Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 16, 2012 4:53 pm Naslov poruke: |
|
|
evo nastavka.. počelo me polagano živcirati jer se dijelovi jako teško skidaju sa sprua i onda imam problema sa sitnim djelovima
primjetio sam sad na slikama par sitnica gdje fali boja, al to ću sredit.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomislav gogic
 | | Član od: 06 Tra 2010 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Sij 16, 2012 9:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Blok motora izgleda super, kao da je farban airbrush-om, a i diskovi i kljesta zgledaju super, samo tako dalje! _________________
Porsche 911 Turbo 88' |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Sij 16, 2012 11:10 pm Naslov poruke: |
|
|
osim ostataka odljeva izgleda ok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Uto Tra 03, 2012 10:41 am Naslov poruke: |
|
|
evo, nastavljam dalje napokon. pofarbao sam podnicu i smještaj za motor.
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Tra 03, 2012 10:42 am Naslov poruke: |
|
|
S cim si farbao? Jako dobro je ispalo. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Uto Tra 03, 2012 10:58 am Naslov poruke: |
|
|
hvala.
a farbao sam sa sprejem. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomislav gogic
 | | Član od: 06 Tra 2010 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Tra 03, 2012 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Napokon progress , lijepo je ispalo s obzirom da je farbano sprejem! _________________
Porsche 911 Turbo 88' |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Uto Tra 03, 2012 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
haha žarko si to čekao
pa zadovoljan sam.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 4:18 pm Naslov poruke: |
|
|
nastavljamo dalje s gradnjom. još par detalja treba sredit al za sad je oke..
još ovo iza intercoolera trebam nekak sredit jer nisam mislio na vrijeme.. :S
i još gledam di bi spojio intercooler s obzirom da se po uputama uopce ne dodiruje s motorom neg je samo nataknut na podnožje... imate ideju? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako mislis kako pravilno zatvoriti sistem, mozda ti sad bude tesko jer si sve ubacio, alitrebas ici usis-turbuna-ic ulaz-ic izlaz-usisna grana, to je ukratko. Ako si na to mislio reci pa cemo pojasniti u detalje  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
a ak možeš pojasnit bilo bi oke..
ovak mi ful nerealno izgleda kad intercooler nema nikakve veze s motorom, pa ak nis bar nekaj improvizirati..
mislio sam nesto ovak napravit tek tolko al mogu vidjet kaj imaš na umu pa se možda i to sredi...
a kaj se tiče ovog da sam već sve ubacio, intercooler jos nije pričvrščen jer imam u planu još mu poleđinu s nečim ''napunit'' i pofarbat.. jer mi ovak bezveze ispada.. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 6:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Ak je motor zalijepljen mozda ces se malo namuciti ali da se sve izvesti. Po pravilu bi trebalo ici ovako: Iz kucista filtera zraka crijevo ide na turbinu, na onaj dio s prednje strane iste. Kako ti turbina ima 2 "sekcije", nazovimo ih tako, prednja ti je usisna a zadnja ispusna, tj na prednju ti ide usis gdje sam vec rekao a izlaz iz turbine prema IC-u ti je na onom dijelu koji ti se spaja na srebrnu cijev na gornjem dijelu motora kojoj si vrh obojao u crno(gledam po tvojim starim slikama, isto se odnosi za drugu turbinu). Znaci od tog crnog dijela trebas potegnuti prema IC-u. S druge strane si dobro pretpostavio gdje ide sta. Znaci, jos jednom, spoji kuciste filtera zraka s prednjim dijelom turbine, srebrnu cijev s crnim vrhom s IC-om, a s druge strane IC s crnim usisnim kolektorom, kao sto si zabiljezio. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 8:25 pm Naslov poruke: |
|
|
uf, dosta kompliciranih pojmova
mislim da ću ja to ovak kak sam u paintu napravio.. nekak mi je jednostavnije a oke bu izgledalo..  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 9:49 pm Naslov poruke: |
|
|
malo komplicirano izgleda ovak kad citas, al potrazi na netu malo dijagrame kak se to spaja, nije problem, imas 4 cijevi za spojit _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pon Tra 09, 2012 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Da sad ne kemijas previse, gledano na tvoju sliku lijevu cijev spoji kako si mislio a desni spoji na onu sivo-crnu koja ide usporedo s crvenim deklom na masini. Taj se dio vidi i bolje da bude pravilno spojen. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|