Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pet Ruj 21, 2012 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | Ciji je ovaj trobojni Corsair? dal je to 72ojka Fujimi ili? |
ovaj u SEA scheme? izgledao mi je kao hobby boss, pun je zakovica
al ako je vlasnik tu negdje, nek on kaže |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Ruj 21, 2012 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Zato pitam jer imao sam fujimi I nije toliko dobar bio _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mikoyan 29
 | | Član od: 09 Sij 2010 | | Poruke: 82 | | Mjesto: Zagreb-Dubrava |
|
Upisano: Pet Ruj 21, 2012 11:38 pm Naslov poruke: Re: Maketarski kup Crna Kraljica 2012. |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Tema i najava za takmičenje CK za 2012. je greškom , tijekom mojeg editiranja jednog posta , izbrisana.
Daljnje postove kao i eventualne fotke sa takmičenja objesite ovdje. |
| von Stuck Napisao/la: | | Postovi o načinima fotografiranja raznim vrstama fotoaparata i o upotrebi raznih vrsta leća su izbrisani. Ako želite nastaviti razgovor o toj temi otvorite novi topik . |
Sada tek vidim da ovo prvo brisanje nije slučajno...  _________________ ▪ Canon EOS 650D
▪ Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
▪ Canon EF-S 70-200mm f/4LUSM
at times Canon lens EF 500mm 1:4.5 L & EF 300mm/2.8L USM! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 22, 2012 10:59 am Naslov poruke: Re: Maketarski kup Crna Kraljica 2012. |
|
|
| Mikoyan 29 Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | Tema i najava za takmičenje CK za 2012. je greškom , tijekom mojeg editiranja jednog posta , izbrisana.
Daljnje postove kao i eventualne fotke sa takmičenja objesite ovdje. |
| von Stuck Napisao/la: | | Postovi o načinima fotografiranja raznim vrstama fotoaparata i o upotrebi raznih vrsta leća su izbrisani. Ako želite nastaviti razgovor o toj temi otvorite novi topik . |
Sada tek vidim da ovo prvo brisanje nije slučajno...  |
...Pogrešno , editirao sam post člana koji je u najavu CK utrpao fotke svojih radova , a tome tamo nije bilo mjesto. Ovi obrisani postovi odnosili su se na off topic o načinima korištenja SLR i sličnih fotoaparata pri fotografiranju maketa na natjecanjima u uslovima dnevnog i umjetnog svjetla.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sub Ruj 22, 2012 11:33 am Naslov poruke: |
|
|
| Da li su slike pod rezultatima, na stranici CK 2012 uopće uploadane, jer ih se ne može pogledati ili je neka greška? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 22, 2012 12:16 pm Naslov poruke: |
|
|
nisu još stavljene bit će _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
Na stranici CK,
Čekam slike, slika nema.
Da li netko administrira te stranice? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | Na stranici CK,
Čekam slike, slika nema.
Da li netko administrira te stranice? |
Slike će biti postavljene nakon što se obrade i povežu sa brojevima prijava.
To je posao koji iziskuje puno strpljenja i vremena.
Rezultati natjecanja su objavljeni. Postavljanje slika uz njih nije obavezno, stoga nema potrebe za prozivanjem. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 2:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolega, zašto shvaćate kao prozivanje? Htio bih polako i u miru pogčedati galeriju izložbe koja je bila prije 2 tjedna i ne očekujem ništa specijalno, Samo fotke. Svaki put kad kliknem na CK, nudi mi galeriju od 2011 bez objašnjenja. Nemojte se čuditi što se čudim.
Pozdrav i mnogo uspjeha u radu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 2:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | Svaki put kad kliknem na CK, nudi mi galeriju od 2011 bez objašnjenja. Nemojte se čuditi što se čudim.
|
Pa to je vjerojatno posljedica činjenice da su administarori web stranice CK ljudi koji imaju neke svoje druge poslove u životu, žene, djecu, malo slobodnog vremena i pun kufer većih i važnijih problema pa se stavljane slika na web radi kad i ako se ima vremena. To nitko od njih ne radi profesionalno pa treba bit malo strpljiv.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 3:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Minolovac 161 Napisao/la: | Svaki put kad kliknem na CK, nudi mi galeriju od 2011 bez objašnjenja. Nemojte se čuditi što se čudim.
|
Pa to je vjerojatno posljedica činjenice da su administarori web stranice CK ljudi koji imaju neke svoje druge poslove u životu, žene, djecu, malo slobodnog vremena i pun kufer većih i važnijih problema pa se stavljane slika na web radi kad i ako se ima vremena. To nitko od njih ne radi profesionalno pa treba bit malo strpljiv.  |  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobro. Postavio sam samo pitanje poslije više od dva tjedna bez namjere da nekoga špotam, ali neki su se našli uvregjeni i iznenagjeni. Molim administratore da izbrišu moje postove, a ja više neću postavljati glupa pitanja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 8:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | | Dobro. Postavio sam samo pitanje poslije više od dva tjedna bez namjere da nekoga špotam, ali neki su se našli uvregjeni i iznenagjeni. Molim administratore da izbrišu moje postove, a ja više neću postavljati glupa pitanja. |
Stara narodna kaže da nema glupih pitanja več samo glupih odgovora.
Vjerujem da se je ekipa organizatora sastala več više puta od natjecanja ali je bilo važnijih stvari za napravit.
Pozdrav Marijan. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 01, 2012 10:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Ljudi pozz,
Mislim da uistinu nema potrebe za nikakvim čuđenjima.
Bero Vam je lijepo napisao i objasnio da stavljanje slika uz rezultate nije obveza već "naša" dobra volja, jer ak se ne varam mislim da niti jedno domaće ali niti inozemno natjecanje toga nema pa se ne čudite, al dobro to ti je problem kada imaš preko 100 radova pa si malo nabiješ više posla. Dakle još jednom Vas molim za malo strpljenja jer nije lako povezati i složiti arhivu od cca 500 radova.
A da, kaj se tiče "ekipe organizatora koja se sastala već više puta od natjecanja radi važnijih stvari za napravit" je uistinu točno, samo kaj nismo radili ništa osim kaj smo dobro jeli, pili i gledali slike jer nažalost nismo mogli uživati u izloženim radovima radi posla kojeg smo obavljali taj dan.
Pozz Stips  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Čet Pro 06, 2012 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
U zadnjem izdanju "Model Panorama" IPMS Austria je izasao clanak o CK 2012. Ovaj casopis izlazi 4 puta godisnje, sve priloge pisu clanovi IPMS-a (ili gosti) bez ikakve naknade, casopis se financira najvecim dijelom iz reklama. Clanovi IPMS-a Austria dobivaju casopis "besplatno" tj ukljuceno je u godisnju clanarinu. Ovo samo kao prilog raspravi u jednom drugom postu gdje se raspravlja o IPMS-u.
Inace je u ovom izdanju i prilog naseg Dr. Vlada o Lohneru L87:
a ovako je izgledao prilog o CK (tu sam i ja):
U svakom slucaju je IPMS Austria ponovo na CK 2013.
Pozdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|