Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Kruger
 | | Član od: 19 Sij 2010 | | Poruke: 97 | |
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Uf, uf sezona tri:)))
Jedva cekam.
Jedino mi je bezveze sto svi ispadamo pirati, samo zato sto zelimo pogledati svaku epizodu kad i ostatak svijeta. Rado bi kupio, kada bi bilo moguce, downolad ili streaming svake epizode. Mislim da nisam jedini got fan koji bi zelio podrzati seriju. Evo mojih knjizica, jos da koja ima svrakopis autora, nitko sretniji od mene:)
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
sretnice...i ja sam to stel kupit, al mi je bilo prevec cca 900 kn za svih sest:-((( _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | sretnice...i ja sam to stel kupit, al mi je bilo prevec cca 900 kn za svih sest:-((( |
One by one my friend!!!
I ja sam ih tako pokupio, al si u pravu, opreme ih ko enciklopedije pa svaka dođe blizu 200 kuna.
Na engleskom su jeftine al da su lake za čitat tako, i nisu. Puno pridjeva, priloga, deskripcije...izaće u Konzuma, izbacili su i Pjesmu sudnjeg dana za dvajst kuna istog autora  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 9:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | sretnice...i ja sam to stel kupit, al mi je bilo prevec cca 900 kn za svih sest:-((( |
One by one my friend!!!
I ja sam ih tako pokupio, al si u pravu, opreme ih ko enciklopedije pa svaka dođe blizu 200 kuna.
Na engleskom su jeftine al da su lake za čitat tako, i nisu. Puno pridjeva, priloga, deskripcije...izaće u Konzuma, izbacili su i Pjesmu sudnjeg dana za dvajst kuna istog autora  |
ak nisi cito - ian guilou - Vitez templar ( 3 knjige)
i cetri knjige o cezaru - con igulden - sve u Tisku ( konzum) po 30 kuna- super su _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Cezar mi nije sjeo. Templara nisam pokušao. Slično u Konzuma, svjetski poznate knjige Sansona: Crna vatra i Kraljevska krv (doba Olivera Cromwela) isto 19.90. Ekipa zaobilazi jer su jeftino izdanje a među najkrimićima svih vremena, da, krimićima.
Martinova Pjesma sudnjeg dana ima isto za 19.90 u paperbacku, zadnji i jedini put tiskana u hardcoveru u Algoritma prije nekih 10 godina u 1000 primjeraka, prati hard-rock grupu na turneji i ubojstvo 70-tih. Sve goni na Led Zeppelin, meni dovoljno. Ja imam tu staru Algoritma al ko voli Martina must have. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | Cezar mi nije sjeo. Templara nisam pokušao. Slično u Konzuma, svjetski poznate knjige Sansona: Crna vatra i Kraljevska krv (doba Olivera Cromwela) isto 19.90. Ekipa zaobilazi jer su jeftino izdanje a među najkrimićima svih vremena, da, krimićima.
Martinova Pjesma sudnjeg dana ima isto za 19.90 u paperbacku, zadnji i jedini put tiskana u hardcoveru u Algoritma prije nekih 10 godina u 1000 primjeraka, prati hard-rock grupu na turneji i ubojstvo 70-tih. Sve goni na Led Zeppelin, meni dovoljno. Ja imam tu staru Algoritma al ko voli Martina must have. |
cito sve - krimici su ludnica, fakat nemres skuzit prije kraja
a martina- cito sve od algoritma, plus nesto na engleskom
nadje se puno dobrih stvari i u paperbacku, a ipak je papir pa se fino drzi u ruci
meni je cezar dobar, al sve je stvar ukusa  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Uto Ožu 19, 2013 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Bacim oko na Templara, svakako.
Treći Sansom a prvi po kronologiji ti se zove Raskol, velikog je formata, Znanje mislim, ima ga po gradskim, nije izašao u Konzuma na police-šteta.
Noć za večeras, dead man walking od umora, upravo tukao desetak strana Elroya, Bijeli jazz pa se uspavao a i da nas ne kazne, puno OT smo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|