Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

M1 Panther 2 boja

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 18, 2012 9:34 am    Naslov poruke: M1 Panther 2 boja Citiraj ovaj komentar

Daklem, u izradi mi je M1 Panther 2. Radim ga jednobojnog zelenog pa me zanima da li je Nato green FS34094 boja odgovarajuča za njega. Po nekim slikama mi više vuče na neku malo tamnjiju zelenu (Humbrol 30 ili MM European green), a po nekim slikama na Nato green FS34094 pa sam u nedoumici. Ako netko zna (a znam da zna), molim odgovor u vezi odgovarajuče boje.
Hvala
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lis 18, 2012 9:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Po nekim fotkama rekao bih da je nešto kao Humbrol 117 , ali nije NATO Green. Čini mi se da lagano vuče na žućkasto zelenu kao gore navedeni Humbrol US Light Green .Pogledaj .
Natrag na vrh
Iwtcha

PorukaUpisano: Čet Lis 18, 2012 10:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To sam i ja mislio, na nekim fotkama izgleda ko humbrol 30, a na nekim ko humbrol 117, i to slike iz raznih kuteva istog vozila, tak da stvarno se nemogu odlučiti koju od te dvije (HU 30 ili HU 117) da koristim.

Evo link sa slikama http://www.primeportal.net/ce/jeff_derosa/panther_ii/ koji me i doveo u največu nedoumicu Rolling Eyes
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lis 18, 2012 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A što predlaže Trump u svojoj sastavnici ? Da li navodi FS broj ?
Natrag na vrh
Iwtcha

PorukaUpisano: Čet Lis 18, 2012 1:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije Trum, Dragon je, i navodi Gunze H80 khaki green, koja je "približno" točna HU 159.
Nema FS oznake uz H80.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma