Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Maki
 | | Član od: 08 Tra 2006 | | Poruke: 123 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 6:25 am Naslov poruke: Harder & Steenbeck |
|
|
Zanima me da li netko ima kavih iskustava sa ovim proizvođačem AB-ova. Točnije za oko mi je zapeo model: Harder & Steenbeck Infinity 2 in 1. Na netu sam našao raznorazne slike ili koji video gdje se vidi kako sa rastavlja ili slično, nisam naišao na neke konkretne komentare, mada imam filing da AB radi savršeno. Isto tako me zanima kakva su vaša iskustva sa Iwatom. U jednoj od opcija mi je i ovaj model: Iwata Hi-Line HP-CH (ili možda neki drugi njihov model vi predlažete). AB mi treba za zrakoplove mjerilo 1/48 i tu i tamo koji brod u 1/350. Htio bi da bude dosta precizan da mogu ručno izvlačit maskirne sheme i slične stvari.
Naravno bilo koja druga sugestija dolazi u obzir
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 9:35 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav.
Sam koristim H&S Evolution 2in1 več nekoliko godina i nemam slabe rječi protiv njega.
Radi fenomenalno, a šta je dobra strana ovog kista jest da se veoma lako razstavi i dizna nije fiksirana u body kista. Rezervni djelovi so lako dostupni (i prilično skupi), ali meni v 5 godina stalne upotrjebe ništa nije otišlo u k...
Uzmi kombinaciju sa 0,2 i 0,4 diznu, 0,2 za fine radove, 0,4 za lakiranje, nanošenje primera ipd. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Maki
 | | Član od: 08 Tra 2006 | | Poruke: 123 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 10:01 am Naslov poruke: |
|
|
Uspio sam nac na netu review covjeka koji ga koristi i on je takoder prezadovoljan s njim. Na njihovim stranicama pise da vec sa AB-om dolaze te dvije velicine dizni.
Mislim da sam naso svoj novi brush! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
| Jesi! Vrjedan svakog centa! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|