:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Može jedno pitanje od mene kao padobranca ...
Kaj nije bio neki dogovor ,il sam ja zabrijao, da se svi radovi iz GBova u spomen Ivice Aranze izlože na Crnoj Kraljici???? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pet Kol 05, 2011 10:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Izložba radova u počast Aranzi će biti organizirana, kako je i bilo najavljivano, međutim ona neće biti natjecateljskog karaktera.
Toj izložbi će biti posvećena posebna pažnja i počast i za nju će biti osigurana posebna izložbena mjesta odvojena od natjecateljskoj dijela.
Iako neće biti nekih strogih zahtjeva i pravila oko te izložbe, HUVM kao organizator treba još odlučiti o nekim konkretnim tehničkim pojedinostima te izložbe.
O svemu ćete biti pravovremeno obavještavani kroz forum i na stranicama Crne Kraljice.
Pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5407 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Kol 06, 2011 12:52 am Naslov poruke: |
|
|
Da znam da nije trebalo biti natjecateljskog karaktera, već izložbenog ,kako sam i napisao. Nego sam mislio da će biti rečeno u najavi i nešto na tu temu. Hvala na odgovoru. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 4:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Može li jedan mali prigovor ?
Vidim da fale neke kategorije.To mi je pomalo i razumljivo.
Jasno mi je da je problem s vremenom za ocjenivanje ,a i drugim rabotama i financijama u svezi s time.
Jasno mi je da je u nekim kategorijama premalo radova pa medalje dobiju i lošiji radovi.
Ali isto tako u nekim kategorijama ,npr. oklop bude i daleko više od 3 rada koji zaslužuju medalju.
Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,ali trogodišnjim iskustvom poučen i brojnim suzama potaknut usuđujem se reći :
Dajte ljudima kategorija i medalja.Znaju ljudi da možda i nisu zaslužili baš svako odličje ,ali priznanje od kolega kolegama godi
PS ja to onako preventivno ubi me ova vručina  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 5:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: |
Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,: |
a onaj talijanac??????? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 6:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | slider Napisao/la: | | Vulkanizer Napisao/la: |
Osobno bi mi možda bilo najbolje šutit jer se ionaka ovu godinu neču natjecati ,: |
a onaj talijanac??????? |
Ansaldo će učestvovati u izložbenom dijelu u počast Aranzi ,kao je i bilo dogovoreno u GB-u. |
ok, ja sam mislio da se i oni iz GBa mogu takmicit..sorry  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kreso
| | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 261 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 7:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| evo zanima me prijavio bi se na CK-u ali neznam u koju se junior kategoriju upisat radi se o tiger I diorami |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 11:19 pm Naslov poruke: |
|
|
ja bi samo zamolio da se ove godine ako će biti nagrada pripazi za što se daju, prijašnjih godina se npr znao dobit komplet aviona za nosaće u 1/700 za oklop 1/35, znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali mislim da bi bilo primjereno rasporedit za avione avione, za oklop oklop, aute auto i tako to  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Kol 07, 2011 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | ja bi samo zamolio da se ove godine ako će biti nagrada pripazi za što se daju, prijašnjih godina se npr znao dobit komplet aviona za nosaće u 1/700 za oklop 1/35, znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali mislim da bi bilo primjereno rasporedit za avione avione, za oklop oklop, aute auto i tako to  |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Kol 09, 2011 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
evo, nikad nisam osobno prisustvovao CK, ove godine planiram doc, ali slazem se sa ovim zadnje sto je kolega reko, svakome svoje. Jer nema smisla dat automaketaru oklop ili obrnuto, onda samo dode do nekakve razmjene na licu mjesta , mjenjanja preko foruma, prodaje i sl. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Kol 09, 2011 5:20 pm Naslov poruke: |
|
|
mijenjanja je bilo i uvijek će biti.....ako ce se sad morati striktno paziti kakvu vrstu maketa netko dobije...onda stvarno jao nama
my 2c _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5778 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Kol 09, 2011 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lisec Napisao/la: | .....ako ce se sad morati striktno paziti kakvu vrstu maketa netko dobije...onda stvarno jao nama
my 2c |
Slažem se s tobom ......jao svima nama ako je nekome to takav problem,pa kakva nam je situacija i opće stanje dobro je da uopće netko uspije organizirati i održati takmičenje,a samo veliki plus cilom trudu organizatora i svemu tome je da se uz plaketu dobije nagrada i još maketa!! Tko nije zadovoljan ne mora ni uzeti maketu koju dobija od strane organizatora,čemu sitničarenje i kompliciranje.......just my 2c, a vi slobodno sad po meni  _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|