Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pon Svi 21, 2012 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
Vrhunski odrađeno a na fotkama izgleda super-realno.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 25, 2012 1:11 am Naslov poruke: Talijanski oklop je elegantan |
|
|
Poštovani.
-Odlične snimke lijepo urađene makete koja djeluje kao snimke pravog teškaša, urađene na dnevnom svjetlu.
-Zaprljanja su odlična, iako ne volim prašnjave prikaze na maketama.-
-Imam jednu jedinu primjedbu:
Boja nije u mjerilu ako se radi o NATO maslinastozelenoj po RAL normama! Pogledajte naše HV IVECO kamione u toj boji.
-Ako se radi o nekoj drugoj boji za koju ne znam (sve je moguće), molim da mi se oprosti.
Lijep pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 4:31 pm Naslov poruke: Re: Talijanski oklop je elegantan |
|
|
| dragisa1956 Napisao/la: | Poštovani.
-Odlične snimke lijepo urađene makete koja djeluje kao snimke pravog teškaša, urađene na dnevnom svjetlu.
-Zaprljanja su odlična, iako ne volim prašnjave prikaze na maketama.-
-Imam jednu jedinu primjedbu:
Boja nije u mjerilu ako se radi o NATO maslinastozelenoj po RAL normama! Pogledajte naše HV IVECO kamione u toj boji.
-Ako se radi o nekoj drugoj boji za koju ne znam (sve je moguće), molim da mi se oprosti.
Lijep pozdrav |
Pogledaj kako se boja mjenja zavisno od osvjetljenja i kuta , boja je maslinasto zelena.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gugy
 | | Član od: 16 Lis 2012 | | Poruke: 133 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Sri Stu 07, 2012 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično!  _________________ WW2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iron
 | | Član od: 15 Ruj 2012 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 6:54 pm Naslov poruke: |
|
|
stvarno je odličan i izgleda zbilja realno, samo još nešto, od čega je rađena ova mud podloga i je li ona "trava" mahovina ili??
pozdrav  _________________ Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
A.Einstein
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 24, 2012 7:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| Iron Napisao/la: | stvarno je odličan i izgleda zbilja realno, samo još nešto, od čega je rađena ova mud podloga i je li ona "trava" mahovina ili??
pozdrav  |
"Mud" podloga je više prašnjavi makadam a rađena je od sloja smjese za fugiranje pločica nanešene na prije zaljepljeni vrlo grubi brusni papir , neke svjetlo smeđe boje , na koju je nasipavan sitni pjesak i kamenčići dok je još bila vlažna i utisnuti tu i tamo tragovi gusjenica. "Trava" je mahovina vulgaris , pokupljena na parkingu moje firme (kao i fina prašina i fini pjesak spomenut maloprije) djelomično utisnutra u fugir masu a djelomično zaljepljena drvofixom . Sve je dorađeno istom bojom kojom je rađena i prašina na tenku (airbrush) , da se uklapa . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|