Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Batman
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Zorro

Član od: 30 Tra 2012
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 8:12 pm    Naslov poruke: Batman Citiraj ovaj komentar

Evo radi se nešto Smile Jedan od mojih dražih strip junaka Smile Još fale neki detalji i podloga. Mjerilo 1/24
Pozdrav svima!

[/img]
[/img]
[/img]
[[/img]
[/img]
[img][/img]
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moj omiljeni junačina...

Jako dobro...
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 8:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

:O predobro
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 9:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A ja mislio da će Sir Oliver biti slijedeći na redu Very Happy
Jako dobro. Bravo.
Čakamo još stučno Darkovo mišljenje. Very Happy
Natrag na vrh
pvuglic

Član od: 25 Lis 2009
Mjesto: bjelovar
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 9:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nadao sam se ostatku grupe tnt
Natrag na vrh
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Pon Jul 09, 2012 9:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlično, samo ne več kliše sa krovom neke zgrade, neka mu joker lašti čizmu hehe
Natrag na vrh
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Uto Jul 10, 2012 12:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

batman je odličan samo šta ne progovori...

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Uto Jul 10, 2012 12:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

D Napisao/la:
samo šta ne progovori...

http://www.youtube.com/watch?v=U9G18qHPhcM
Very Happy
Natrag na vrh
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Uto Jul 10, 2012 9:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moje stručno mišljenje ? Pa, ovo je bolje od ićega što sam ja napravio u 1/24 tako da ovo "stručno" otpada.
Odlično, samo nastavi, za razliku od mene imaš dobre oći a to je već velika prednost !

Ako već moram biti kritičan, onda bih rekao da plašt nije toliko uvjerljiv kao ostatak...
Potraži na youtube-u "sculpting"+ "folds" ili "drapery" ili "wrinkless"...
Natrag na vrh
Zorro

PorukaUpisano: Uto Jul 10, 2012 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala društvo Smile Drago mi je da vam se sviđa. A ostatak TNT grupe kad bude inspiracije za njih Smile
Natrag na vrh
Zorro

PorukaUpisano: Uto Jul 10, 2012 11:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

darko Napisao/la:
Moje stručno mišljenje ? Pa, ovo je bolje od ićega što sam ja napravio u 1/24 tako da ovo "stručno" otpada.
Odlično, samo nastavi, za razliku od mene imaš dobre oći a to je već velika prednost !

Ako već moram biti kritičan, onda bih rekao da plašt nije toliko uvjerljiv kao ostatak...

Hvala Smile i pretpostavljao sam da ces plašt kritizirat jer nije baš ispao najbolje. Sljedeci ce bit bolji Smile a i muči me peglanje, ne znam kako ti uspijevas veće modele ispeglat, mislim da ti trebaju dani za to.
Natrag na vrh
darko

PorukaUpisano: Sri Jul 11, 2012 12:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zorro Napisao/la:
darko Napisao/la:

Hvala Smile i pretpostavljao sam da ces plašt kritizirat jer nije baš ispao najbolje. Sljedeci ce bit bolji Smile a i muči me peglanje, ne znam kako ti uspijevas veće modele ispeglat, mislim da ti trebaju dani za to.

Kupi baby johnson ulje za djecu i dva najmekša kista koja nađeš - jedan plosnati i jedan sa "špicem" i uživaj u "peglanju" Wink
kad završiš sa kistom, uzmi jednu od onih potrošenih boca za pranje prozora koji imaju "aplikator" koji stvara vodenu "maglicu" kad špricaš. Dobro pošpricaj čistom ili destiliranom vodom i ostavi da se posuši kako bi se riješio viška ulja.
Natrag na vrh
Zorro

PorukaUpisano: Sri Jul 11, 2012 11:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

darko Napisao/la:
Zorro Napisao/la:
darko Napisao/la:

Kupi baby johnson ulje za djecu i dva najmekša kista koja nađeš - jedan plosnati i jedan sa "špicem" i uživaj u "peglanju" Wink
kad završiš sa kistom, uzmi jednu od onih potrošenih boca za pranje prozora koji imaju "aplikator" koji stvara vodenu "maglicu" kad špricaš. Dobro pošpricaj čistom ili destiliranom vodom i ostavi da se posuši kako bi se riješio viška ulja.

Hvala Smile Probat ćemo i to.
Natrag na vrh
Zorro

PorukaUpisano: Ned Jul 15, 2012 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A na ovome bi trebao stajati Smile Nažalost ipak kliše, vrh zgrade Sad Jokera mi se neda delat. Ali priznajem da je dobra ideja.
[/img]
[img][/img]
Natrag na vrh
darko

PorukaUpisano: Ned Jul 15, 2012 12:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

S "klasikom" ne možeš fulat Wink
Odlično je ispalo !!!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma