Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shadow
 | | Član od: 10 Sij 2012 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Čet Velj 09, 2012 5:34 pm Naslov poruke: Lotus 77 i Stewart SF-1 1/43 |
|
|
Dvije makete dovršene ovih dana,nakon što sam na faksu porješavao dosta ispita.
Lotus 77 je od firme FDS,proizvedena krajem 70tih godina,kvaliteta lošija,full metal osim guma,ali napravio sam šta se dalo,nije ispalo ni toliko loše.
Stewarta sam stavio sve detalje oko rada,pa se moglo vidjeti na forumu kako je rad išao. I s ovom maketom sam podosta zadovoljan.
Komenatri i kritike dobrodošli  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomislav gogic
 | | Član od: 06 Tra 2010 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 09, 2012 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Stewart izgleda odlično, pogotovo kada se uzme u obzir da je veličine onih malih autica iz kinder jaja  _________________
Porsche 911 Turbo 88' |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Velj 09, 2012 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Strava, Stewie mi se posebno svidha. A jos kad uzmemo mjerilo u obzir...  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Perica90
| | Član od: 04 Jul 2012 | | Poruke: 5 | |
|
Upisano: Pon Jul 09, 2012 11:31 am Naslov poruke: |
|
|
Gospodine sve pohvale na radu ovako sitni stvari! _________________ ZombieIgre.com |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|