Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pon Svi 27, 2013 8:44 pm Naslov poruke: Izraelske zastave 1:35 |
|
|
| Koji proizvođač mi je najbolji za Izraelske zastave u 1:35,potrebne su mi za Merkava Mk2,IDF Zelda i Merkava Mk3,Mk2 i Zelda bi bile u periodu 80-90 a Mk3 bi stavio u ovaj moderniji period prije dolaska Mk4,da li su zastave iste ili su se minjale kroz vrime po veličini i detaljima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pon Svi 27, 2013 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Izraelska državna zastava je ista od 1948 do danas, omjer (proporcije) dužine i visine su 8:11 a velilčine mogu biti različite, ovisno o potebi.
Skineš s interneta i printaš u veličini koja ti odgovara. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Uto Svi 28, 2013 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Moram onda pronać nekog ko bi to izveo,naravno uz nadoknadu "štete" ,samo ne znam može li se to printat na obe strane istog papira,ili možda na nekakvo ekstra tanko platno,hm... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Uto Svi 28, 2013 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Imaš od Archera zastave u 1:35. Među njima i Izraelske.
http://www.archertransfers.com/AR35187.html
Na komad prethodno dimenzionirane folije obostrano naljepiš ovaj print i onda možeš formirati zastavu tako da se vijori. Cool!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jolly Rogers
 | | Član od: 04 Sij 2011 | | Poruke: 368 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Uto Svi 28, 2013 2:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | | samo ne znam može li se to printat na obe strane istog papira,ili možda na nekakvo ekstra tanko platno,hm... |
Mozes printat i na istom papiru na obje strane, mozes isprintat na dekal papir i zaljepit na foliju, ili vec nesto, mozes uzeti preslikace za majice (iron on) isprintati i zapeglati na komad platna.... _________________ Govori tiho i nosi štap sa sobom
MK GRUNF |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|