Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Scania Topline R730 6x4 od šibica 1:14
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Djole

Član od: 14 Pro 2010
Mjesto: Gospic
PorukaUpisano: Uto Svi 29, 2012 10:56 pm    Naslov poruke: Scania Topline R730 6x4 od šibica 1:14 Citiraj ovaj komentar

Kolege evo nešto novo nakon dizalice se radi i kod mene.U pitanju je Scania R730 6x4 Topline,za specialni transpor.Do sada napravljena kabina, šasija i kotači.Evo i par fotkica Smile

Djole

PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2012 11:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Još malo pa gotovo Very Happy

Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2012 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zaista su impresivni ovi tvoji radovi. Jedino mi upada svaki put u oci da bi bilo jos bolje da malo das ruku na finis, recimo ovdje posebno volan i rubovi sajbe i prozora, malo smirgla bi cuda ucinilo da to sve jos gladje izgleda.
Djole

PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2012 11:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Zaista su impresivni ovi tvoji radovi. Jedino mi upada svaki put u oci da bi bilo jos bolje da malo das ruku na finis, recimo ovdje posebno volan i rubovi sajbe i prozora, malo smirgla bi cuda ucinilo da to sve jos gladje izgleda.

To je dosta sitno i za šmirglanje,posebno volan a što se tiče rubova rubovi na kraju se sređivaju,na kraju se sve ručno prešmirgla pred lak. Wink
Djole

PorukaUpisano: Čet Svi 31, 2012 11:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Djole

PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Model gotov,još lakiranje i kraj Very Happy

Shinobi

PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 11:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked Kud prije, covjece...Ti brze zavrsis ovo nego ja plastiku...
Djole

PorukaUpisano: Pet Lip 01, 2012 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Shocked Kud prije, covjece...Ti brze zavrsis ovo nego ja plastiku...

Prijatelju 12 god iskustva i 11 sati dnevno....To je recept Very Happy
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 8:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Djole Napisao/la:
11 sati dnevno....

Pretpostavljam da si spojen na infuziju i kateter da te ove prizemne fiziološke potrebe ne ometaju u radu Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Djole

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 9:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kekso Napisao/la:
Djole Napisao/la:
11 sati dnevno....

Pretpostavljam da si spojen na infuziju i kateter da te ove prizemne fiziološke potrebe ne ometaju u radu Very Happy Very Happy Very Happy

ahhahahahahah....tako nekako,noć je za te stvari Very Happy
Djole

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedino sto meni ne pase je ovaj V8 iza, cak i Scania mi je malo viska, to mi ko ono kad neki jaran prek pol zadnje sajbe "dvice" nakelji GOLF folijom koja svijetli u mraku Wink Pogotovo zato sto su tvoji radovi toliko perfektni da i najveci tumplek moze bez pol muke prepoznati o kojem se kamionu radi. Nemoj krivo shvatiti, ne kazem da si jaran, boze sacuvaj, vec samo da je meni to viska.
Djole

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Jedino sto meni ne pase je ovaj V8 iza, cak i Scania mi je malo viska, to mi ko ono kad neki jaran prek pol zadnje sajbe "dvice" nakelji GOLF folijom koja svijetli u mraku Wink Pogotovo zato sto su tvoji radovi toliko perfektni da i najveci tumplek moze bez pol muke prepoznati o kojem se kamionu radi. Nemoj krivo shvatiti, ne kazem da si jaran, boze sacuvaj, vec samo da je meni to viska.

A jbg ko će udovoljiti svačijem ukusu Wink što se mene tiče ja bih toga još uabcio samo da ima mjesta,Scania je čudo za Tuning Laughing
Shinobi

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sto se tice rasvjete, bull barova, antena itd tu se slazem, sto vise to bolje Wink Vis, sljedecu bis mogao napraviti s bocnim ispusima, spulja s tri izlazne cijevi sa svake strane(ili 4 posto je VCool. Klanatrans ima par takvih, bas sam danas vidio jednog, super im to zgleda.
Djole

PorukaUpisano: Sub Lip 02, 2012 10:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Sto se tice rasvjete, bull barova, antena itd tu se slazem, sto vise to bolje Wink Vis, sljedecu bis mogao napraviti s bocnim ispusima, spulja s tri izlazne cijevi sa svake strane(ili 4 posto je VCool. Klanatrans ima par takvih, bas sam danas vidio jednog, super im to zgleda.

Više sam išao na Američko-Švdeski izgled....
A Klanina "ruža" je "bomba"
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma