Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Panzer III Ausf. N Frozen Hell 1/35 Dragon - 10 novih slika
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bero

Član od: 28 Pro 2008
PorukaUpisano: Pon Sij 28, 2013 9:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo Josipe, majstorski si ga odradio. Vidi se puno truda.
Podvozje baš daje dojam smrznutog blata. Podloga bi mu jako dobro pasala do to naglasi još i više.
Zašto one bakrene žice? Nije ni meni baš jasno ali, .... sve u svemu, kapa dolje.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 12:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo meštre,predobro!!
........al ni meni nisu ove čiste bakrene žice jasne?? Zbog čega,a ako i jesu bile onda su malo prečiste za mene osobno.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 12:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala ekipa, obradovali ste me komentarima. Very Happy

Nono u pravu si, na Kitmaniacu sam izričito napisao odakle sam, i grad i državu no eto, njihova pogrješka, zamolio sam da poprave, nije prvi puta, sjećam se da na nekom od poznatijih stranih foruma (ubij me sada kojem) kad sam se išao registrirati nije bilo opcije Croatia - nego Yugoslavia.. Rolling Eyes

Što se tiče žice - daleko je ona od bakrene, obojana je u Burnt sienna, naišao sam na nekoliko gotovih maketa sa tim sprijeda, ili po kupoli i slično, no točno ne znam što je - ostalo mi je u glavi nešto tipa da bi krepale ova svijetla i slično da bi oni nekad tako mijenjali i popravljali, neman stvarno pojma, bubetam, vidio sam, slika mi je ostala u glavi pa sam to prenio na maketu, išao sam čisto onako da malo razbijem monotonost, u tom trenuku mi je bilo 'baza' Wink, a boja na ovom svjetlu baca na bakar, no nema veze sa istim. Wink

Meni se osobno sviđa, više me u oko bode ona bačva, vjerojatno zato što ja imam uživo predodžbu Wink

Sutra ću staviti novi set od 10 slika, nekako mi se čine presvijetle pa ću ih malo potamniti...
A sada jedna fotomanipulacija nabrzaka Very Happy

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 10:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fenomenalan rad. Čisto je milina i uživancija gledati ovako dobro napravljen oklop.
Moram priznati da mi kanta nije baš nekako sjela.
Možda da umisto nje staviš još koji kanistar i od milliputa napraviš neku srolanu tkaninu te je ubaciš straga.
Nisam neki pobornik diorama ali neka lijepa podloga bi dobro došla.
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 11:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno prva liga! Bravo!

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
st65uka

PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 12:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala, a kanta, ma meni se sviđa, a ionako je već to zalipetano sve tako da mi nema korsiti micat', a nije baš da volim raditi sa milliputom

Evo 10 novih slika, malo sam ih potamnio...

Eto, toliko od mene Wink

st65uka: poruka promijenjena dana: Ned Velj 03, 2013 1:24 am; prepravljeno ukupno 2 puta
Natrag na vrh
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 12:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cak je i kolega, koji nije maketar, rekao "Niiiiiice! Shocked ", kada sam mu ovo pokazao Very Happy
Natrag na vrh
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 4:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Što se tiče žice - daleko je ona od bakrene, obojana je u Burnt sienna, naišao sam na nekoliko gotovih maketa sa tim sprijeda, ili po kupoli i slično, no točno ne znam što je - ostalo mi je u glavi nešto tipa da bi krepale ova svijetla i slično da bi oni nekad tako mijenjali i popravljali, neman stvarno pojma, bubetam, vidio sam, slika mi je ostala u glavi pa sam to prenio na maketu, išao sam čisto onako da malo razbijem monotonost, u tom trenuku mi je bilo 'baza' Wink, a boja na ovom svjetlu baca na bakar, no nema veze sa istim. Wink

Dobro moguće da se radi u novom ožićenju napravljenom nabrzaka u terenskim uvjetima, ali na fotkama zbilja izgleda kao bakar, ak ti se da il ju probaj mattirati il potamni na recimo crvenkasto smeđu kakve su recimo ručke od škara za rezat žicu na tvom tenku...
Danny

Član od: 19 Pro 2008
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 11:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je tolko dobro da mi je tesko povjerovat
da je to plasticna maketa!Bravo!!!!
Davor

Član od: 09 Lis 2011
PorukaUpisano: Uto Sij 29, 2013 11:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

....jako dobro to izgleda....tehnike su ti izvrsne i sam rad izgleda jako vjerno pravom oklopu....još jednom bravo... Very Happy Very Happy
st65uka

PorukaUpisano: Sri Sij 30, 2013 10:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala momci Wink
Natrag na vrh
dzunglist

Član od: 06 Lis 2006
Mjesto: Cvjetno naselje
PorukaUpisano: Čet Sij 31, 2013 10:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A nista...
Make new folder - St65uka Pz III - sejvati sve slike...
drugo ne preostaje...
Vrhunski!

http://www.youtube.com/watch?v=FEYE85R4UJ4&feature=related
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Čet Sij 31, 2013 11:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunski rad! Bravo masjtore!
Slike odlične, možda malo toče izoštravanja malo udaraju u oči, ali sve OK, ja sam više pobornik oštrih slika.
Natrag na vrh
dule

Član od: 12 Sij 2009
Mjesto: Plandiste
PorukaUpisano: Čet Sij 31, 2013 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunski prijatelju nema sta samo zlonameran cove moze zameriti ovakvoj maketi.
Natrag na vrh
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Čet Sij 31, 2013 2:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked Klanjanje Klanjanje Klanjanje
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3  Naprijed
Stranica 2/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma