Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

STX , Loha , Ceba , Koko
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu?
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 5:34 pm    Naslov poruke: STX , Loha , Ceba , Koko Citiraj ovaj komentar

Bivši član pod gornjim nick-ovima prekršio je više pravila foruma , molio da ga se ponovno registrira/aktivira , ponovno prekršio pravila i tako par puta , dok nije zauvijek isključen sa foruma.Pošto kod nas ne postoje fiksne IP adrese ne postoji način da se prekršitelj efikasno blokira osim da se blokira i domena sa koje dolazi mail , ali to u većini slučajeva nije moguće , kao i ovdje , jer se radi o gmail-u , kojeg koristi puno članova.

Osim toga na podforumu "Mali oglasi" tražio je "Olive drab" boju , bezobzirno je slao privatne poruke redovnim članovima foruma kao i administratorima i moderatorima sa molbama za "kupnju/poklon/zamjenu" boja i maketa , sa naglaskom na poklanjanju jer je školarac a jako bi se volio baviti maketarstvom.

Jedan član ovog foruma stvarno mu je i poklonio nešto maketa i stotinjak boja , a par dana kasnije te iste makete su se našle u prodaji na forumu. Pretpostavljamo da su neki članovi možda i dogovorili kupnju , a možda čak i platili makete. Upozoravamo vas da se ovdje očigledno radi o prevari , neke makete su i započete ali nigdje se u oglasu o prodaju to ne navodi , već se nude kao nove, neraspakirane. Moguće je da nakon uplate maketu uopće ne dobijete.

Pošto ne možemo sa sigurnošću tvrditi da se "malac" neće ponovno registrirati i biti aktiviran , te opet ponuditi makete za prodaju ,ovime vam skrećemo pozornost na to da budete oprezni. Hvala.

von Stuck: poruka promijenjena dana: Pon Lis 22, 2012 8:46 pm; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kaj mi nije nick bio Loha, ne Loga?
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 5:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Rolling Eyes
Ne, Andrej, tebi je koliko se sjećam nick bio Štanga, ali u pravu si... On je bio Loha, ne Loga, očito je riječ o tipfeleru... Ali, zapravo, nije ni bitno koji mu je bio nick kad ga više nema... Pitanje je samo koji će nick imati kad se opet pojavi i počne maltretirati sve oko sebe svojim maloumnim ponašanjem Confused

Član od: 24 Stu 2009
Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 6:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

meni je poslao postom CR.42 umjesto FIAT-a G50 Evil or Very Mad

http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw
Natrag na vrh
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 6:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eh mlado i .....

Poslo mu običnom poštom ljepilo free koje sam imao viška i nije dobio, svalio na mene krivicu da sam shebo u pošti jel se pošta ne more izgubiti i onda nakon toga svega me moli da mu kupim olive drap boju
Natrag na vrh
PowerPlant

Član od: 02 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 6:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nono_zg Napisao/la:
eh mlado i .....

Vrlo vjerojatna i dosta žalosna mogućnost je da dotični ni nema tako malo godina koliko tvrdi Idea
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja bih samo dodao da ako netko od clanova primjeti da se iste makete opet nadju u prodaji od nekog novog clana, da svakako skrenu pozornost bilo kojem administratoru ili moderatoru.
'Patrik' nije dobrodosao na OMF. i nikad nece biti.

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 7:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam mu poslao maketu - mijenjal sam maketu, pa mi se nije dopala, i rekoh, ajd, dam ju klincu zabadav, nek slaze...
i poslal sam mu - nije opce javil da ju je dobil,nakon deset dana pitam jesi dobio, on veli jesam, hvala....
par dana poslije trazim decal papir u oglasima, evo maila - ja imam , prodam, posto...
mislim, nisam ni mislio da mi netko pokloni, ali da covjek kojem sam poklonil maketu ni ne veli iz pristojnosti ne kosta nista...da je to napravil, svejedno bi platil, ali takav nacin....
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Rojal
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

noname Napisao/la:
meni je poslao postom CR.42 umjesto FIAT-a G50 Evil or Very Mad

ja tebi poslao ništa nisam....dogovarali smo se za Fiata G50 pa sam ja ima sličnog pa si rekao da netrebaš da tražiš baš dotičnog...

HVALATI!

Ma HVALA VAM SVIMA!

Evo neču se registrirat više na forum....slobodno me pobrišite...i da onima koima sam obečao slat makete njima su makete poslane i dolaze do četvrtka a i nekima sam novce več posao odavno u koverti za diznu revellovog AB-a ...onaj ko je to dobio zna ....

Klap klap Mase Mase Mase Mase Mase Mase Mase Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you Hail you
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

par dana poslije trazim decal papir u oglasima, evo maila - ja imam , prodam, posto...

"Klinac" koji moli makete na poklon i nema pojma kako naci "olive drab" boju, a istovremeno ima decal-papir na prodaju..? I jos prodaje brdo maketa? Wink I sa mnom je razmjenio par poruka, ali kroz moje sito logike nekako se nije uspio provuci...
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Najvjerovatnije nije tako "mladih godina" kao sto se predstavlja, a upravo se danas registrirao i na drugom domacem maketarskom forumu najvjerovatnije da nastavi (prevare........OK prejaka riječ!!) da nastavi s istim ponašanjem.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/

su27rules: poruka promijenjena dana: Pon Lis 22, 2012 8:31 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Rojal
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

su27rules Napisao/la:
Najvjerovatnije nije tako "mladih godina" kao sto se predstavlja, a upravo se danas registrirao i na drugom domacem maketarskom forumu najvjerovatnije da nastavi prevare........

Ja sam rođen 19.2.1997 godine u Zagrebu na Svetom duhu u 4:05h
Nisam se registrirao da nastavim prevare jel nikoga ni nisam prevario...tko se mjenjao za makete taj je dobio makete ili če ih dobit do najkasnije do četvrtka....
nego sam se registrirao da mi mogao pitat kolege maketare za savjet ili objavit koju svoju gotovu maketu
Hail you
Natrag na vrh
Rojal
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo na primjer...Članu s foruma Mario-u iz Zagreba točnije Lučkog...S njim sam se dogovorio on če meni poslat diznu za revellov AB a ja njemu novce i to samo ako če pasat...Pasalo je i ja sam njemu u kuverti poslao 20Kn kao kako je i tražio...NEKA POTVRDI!
Natrag na vrh
maky369

Član od: 12 Velj 2011
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zašto ga se ne obriše opet?
Natrag na vrh
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Lis 22, 2012 8:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

maky369 Napisao/la:
Zašto ga se ne obriše opet?

jer je gost, nije registiran ocito.

Cinjenica da si prodavao makete koji ti je covjek poklonio ti nije sramotna?

A nije ti sramotno lagat da si ti Kiki i da si iz grada 20km iz Kutine i da ti je Patrik samo rodak?

Pa jel mislis da na forumu su svi najvni i glupi???
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tko je tko na forumu? Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Naprijed
Stranica 1/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma