Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Takmicenje Brodomodelara Kubok LenExpo, Sankt Peterburg 2012
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
vox

Član od: 03 Ožu 2010
Mjesto: mostar
PorukaUpisano: Uto Lip 12, 2012 5:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na fotkama i cjeloj reportaži !
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Damir
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 12, 2012 5:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepa reportaza!
Natrag na vrh
dzunglist

Član od: 06 Lis 2006
Mjesto: Cvjetno naselje
PorukaUpisano: Sri Lip 13, 2012 1:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super reportaza!
Svaka cast na trudu oko posta.

http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related
Natrag na vrh
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 18, 2012 4:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka čast. Odlično Very Happy
Gost
PorukaUpisano: Sri Jul 04, 2012 5:53 pm    Naslov poruke: Re: Takmicenje Brodomodelara Kubok LenExpo, Sankt Peterburg Citiraj ovaj komentar

Stefan Napisao/la:

I to je sve sto imam da vam pokazem. Boljih 5 dana u zivotu nisam proveo... Nasao sam i par maketarskih radnji u Peterburgu koje su po asortimanu maketa i cenama bile vrlo zadovoljavajuce, a izasao sam sa 3 akademijeva Suhoja, airbrushom, malo begemot dekala i jos par sitnih stvari... Ostavih tamo jedno 150 evra. Very Happy

Pozdrav jos jednom Stefane.
Idem uskoro u StPetersburg i jako bi me zanimalo da malo vise napises konkretnih servisnih informacija - npr. gdje su tocno te maketarske radnje, gdje je taj buvljak (ima li tamo cega zanimljivog za nas maketare?), a ako je moguce i bilo koje druge informacije koje bi mi mogle biti zanimljive, kao nekom koga zanimaju povijest, vojna povijest i maketarstvo. Pisem to ovdje, jer ce mozda i nekog drugog zanimati.
Unaprijed hvala.
Natrag na vrh
graffa

Član od: 07 Stu 2011
Mjesto: velika gorica
PorukaUpisano: Ned Jul 15, 2012 5:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fenomenalne fotografije još ljepših maketa. Da ih je barem više, a manje oružja.
Moram kazati da sam malo ljubomoran na ono što si vidio i da mi cure sline iz usta.
Živio
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Špar

Član od: 25 Lis 2013
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Sij 10, 2014 7:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tek tu se može vidjeti veličina i težina maketarstva.Putopisna reportaža oslikava sve sto čovjek koji može to vidjeti čini sretnim.Još jednom hvala.
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Sij 11, 2014 1:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dovraga kolega, sad si mi potpuno pošemerio putne planove za ovu godinu Rolling Eyes Very Happy definitivno moram jednog dana slijedit tvoj primjer Wink
Roland

Član od: 11 Kol 2013
Mjesto: Opatija
PorukaUpisano: Ned Sij 12, 2014 12:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je ono šta svaki brodomaketar sanja...
Hvala ti Savo na prekrasnim slikama o kvaliteti maketa ne treba trošiti riječi
To je top tj svaka maketa zaslužuje 100 bodova ja najbolje znam koliko napora truda i vremena treba za ovako nešto napravit...
Ovo je moj cilj jednoga dana učestvovati rame uz rame sa najpoznatijim maketarima iz cijeloga svijeta moj favorit je Aleksandar Baranov
To je onaj brod koji se je prodao na kraju...
Još jednom hvala! Za predivne slike već su snimljene u arhivu i pogledat ću ih sigurno još bezbroj puta !!!
Špar

Član od: 25 Lis 2013
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Sij 12, 2014 4:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cijenjeni Stefano
odušeljen sam ovim vasim postom,ne samo zbog maketa vec i zbog fotografija okruzenja gdje ste boravili.Zaista vrsna putopisna reportaza.Ineresira me koliko takvo putovanja kosta i dali ste dobili donacije iz kluba.A g.Vrancu sve cestitke.Ocito je da Rusi primjenjuje pravila Navige za ocjenjivanje;jer kod Navige najniza granica za brončanu medalju je 85 bodova,a najvisa 99,78 bodova i moze biti vise istih medalja sa različitim ili istim brojem bodova.pozdrav
Natrag na vrh
Stefan

Član od: 21 Pro 2007
PorukaUpisano: Pon Velj 10, 2014 12:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na komentarima narode Smile

Imali smo izvesan projekat u klubu koji nam je pomogao da finansiramo ovo, a ako se dobro secam 400e je bila povratna karta Beograd-Peterburg preko Minhena i Frankfurta sa Lufthansom, a tamo kao gosti kluba smo dobili besplatno smestaj. Svakako da je vredno svakog evra Very Happy Obzirom da takmicenje svake godine postaje sve vece i vece, postace sve isplativije otici Wink

Pozdrav,

Stefan
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma