Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pon Sij 28, 2013 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo Josipe, majstorski si ga odradio. Vidi se puno truda.
Podvozje baš daje dojam smrznutog blata. Podloga bi mu jako dobro pasala do to naglasi još i više.
Zašto one bakrene žice? Nije ni meni baš jasno ali, .... sve u svemu, kapa dolje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 12:45 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala ekipa, obradovali ste me komentarima.
Nono u pravu si, na Kitmaniacu sam izričito napisao odakle sam, i grad i državu no eto, njihova pogrješka, zamolio sam da poprave, nije prvi puta, sjećam se da na nekom od poznatijih stranih foruma (ubij me sada kojem) kad sam se išao registrirati nije bilo opcije Croatia - nego Yugoslavia..
Što se tiče žice - daleko je ona od bakrene, obojana je u Burnt sienna, naišao sam na nekoliko gotovih maketa sa tim sprijeda, ili po kupoli i slično, no točno ne znam što je - ostalo mi je u glavi nešto tipa da bi krepale ova svijetla i slično da bi oni nekad tako mijenjali i popravljali, neman stvarno pojma, bubetam, vidio sam, slika mi je ostala u glavi pa sam to prenio na maketu, išao sam čisto onako da malo razbijem monotonost, u tom trenuku mi je bilo 'baza' , a boja na ovom svjetlu baca na bakar, no nema veze sa istim.
Meni se osobno sviđa, više me u oko bode ona bačva, vjerojatno zato što ja imam uživo predodžbu
Sutra ću staviti novi set od 10 slika, nekako mi se čine presvijetle pa ću ih malo potamniti...
A sada jedna fotomanipulacija nabrzaka
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 10:55 am Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalan rad. Čisto je milina i uživancija gledati ovako dobro napravljen oklop.
Moram priznati da mi kanta nije baš nekako sjela.
Možda da umisto nje staviš još koji kanistar i od milliputa napraviš neku srolanu tkaninu te je ubaciš straga.
Nisam neki pobornik diorama ali neka lijepa podloga bi dobro došla. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 11:09 am Naslov poruke: |
|
|
Stvarno prva liga! Bravo! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala, a kanta, ma meni se sviđa, a ionako je već to zalipetano sve tako da mi nema korsiti micat', a nije baš da volim raditi sa milliputom
Evo 10 novih slika, malo sam ih potamnio...
Eto, toliko od mene 
st65uka: poruka promijenjena dana: Ned Velj 03, 2013 1:24 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Cak je i kolega, koji nije maketar, rekao "Niiiiiice! ", kada sam mu ovo pokazao  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Što se tiče žice - daleko je ona od bakrene, obojana je u Burnt sienna, naišao sam na nekoliko gotovih maketa sa tim sprijeda, ili po kupoli i slično, no točno ne znam što je - ostalo mi je u glavi nešto tipa da bi krepale ova svijetla i slično da bi oni nekad tako mijenjali i popravljali, neman stvarno pojma, bubetam, vidio sam, slika mi je ostala u glavi pa sam to prenio na maketu, išao sam čisto onako da malo razbijem monotonost, u tom trenuku mi je bilo 'baza' Wink, a boja na ovom svjetlu baca na bakar, no nema veze sa istim. Wink |
Dobro moguće da se radi u novom ožićenju napravljenom nabrzaka u terenskim uvjetima, ali na fotkama zbilja izgleda kao bakar, ak ti se da il ju probaj mattirati il potamni na recimo crvenkasto smeđu kakve su recimo ručke od škara za rezat žicu na tvom tenku... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je tolko dobro da mi je tesko povjerovat
da je to plasticna maketa!Bravo!!!! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 29, 2013 11:19 pm Naslov poruke: |
|
|
....jako dobro to izgleda....tehnike su ti izvrsne i sam rad izgleda jako vjerno pravom oklopu....još jednom bravo...  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
|
Upisano: Sri Sij 30, 2013 10:58 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala momci  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dzunglist
 | | Član od: 06 Lis 2006 | | Poruke: 609 | | Mjesto: Cvjetno naselje |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2013 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
A nista...
Make new folder - St65uka Pz III - sejvati sve slike...
drugo ne preostaje...
Vrhunski! _________________ If you pay peanuts, you get monkeys.
Company of Heroes nick: silentsprog
http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2013 11:19 am Naslov poruke: |
|
|
Vrhunski rad! Bravo masjtore!
Slike odlične, možda malo toče izoštravanja malo udaraju u oči, ali sve OK, ja sam više pobornik oštrih slika. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2013 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vrhunski prijatelju nema sta samo zlonameran cove moze zameriti ovakvoj maketi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Čet Sij 31, 2013 2:48 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|