Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 5:47 pm Naslov poruke: MIL MI-8T HIP-C, Zvezda 1/72 |
|
|
Evo ga, konačno gotov! Ja sam zadovoljan urađenim i mislim da je ovo moja najbolja maketa. Naravno može bolje, ali realno, ovo je maximum sa mojim znanjem! Imao sam peh sa rotorom, par puta popravljao i farbao, ali sam na kraju zadovoljan. Neću više da vas smaram slovima, evo malo i slika . Molim vas da iznesete svoje mišljnje kakvo god ono bilo i da napišete šta vam se sviđa a šta ne! Savjeti, kritike, pohvale su uvijek dobrodošle!
By djoomlla at 2011-12-13
Nadam se da nisam pretjerao sa slikama
Veliki pozdrava za sve
Mladen. _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 6:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| malo su ti prozirni dijelovi mutni i da su gume malo ispumpane pod težinoom, ostalo sve 5. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 7:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja bi osobno rekao da si malo šlampav sa washom trebalo bi to malo počistiti poslje washanja, da bude u panelu a ne i okolo _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve u svemu, dobar je. _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro je vidjeti da se trudiš i da ne odustaješ ,vrijeme je pred tobom i bit će još puno boljih radova ,sam nastavi na svakom idućem isprobavati nekaj novo ,dok i sam ne budeš zadovoljan s sveukupnim dojmom.
Mil ozgleda ,ok, al je pun sitnih greškica koje ubijaju dojam, ali toga si valjda i sam svjestan , meni najviše smetaju ovi "metalik" obruči koji idu oko spremnika, mislim da ti nebi trebalo biti problem to maskirati nekom trakom pa onda ofarbati ,efektnije bi ti izgledalo ,i diglo bi malo opči dojam  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Somi
| | Član od: 18 Lis 2010 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2011 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Svidja mi se. ...Ima dosta nepreciznosti kod bojenja, ali ako se ne zumira previse i ne ulazi u detalje izgleda dosta realno - bar meni.
Najvece zamerke imam, kao i ostali, na prozirnim delovima. Toliko se jasno vidi da su plasticni, da je to neverovatno. Mozda je i do slikanja, ali ipak si trebao dosta da ih ispoliras. Pored toga se vidi da si zurio pa si, na primer, ostavio tragove kalupa na ovim antenama na nosu. Ali pored svih tih mana, maketa mi se jako svidja. Pogotovo je odabir boja dobar. A i dekali su fino legli. Jedino me malo zbunjuje ovaj crni trag iza motora... Jesli li imao neku referentnu fotku po kojoj si radio? ...Ne kazem da je lose, jer ne znam kako treba da izgleda. Samo mi je malo nelogicno.
Sve u svemu, Odlino! Samo nastavi tako i jedva cekam da vidim sledeci projekat. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nemsy_29
 | | Član od: 26 Velj 2010 | | Poruke: 78 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 3:26 am Naslov poruke: |
|
|
Meni lepo izgleda, steta sto je Zvezda(odnosno KP kao original) omasila taj nos pa kvari malo utisak, al tvoj deo cista 10ka!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 9:30 am Naslov poruke: |
|
|
Meni se sviđa - nije niti pravi puno uredniji. Jedina zamjerka - evo, imaš nešto dlačica naprijed oko vrata i ispod prozora. Pokušaj to maknuti pincetom ili kakvom krpicom. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Thundercat
 | | Član od: 13 Tra 2007 | | Poruke: 1826 | | Mjesto: Hirvatistan |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 9:53 am Naslov poruke: |
|
|
Dobro je. Lijepo napreduješ. Svaki slijedeći ti je sve bolji...
| Nemsy_29 Napisao/la: | Meni lepo izgleda, steta sto je Zvezda(odnosno KP kao original) omasila taj nos pa kvari malo utisak, al tvoj deo cista 10ka!  |
Istina, a jedini korekcijski set nije dostupan već duže vrijeme:
 _________________ Thundercat
Plastiku akbar!
3D Glasses for 3D Prints...
Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 9:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Meni je predivan! Nisam strucko za tacnost sema i detalja na tim letecim zverima, ali overall mi je impresivna maketa. Svaka cast! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cromodeler
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 409 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 10:15 am Naslov poruke: |
|
|
Samo na jednoj fotografiji se vidi unutrašnjost i to samo djelomično ( ona gdje je helikopter naopako ) . Međutim , i tu se odmah da primjetiti spoj koji nije sređen ( prebrušen , pokitan itd) , po sredini plafona , i dva pin marka koji isto nisu sređeni . Meni je zapelo za oko , ako nam daš koju sliku unutrašnjosti , možda primjetimo još . Inače dosta dobro , bojanje mi se dopada , eto treba obratiti pažnje na detalje . Samo naprijed , svaka iduća maketa biti će bolja od prethodne ! _________________ Darko Belaj
tajnik MK "David Schwarz" - www.mkdavidschwarz.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Sri Pro 14, 2011 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala vam na javljanju . Znam da ima grešaka i da se treba više pažnje obratiti na pojedine stvari. Vjrujte mi da maketa izgleda mnogo bolje uživo nego na sliakma! Vremenom ću vjerovatno steći iskustvo da odradim maketu sa sšto manje grešaka, ali, kao što i sami znate one su obavezne, za manje iskusne. Cijenim vaše pohvale, kritike, savjete i sugestije i mnogo mi je drago da se nekima i sviđa! Biće toga još !
Veliki pozdrav za sve! _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|