Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Messerschmitt bf 109E3 i Mustang p-51D tamiya 1/48

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Onle

Član od: 20 Kol 2012
PorukaUpisano: Uto Stu 13, 2012 11:09 pm    Naslov poruke: Messerschmitt bf 109E3 i Mustang p-51D tamiya 1/48 Citiraj ovaj komentar

evo da se i ja prestavim, prve dvije makete malo ozbiljnije slozene i dovrsene. ima dosta greskica, npr decali, zaboravio sam antene itd...
sve je bojano sa kistom i isao sam na "potroseni" efekt. u sljedecim radovima mislim da cu biti malo "čisči" sto se tice weatheringa i mislim da cu raditi avione sa spustenim kotacima, za pocetak se nadam da su radovi prolazni... Smile

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Gugy

Član od: 16 Lis 2012
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Uto Stu 13, 2012 11:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično
Pa napravi si stalak za te makete. Wink
FLY BY WIRE

Član od: 08 Kol 2012
Mjesto: banjaluka
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 12:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

odlicni su.......pogotovo mustang Shocked
Natrag na vrh
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dobri su.. ali kao što si rekao samo si napravio malu grešku na mustangu, zvijezde na donjem krilu i trupu nisu pravilno okrenute,ali nema veze neka tako i ostanu šteta bi bilo sada ponovo ih skidati...
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 1:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Makete su i više nego prolazno ,ali ovo sa zvijezdama nije baš mala greška Wink
Onle

PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 2:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a da, imao sam zivu muku sa decalima jer jer su mi najprije zvjezde pukle, i onda sam nasao 4 zamjenske iste velicine te sam nabavio micro sol i micro set, ove na trupu bi trebale biti manje. a da vam pravo kazem tek sad sam vidio da sam ih i okrenuo. Crying or Very sad Twisted Evil Crying or Very sad to sam zbrljo malo, drugi put ce bit 10x bolje...
Natrag na vrh
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 7:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrlo dobei radovi Very Happy
Natrag na vrh
Varaždinec

Član od: 06 Sij 2010
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 10:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Obje makete su jako lijepe,i dobro bojane s obzirom da si radio kistom jedino si ih malo prejako (po meni)začađio.
Možeš mi reći kakva je maketa mustanga što se tiče sastavljanja i detalja,imam namjeru da ga nabavim?
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 11:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ljepi radovi, osim zvijezde na trupu mustanga, ajd sada furaj da je to neki švabo killer i da se fura radi toga na pentagram
Natrag na vrh
Onle

PorukaUpisano: Sri Stu 14, 2012 8:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

iako nemam puno iskustva mislim da je mustang za slaganje milina, lijepo sve sjeda na mjesto nije bilo nikakvih velikih zahvata kitanja i sl, sto se tice detalja mi se cini sasvim solidan, od kokpita pa na dalje, u svakom slucaju preporucam. slagao sam bio jedan spit od ICM-a i to je totalna drama, zali boze trud i ludu glavu, slabo skoro nikako urezani paneli losa plastika, nista se ne pase i na svakom drugom spoju nerazmjeri od milimetar dva itd itd. dosta sam ih začađio da malo sam experimentirao da dobim "ruku".
evo jos par slikica, fantaziram malo...

Natrag na vrh
Varaždinec

Član od: 06 Sij 2010
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Čet Stu 15, 2012 7:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma