Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 28, 2011 8:48 am Naslov poruke: Sturmtiger Trumpeter 1/72 |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 30, 2011 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom na skalu, nije loše. Kotači malo bodu oči. Možda da ih malo zaprašiš ili staviš washa? _________________ U teoriji nema razlike između teorije i prakse, ali u praksi ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Ruj 30, 2011 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
hahha oprosti al nemogu se ne smijat, ovaj tenk je karikatura XD
maketa je super, al sam tenk je ko igrackica hahah cijev je najbolja, ako se moze nazvat to cijev _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
Upisano: Pet Ruj 30, 2011 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Uh, Sturm je odvratan i u 1/35 za raditi, stvarno ti treba bolesna inspiracija da bi se svidelo i tebi i ljudima. Hrabro od tebe da si udario na njega, pa jos na Trumpija u 1/72. Mogu samo da zamislim koliko si bio odusevljen sa gusenicama. Pokusaj da poslusas Franca i da ga usvinjis ali ne blatom nego prasinom, ni sam ne znam sta bih ja uradio na tvom mestu. I nemoj ovo molim te da shvatis ko "pljuvanje", uvek ljudi ovako reaguju na Sturma, mogu misliti sta ce mene sacekati kad ga jednom budem odradio, a ceka me sa strane, doduse Revellov (Italerijev) u 1/35.
PS Sakrij zicu na gusenicama, na bocnim fotkama. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
http://www.facebook.com/MaketarskaEkipaBanjaLuke |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 30, 2011 9:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zlikovac Napisao/la: | | Uh, Sturm je odvratan i u 1/35 za raditi, stvarno ti treba bolesna inspiracija da bi se svidelo i tebi i ljudima.. |
Mene inače Sturmtiger baš privlači, a još ga nisam radio. Pa one puknute kamuflažne sheme... Jedva čekam da sklepam jednog šarenog i razvaljenog. _________________ U teoriji nema razlike između teorije i prakse, ali u praksi ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Pet Ruj 30, 2011 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| sad se vidi tko je maketario a tko pio pive XD |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|