Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shadow
 | | Član od: 10 Sij 2012 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Sub Lip 02, 2012 12:23 am Naslov poruke: Tameo March 761 Jager |
|
|
Jedan zanimljiv i meni iznimno lijep bolid u savršenim Jagermeister bojama
Proizvođač Tameo,mjerilo 1/43
Slobodno komentirajte,prigovorite,diskutirajte!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Lip 02, 2012 2:21 am Naslov poruke: |
|
|
ovi kao metalni dijelovi koji naravno i jesu metalni(srebrni dijelovi) i na maketi i na pravom bolidu odlično izgledaju ,a kaj ovo na gumama čupavo češ ostavit ili pobrusit,a oni usisi za hlađenje brenzi mislim da sa običnom crnom bojom bi mogao taj usis ili rupe koje nema obojat bit će puno bolje,ali pretpostavljam da do detaljiranja nisi još došao ,ajd neću više komentirat jer moram pisati pune(cijele) rečenice ,mada još ni u školi nisu zaključili kaj to nekom znači  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadow
|
Upisano: Sub Lip 02, 2012 10:37 am Naslov poruke: |
|
|
Na gumama su to ostaci brušenja treba samo malo počistit ,al gume su kišne,nema se puno još brusiti.
Usise ću pokušati kao što je i na pravom bolidu bilo,znači preko ovoga crnog sa srebrnim okvirom,ide još jedan srebrni dio u obliku slova V i probat ću neke laganini kablove potegnut.
Danas počinjem s radom na motoru. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadow
|
Upisano: Pet Lis 05, 2012 12:42 am Naslov poruke: |
|
|
Evo updatea nakon nekoliko mjeseci bez rada na maketi,ali dosta posla ovako,ljeto je,sezona je ovdje poslovna,i bolje nek je tako,inače se nema para za maketice...
Dakle,uglavnom je sve složeno i sređeno,fale naljepnice,kotači,retrovizori i to je uglavnom to.
Prednji dio je cijeli očišćen od farbe i nanovo urađen zbog ovoga:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pet Lis 05, 2012 5:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobar je, ja još prikupljam iskustvo za svojega. Ne bi li bilo bolje da spojlere ubuduće ipak bojaš? Umjesto poliranja bijelog metala jer mislim da s vremenom gubi sjaj i dobiva patinu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadow
|
Upisano: Sub Lis 06, 2012 2:48 am Naslov poruke: |
|
|
| to-mek Napisao/la: | | Dobar je, ja još prikupljam iskustvo za svojega. Ne bi li bilo bolje da spojlere ubuduće ipak bojaš? Umjesto poliranja bijelog metala jer mislim da s vremenom gubi sjaj i dobiva patinu. |
Ako misliš na zadnji spojler,bojan je,Tamiya Primer,pa gloss crna,pa aluminij,i preko toga mat lak. Drago mi je da ima takav efekt,znači dobro sam napravio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Lis 06, 2012 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Nice  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shadow
|
Upisano: Pon Lis 08, 2012 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
March je gotov. Predobar kit,zabavan i zanimljiv za gradnju,nije bilo puno živciranja.
I mali pogled na "galeriju" kako ja to nazivam.
Donja polica su samo diecastovi,u 1/18 mjerilu.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|