Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Maketarski kup Crna Kraljica 2012.
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Rudolf

Član od: 07 Ruj 2009
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tradicionalno odlično organizovano takmičenje sa puno odličnih maketa. Čestitke organizatoru i svim učesnicima a pogotovo dobitnicima medalja.

Preostatak fotografija kao obično možete vidjeti sa klikom na ovu : GALERIJU .

Pozdrav, Dušan.

Rudolf: poruka promijenjena dana: Pon Pro 03, 2012 10:44 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Villa

Član od: 02 Kol 2011
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 4:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iskrene čestitke organizatorima i svim sudionicima! Ovo mi je bio prvi posjet ovom natjecanju i moram reći da je sve bilo fenomenalno, bez greške! CK, vidimo se sljedeće godine! Very Happy
Natrag na vrh
rudi čajevec

Član od: 07 Ruj 2010
Mjesto: ŠTORE
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam jednu primembu za organizatora CK ,a to je ,kako je moguče da se dogodilo to da se maketa koja je osvojila SREBRO nije podeljena nagrada i sve što to donosi,u kategoriji jet 1 72 SENIOR KONKRETNIJE ZA YU G 4.I pošto se to dogodilo u mom slučaju,pa bih molio za objašnjenje i kako ili bolje kada če organizator to ispravit Question Question Question odgovorit mi možete i na PRIVATNE PORUKE
sa poštovanjem RUDI Š.
Natrag na vrh
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 8:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tročlana ekspedicija iz Makarske se uspila probit nakon dosta problema.Startali smo u petak oko 15.30 i stigli oko 23.00!Kiša,čudan kvar na prometalu,....,sve je bilo protiv nas ali smo uspjeli Very Happy .Posložili smo privatne potrebe sa datumom CK i krenuli za metropolu,napokon se upoznali sa našim susjedima iz Splita Laughing Laughing ,naravno i subota nije mogla bez problema,borba s foto aparatom,kutija s radovima mi je ispala čim sam zakoračio van iz auta Evil or Very Mad Evil or Very Mad ,oštečenja vidljiva ali sam malo zakamuflirao i izložio.Puno novih lica,masu zanimljivih radova,dosta kupovine pogotovo kod onog mađara koji se trudio ostaviti dobar dojam i objašnjavao mi na Engleskom koji mu je stvarao strašnu patnju i muke Laughing .Upoznao Tihomira Liksu nakon 1000 telefonskih minuta u zadnje dvi godine,Davora,Dalibora,euforične vitezove i još gomilu dobrih ljudi,definitivno povratak,e jedno pitanje,snimio sam u susjednom dvorištu ovog starijeg gospodina,a nakon što je nestao iz garaže za par minuta se pojavio grah,ima li to veze jedno s drugim ili je produkt moje bolesne mašte Laughing Laughing Laughing Laughing
pozdrav i pohvale organizatorima

osoba u žutoj majici:ma nač ču ti ja već grešku

ostatak slika slijedi ubrzo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 9:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

rudi čajevec Napisao/la:
Imam jednu primembu za organizatora CK ,a to je ,kako je moguče da se dogodilo to da se maketa koja je osvojila SREBRO nije podeljena nagrada i sve što to donosi,u kategoriji jet 1 72 SENIOR KONKRETNIJE ZA YU G 4.I pošto se to dogodilo u mom slučaju,pa bih molio za objašnjenje i kako ili bolje kada če organizator to ispravit Question Question Question odgovorit mi možete i na PRIVATNE PORUKE
sa poštovanjem RUDI Š.

Poštovani maketari

Dogodile su nam se dvije pogreške prilikom objave imena dobitnika medalja na ceremoniji proglašavanja. Tako da su dvije medalje greškom uručene pogrešnim osobama.
Nakon što smo naknadno saznali za greške, odmah smo ih ispravili u listi rezultata na internet stranici CK.

Poštovani g. Škornik, u vašem slučaju smo vas namjeravali odmah obavijestiti preko gospodina Logara, međutim nismo ga uspjeli kontaktirati na mobitel. Vjerojatno je van Slovenije.
U svakom slučaju, molimo vas da primite našu ispriku. Medalja, priznanje i poklon ćemo vam poslati ili uručiti prvom prilikom.

Druga greška nam se dogodila u kategoriji Z4, gdje je srebrna medalja trebala biti dodijeljena gospodinu Davorinu Horvatu. Ovom prilikom mu se još jedanput ispričavamo. Za priznanje, poklon i medalju smo se već dogovorili preko emaila.

Nastojimo da rezultati i dodjela medalja budu što je moguće prije, kako bi se na objavu istih što manje čekalo, ali očito da obrada podataka pod pritiskom velikog broja maketa i prijava uzima svoj danak. Tako da vas molimo za razumijevanje i molimo da uvažite ispriku ovim putem.

Hvala

Pozdrav
Natrag na vrh
Mikoyan 29

Član od: 09 Sij 2010
Mjesto: Zagreb-Dubrava
PorukaUpisano: Pon Ruj 17, 2012 10:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Airbus89 Napisao/la:
Eto htio bi se i ovdje na forumu zahvaliti clanovima foruma koji su i clanovi HUVM-a na ovoj lijepoj priredbi kao i na toplom prijemu i pomoci meni i mojim kolegama IPMS Austrije. Bio je jedan lijepi dan sa mnogim novim poznanstvima.
Nadam se da se vidimo onda u ozujku 2013 na Gomodellingu u Becu.

Pozdrav
Branko
PS - cestitke svim osvajacima medalja

Hvala Branko!!!

at times Canon lens EF 500mm 1:4.5 L & EF 300mm/2.8L USM!
Natrag na vrh
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Uto Ruj 18, 2012 10:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo malo radova koje sam zabilježio

e ova mi ostaje najdojmljivija

zmija u kamenjaru me razveselila,dobra ideja

Natrag na vrh
rudi čajevec

Član od: 07 Ruj 2010
Mjesto: ŠTORE
PorukaUpisano: Uto Ruj 18, 2012 2:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Što se se tiče greške oko podjele sve je O K,a i g, LOGAR me je kontaktirao tako da mi je objasnio razlog greške. tako da nema panike i svaka vam čast na inače izvrstnom takmičenju

pozdrav RUDI Š. Cool Cool
Natrag na vrh
Stips

Član od: 23 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ruj 20, 2012 5:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto sada kada su se malo slegli prvi dojmovi, želio bih zahvaliti u ime organizatora svim maketarima i ljudima koji su sudjelovali i posjetili ovogodišnju CK.
Uistinu je bilo puno vrlo lijepih i kvalitetnih radova koje nažalost opet po sedmi puta gledam samo u slici, ali zato se nadam da ste ostali uživali u viđenome.
Koristim ovu priliku i posebno se zahvaljujem našim dragim klubovima prijateljima koji su svojim dolaskom uveličali našu manifestaciju, a to su; Klub željezničkih modelara Zagreb, A.C.M.E model klub Italia, Svet v malem Slovenija, IPMS Austrija, te vitezovima Čuvari reda Grada Zagreba, ali i svim ostalim klubovima i pojedincima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj CK.
Naravno posebno hvala i sucima koji su imali pune ruke posla, ali su uspjeli odraditi vrlo veliki i važan posao, a za što smo dobili posebne pohvale od strane inozemnih sudionika koji uistinu hvale naše natjecanje i Vas suce koji ste odradili bezprijekoran posao. Još jednom Hvala Vam.
Osim toga Hvala svim "trgovcima" koji su i ove godine došli u 100% najavljenom sastavu, a posebno hvala Hrvatskim maketarskim klubovima i pojedincima koji su također svojom ponudom obogatili ovogodišnju ponudu na buvljaku.
Na kraju Hvala i mojim HUVM-ovcima bez kojih ovoga natjecanja nebi bilo. Potegnuli ste svjetski.

HVALA.

Član od: 12 Sij 2009
Mjesto: Plandiste
PorukaUpisano: Čet Ruj 20, 2012 6:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zaista dobro takmicenje vidim da ni berza nije izostala a bilo je svega,ono sto mi je zapalo za oko je Su 24 trumpeter i Me 262 da li se zna ko su vlasnici maketa?
Natrag na vrh
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Ruj 20, 2012 8:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

čestitke i pohvale organizatorima i svim sudionicima, evo i par mojih slika...

Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 21, 2012 12:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Postovi o načinima fotografiranja raznim vrstama fotoaparata i o upotrebi raznih vrsta leća su izbrisani. Ako želite nastaviti razgovor o toj temi otvorite novi topik .
Natrag na vrh
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pet Ruj 21, 2012 1:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro, mogao si ih splitati u odvojenu temu, u kojo bi se debata nastavila, posto nas ima dosta na ovom forumu, koji se dnevno bavimo kombinacijama "maketa + fotografija", ali ajde, nema veze...
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Ruj 21, 2012 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ciji je ovaj trobojni Corsair? dal je to 72ojka Fujimi ili?
scarabei

Član od: 08 Pro 2009
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Ruj 21, 2012 2:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bastardo Napisao/la:
Dobro, mogao si ih splitati u odvojenu temu, u kojo bi se debata nastavila, posto nas ima dosta na ovom forumu, koji se dnevno bavimo kombinacijama "maketa + fotografija", ali ajde, nema veze...

Slažem se.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 3/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma