Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

C-1 Ariete / Trumpeter / 1/35
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 9:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunski odrađeno a na fotkama izgleda super-realno. Shocked
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dragisa1956

Član od: 01 Lis 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lis 25, 2012 1:11 am    Naslov poruke: Talijanski oklop je elegantan Citiraj ovaj komentar

Poštovani.
-Odlične snimke lijepo urađene makete koja djeluje kao snimke pravog teškaša, urađene na dnevnom svjetlu.
-Zaprljanja su odlična, iako ne volim prašnjave prikaze na maketama.-
-Imam jednu jedinu primjedbu:
Boja nije u mjerilu ako se radi o NATO maslinastozelenoj po RAL normama! Pogledajte naše HV IVECO kamione u toj boji.
-Ako se radi o nekoj drugoj boji za koju ne znam (sve je moguće), molim da mi se oprosti.

Lijep pozdrav
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 07, 2012 4:31 pm    Naslov poruke: Re: Talijanski oklop je elegantan Citiraj ovaj komentar

dragisa1956 Napisao/la:
Poštovani.
-Odlične snimke lijepo urađene makete koja djeluje kao snimke pravog teškaša, urađene na dnevnom svjetlu.
-Zaprljanja su odlična, iako ne volim prašnjave prikaze na maketama.-
-Imam jednu jedinu primjedbu:
Boja nije u mjerilu ako se radi o NATO maslinastozelenoj po RAL normama! Pogledajte naše HV IVECO kamione u toj boji.
-Ako se radi o nekoj drugoj boji za koju ne znam (sve je moguće), molim da mi se oprosti.

Lijep pozdrav

Pogledaj kako se boja mjenja zavisno od osvjetljenja i kuta , boja je maslinasto zelena. Very Happy
Natrag na vrh
Gugy

Član od: 16 Lis 2012
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Sri Stu 07, 2012 5:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično! Laughing
Iron

Član od: 15 Ruj 2012
PorukaUpisano: Sub Stu 24, 2012 6:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

stvarno je odličan i izgleda zbilja realno, samo još nešto, od čega je rađena ova mud podloga i je li ona "trava" mahovina ili??
pozdrav Headbanger
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Sub Stu 24, 2012 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iron Napisao/la:
stvarno je odličan i izgleda zbilja realno, samo još nešto, od čega je rađena ova mud podloga i je li ona "trava" mahovina ili??
pozdrav Headbanger

"Mud" podloga je više prašnjavi makadam a rađena je od sloja smjese za fugiranje pločica nanešene na prije zaljepljeni vrlo grubi brusni papir , neke svjetlo smeđe boje , na koju je nasipavan sitni pjesak i kamenčići dok je još bila vlažna i utisnuti tu i tamo tragovi gusjenica. "Trava" je mahovina vulgaris , pokupljena na parkingu moje firme (kao i fina prašina i fini pjesak spomenut maloprije) djelomično utisnutra u fugir masu a djelomično zaljepljena drvofixom . Sve je dorađeno istom bojom kojom je rađena i prašina na tenku (airbrush) , da se uklapa .
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma