Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| vox
 | | Član od: 03 Ožu 2010 | | Poruke: 118 | | Mjesto: mostar |
|
Upisano: Uto Lip 12, 2012 5:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala na fotkama i cjeloj reportaži ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 12, 2012 5:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jako lijepa reportaza! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dzunglist
 | | Član od: 06 Lis 2006 | | Poruke: 609 | | Mjesto: Cvjetno naselje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 18, 2012 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka čast. Odlično  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Jul 04, 2012 5:53 pm Naslov poruke: Re: Takmicenje Brodomodelara Kubok LenExpo, Sankt Peterburg |
|
|
| Stefan Napisao/la: |
I to je sve sto imam da vam pokazem. Boljih 5 dana u zivotu nisam proveo... Nasao sam i par maketarskih radnji u Peterburgu koje su po asortimanu maketa i cenama bile vrlo zadovoljavajuce, a izasao sam sa 3 akademijeva Suhoja, airbrushom, malo begemot dekala i jos par sitnih stvari... Ostavih tamo jedno 150 evra.
|
Pozdrav jos jednom Stefane.
Idem uskoro u StPetersburg i jako bi me zanimalo da malo vise napises konkretnih servisnih informacija - npr. gdje su tocno te maketarske radnje, gdje je taj buvljak (ima li tamo cega zanimljivog za nas maketare?), a ako je moguce i bilo koje druge informacije koje bi mi mogle biti zanimljive, kao nekom koga zanimaju povijest, vojna povijest i maketarstvo. Pisem to ovdje, jer ce mozda i nekog drugog zanimati.
Unaprijed hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
Upisano: Ned Jul 15, 2012 5:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalne fotografije još ljepših maketa. Da ih je barem više, a manje oružja.
Moram kazati da sam malo ljubomoran na ono što si vidio i da mi cure sline iz usta.
Živio _________________ Moja su samo moja dobra i loša djela.
Ostalo je Njegovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špar
 | | Član od: 25 Lis 2013 | | Poruke: 87 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Sij 10, 2014 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tek tu se može vidjeti veličina i težina maketarstva.Putopisna reportaža oslikava sve sto čovjek koji može to vidjeti čini sretnim.Još jednom hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 11, 2014 1:40 am Naslov poruke: |
|
|
Dovraga kolega, sad si mi potpuno pošemerio putne planove za ovu godinu definitivno moram jednog dana slijedit tvoj primjer  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
 | | Član od: 11 Kol 2013 | | Poruke: 404 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Ned Sij 12, 2014 12:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je ono šta svaki brodomaketar sanja...
Hvala ti Savo na prekrasnim slikama o kvaliteti maketa ne treba trošiti riječi
To je top tj svaka maketa zaslužuje 100 bodova ja najbolje znam koliko napora truda i vremena treba za ovako nešto napravit...
Ovo je moj cilj jednoga dana učestvovati rame uz rame sa najpoznatijim maketarima iz cijeloga svijeta moj favorit je Aleksandar Baranov
To je onaj brod koji se je prodao na kraju...
Još jednom hvala! Za predivne slike već su snimljene u arhivu i pogledat ću ih sigurno još bezbroj puta !!! _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špar
 | | Član od: 25 Lis 2013 | | Poruke: 87 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Sij 12, 2014 4:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Cijenjeni Stefano
odušeljen sam ovim vasim postom,ne samo zbog maketa vec i zbog fotografija okruzenja gdje ste boravili.Zaista vrsna putopisna reportaza.Ineresira me koliko takvo putovanja kosta i dali ste dobili donacije iz kluba.A g.Vrancu sve cestitke.Ocito je da Rusi primjenjuje pravila Navige za ocjenjivanje;jer kod Navige najniza granica za brončanu medalju je 85 bodova,a najvisa 99,78 bodova i moze biti vise istih medalja sa različitim ili istim brojem bodova.pozdrav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stefan
 | | Član od: 21 Pro 2007 | | Poruke: 485 | |
|
Upisano: Pon Velj 10, 2014 12:50 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala na komentarima narode
Imali smo izvesan projekat u klubu koji nam je pomogao da finansiramo ovo, a ako se dobro secam 400e je bila povratna karta Beograd-Peterburg preko Minhena i Frankfurta sa Lufthansom, a tamo kao gosti kluba smo dobili besplatno smestaj. Svakako da je vredno svakog evra Obzirom da takmicenje svake godine postaje sve vece i vece, postace sve isplativije otici
Pozdrav,
Stefan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|