Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Ruj 24, 2011 11:34 pm Naslov poruke: Mig productions i AK Interactive DVD |
|
|
Da li neko ima linkove za download svih DVD mig produkcije i AK interactive, ako ne sve filmove bar deo njih?
Ne znam da li smeju da se kace linkovi za download na forum pa ako ne posaljite mi na pm.
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bebonja
 | | Član od: 07 Ožu 2011 | | Poruke: 124 | | Mjesto: Mokrice |
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2011 10:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Nisam ziher ali meni linkovi ne rade. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2011 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
| na hotfileu nikakvi linkovi ne rade već mjesecima, fileserve linkovi su aktivni |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2011 12:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja sam uspeo ovaj treci Acrlyic techniques da otvorim i skidam upravo, sve radi ok ali ova prva 2 linka za AK interactive i Mig ne mogu da otvorim.
Isto kad sam probao na google da ukucam samo rapid search engine nije hteo da otvori....mozda je to do sajta pa ce proraditi kasnije?
U svakom slucaju hvala za linkove! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZiPi
| | Član od: 18 Sij 2011 | | Poruke: 10 | | Mjesto: Celje, Slovenija |
|
Upisano: Ned Ruj 25, 2011 9:12 pm Naslov poruke: |
|
|
probaj sad  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
|
Upisano: Pon Ruj 26, 2011 12:19 am Naslov poruke: |
|
|
Sad rade. Hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Stu 16, 2011 10:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav, skinuo sam ovaj DVD od AK interactive u nadi da cu nac nesto novo sto bi mi moglo pomoc za moji uzaludni trud u washu do sada.
Pa sad imam pitanje, on kotisit u video spirit kao thinner i za skinut visak washa, u prijevodu sto bi to bilo? Koliko sam skuzio nije obicni enamel razr.
I onda jos nesto, spominje stalno base color akril, to je ok, al nisam primjetio da je podloga sjajna, dali je to istina ili? I kako to da taj cijeli postupak weatheringa ne unistava akrilnu boju ispod??
Hvala, LP _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Sri Stu 16, 2011 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| mislin da bi to trebalo biti isto sto i spirit oil ..imas ga u ri za kupit u onom slikarskom ducanu iza robne kuce |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
Upisano: Sri Stu 16, 2011 11:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako sam ja dobro pokapirao stvari, White Spirit je trade mark. Znam da ima dosta uljanih razredjivaca kod nas kojima mozes na sastavu da nadjes natpis tipa 99% WS. Iskreno imam taj od AK i od MIG i imao sam par puta problema kad sam ukrstao proizvode, zasto, ne pitaj me.
Inace koristim slikarski WS od Windsor-a i savrseno radi, jedino mu je odnos kolicina/cena nepovoljan. Ma generano bi sustina price bila : zastiti prethodne slojeve sa par slojeva laka i kad se dobro osuse napadaj tek onda makar i najobicnijim razredjivacem.
Inace ima jos jedan link koji sam okacio u rubrici linkovi, jeste da je na ruskom, ali ok, tice se rada sa ecerajem. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
http://www.facebook.com/MaketarskaEkipaBanjaLuke
Zlikovac: poruka promijenjena dana: Čet Stu 17, 2011 12:02 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bebonja
 | | Član od: 07 Ožu 2011 | | Poruke: 124 | | Mjesto: Mokrice |
|
Upisano: Čet Stu 17, 2011 12:01 am Naslov poruke: |
|
|
Ako je još kod koga aktualno.
Skinuo sam sve navedene u dvd-r kvaliteti.
Pa ako će nekoga zanimati mogu spržiti.
Ali ako nije bed o tome na pm.
Stavio bi linkove ali mislim da više ne rade. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Stu 17, 2011 12:23 am Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: | | . Ma generano bi sustina price bila : zastiti prethodne slojeve sa par slojeva laka i kad se dobro osuse napadaj tek onda makar i najobicnijim razredjivacem. |
e to bi htio izbijec, jer do sad nikad, a probao sam vise lakova, nisam uspio dobit povrsinu gloss onako glatku da wash lipo tece i da mogu brisat kasnije, uvijek neka sranja, pa bi najrade nasao metodu koja ne zahtjeva lak, zato pitam za AK interactive, jer mi se cini da nije lakirao prethodno maketu _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|